2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahım ikinci çocuğu yaptığım için mazoşist olmam lazım çıldırmak üzereyim:kizdim:

Hayır mı inşallah Laylacım? :(

gıdıyom yemege gelecem. konuyu sevdim değiştırmeyın tımam :)

Afiyet olsun kuşum...

azom sen dünürünü dinle taktır sipoş ne yapcan öbür yöntemleri.5 dk lık bişiy.sonra ohh miss unuttum,delindi mi,kaçak göçek varmı derdi yok.hem cıkarttığın an hemen baslıyor korunmasız dönem.miss misss.. yan etkisi falan da olmuyor coğu insanda.sen ellemezsen kafadan 5 yıl koruyor.taktırdıktan 1 ay ve 3 ay sonra birer kontrol sonra bide 1.yılda.ohh bi daha da bişey olmuyor.

Nazocum yaaa, bu konu benim de kafamı kurcalıyo Azoş gibi. Biz da Azoşun stille ve takvim yöntemiyle korunduk. Çünkü ben ilaç kullanamadım, bünyem kabul etmedi hemen 3. gün kesti doktorumuz, prezervatifle korunmak istedik ama ona da ben gıcık oluyorum. İğne falan da vurulmak istemiyorum. Bu spiral de zararlı gibi duymuştum ama sen tam tersini söylüyorsun... Naapsak ki? :acep:

benim alacağım kişi ahanda aşağıda duruyo sırtarık sırtarıkkk ohhhhh en son göndercemmm dana çatlada patla :hihh:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
azom sen dünürünü dinle taktır sipoş ne yapcan öbür yöntemleri.5 dk lık bişiy.sonra ohh miss unuttum,delindi mi,kaçak göçek varmı derdi yok.hem cıkarttığın an hemen baslıyor korunmasız dönem.miss misss.. yan etkisi falan da olmuyor coğu insanda.sen ellemezsen kafadan 5 yıl koruyor.taktırdıktan 1 ay ve 3 ay sonra birer kontrol sonra bide 1.yılda.ohh bi daha da bişey olmuyor.

kimininn vücudu kabul etmiyor diyolar dogru mu ki? bide acıyo mu takarken yaff:eek:ys:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
çük kaşıyıcı aldım sana ben.daha doğrusu öle bi alet yokmus.özel siparişle yaptırıyom az bekle kuzum.bitince yollicam..

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

kızlarrr slmmm
yaaa acil bişi sormak istiom

park yatak alanlarr
içine nevresim takımımı aldınız yoksa uyku setimi
acil karar vermek lasımmmm
yardımcı olurmusunuz????

Ben almadım daha park yatak tatlım ama bunlar lazımmıymış? Bana sanki hiç gerek yok gibi gelmişti o yataklar için... :sok

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

Ben almadım daha park yatak tatlım ama bunlar lazımmıymış? Bana sanki hiç gerek yok gibi gelmişti o yataklar için... :sok

canımmm
biz aldık park yatağımızı ama onada lasımmm içine tam ortopedik yatakta aldık
ama nevresim takımı olmadan bebişi neyle örtçezz???

normal uyku setlerinin kenarları oluyo park yatakta onları bağlamaya yer yok diye sordum bende yaaa
acaba sadece nevresim takımımı alsammmm
bunun gibimi alsam acaba

thumb-157587.jpg
[/URL][/IMG]

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Dimi dünür haklısın...
Benimkisi kondomu sevmiyor zaten.Bi de çöpe at sakla felan uğraştırıcı :D
Hap desen, güvenemiyorum saatlerimi şaşırırım unuturum diye.
İyiymiş ya ben de taktırayım doğumdan sonra, en çok o yattı aklıma.
aynen öle balım.benim eşimde kondomu sevmiyor,ilaç benim gibi unutkanlar için risk.ben hiç zararını görmedim 9 yıldır vardı.hatta benim ilk 5 yıllık dönemde taktırdığım özel ilaçlı bişeydi kanaman olmuyor.adı mirena.ben doğumdan sonra bi opersyon gecirdim cok kan kaybım olmustu.o zaman özel hormonlu mirena denen spiraller var onu taktırdım.5 yıl sonrada sağlık ocağında devletin karsıladığı bakırlı olanlardan taktırdım.hiç zararını görmedim ben.

Afiyet olsun kuşum...

Nazocum yaaa, bu konu benim de kafamı kurcalıyo Azoş gibi. Biz da Azoşun stille ve takvim yöntemiyle korunduk. Çünkü ben ilaç kullanamadım, bünyem kabul etmedi hemen 3. gün kesti doktorumuz, prezervatifle korunmak istedik ama ona da ben gıcık oluyorum. İğne falan da vurulmak istemiyorum. Bu spiral de zararlı gibi duymuştum ama sen tam tersini söylüyorsun... Naapsak ki? :acep:

canım ben bir zararını görmedim.ama bende bazı arkadaslarımdan kanamalarını coğalttığını duydum.ama bunlar azınlıkta benim bildiklerim.bünye tabi hepimiz farklıyız.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canımmm

normal uyku setlerinin kenarları oluyo park yatakta onları bağlamaya yer yok diye sordum bende yaaa

Eğer oda aldıysan bence uyku seti al, nasılsa odasındaki yatağında kullanırsın hem kenarlarını hem de yorganını. Gerçi nevresim takımı da alabilirsin, park yatağın kenarları zaten yumuşak. Bi de ben üstüne örtmek için bişe almadım, çünkü uyku tulumuyla yatırcam inşallah..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşa mannak alcak bi o yok burda bide demetmania onlardan biri eminim artıkın

Kız onlar kız anası ama.Bana mı vurdu dersin :D

kızlarrr slmmm

park yatak alanlarr
yardımcı olurmusunuz????

Ben uyku seti aldım ama kenar korumasızlarından canım.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
anamm kıyamam sana laylamm.derin nefes all.iremde bu ara formunda gecen gün bana karnın büyüdükçe aklın küçülüyo dedi.kaldım öle.derin derin nefes all.

evden çıkamadı bi türlü servis geldi onu bekliyo adamımn umrunda değil birde tırnagını çok kesmişim gitar çalamıyomuş yarın kursta ne yapacam diye ağladı canımı sıktı gider ayak kocakarı gibi homurdanmasına sinir oluyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canımmm

bunun gibimi alsam acaba

thumb-157587.jpg
[/URL][/IMG]

Park yatak için olanlar ayrı satılıyor..Yani mağazaya gittiğinde "park yatak için uyku seti bakıyoruz" dediğinde onların ölçülerine tam geleni çıkartıyorlar.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aynen öle balım.benim eşimde kondomu sevmiyor,ilaç benim gibi unutkanlar için risk.ben hiç zararını görmedim 9 yıldır vardı.hatta benim ilk 5 yıllık dönemde taktırdığım özel ilaçlı bişeydi kanaman olmuyor.adı mirena.ben doğumdan sonra bi opersyon gecirdim cok kan kaybım olmustu.o zaman özel hormonlu mirena denen spiraller var onu taktırdım.5 yıl sonrada sağlık ocağında devletin karsıladığı bakırlı olanlardan taktırdım.hiç zararını görmedim ben.

canım ben bir zararını görmedim.ama bende bazı arkadaslarımdan kanamalarını coğalttığını duydum.ama bunlar azınlıkta benim bildiklerim.bünye tabi hepimiz farklıyız.

Tamamdır Nazom, ben bunu biraz daha araştırayım, doktoruma da sorayım. Bakalım o ne diyecek... Çok sağolasın... :utan:

thumb-157589.jpg
[/URL][/IMG]

buda kızımın park yatağı

Çok güzelmiş annesi, prenses yatağı gibi :) Güle güle uyusun da büyüsün minik kızın...

Kızlar ben de çıkıyorum yemek yicem :) Öpüldünüz...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kaç kilo oldum ki çok merak edıyorum. tartıya çıkmaıayacıma da yemin etmişim.. bozsam bişi olur mu :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Eğer oda aldıysan bence uyku seti al, nasılsa odasındaki yatağında kullanırsın hem kenarlarını hem de yorganını. Gerçi nevresim takımı da alabilirsin, park yatağın kenarları zaten yumuşak. Bi de ben üstüne örtmek için bişe almadım, çünkü uyku tulumuyla yatırcam inşallah..

Ben uyku seti aldım ama elyaf yorganı tavsiye etmiyolar.Elleriyle uğraşa uğraşa çeker yüzünü kapatır diyolar.Yün yorgan tavsiye ettiler.Annem de yaptırmış yün yorgan.Uyku seti de var.Hangisini kullanırsak bakalım....

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

canım daha oda yapmıcaz kızıma sadece park yatak olacak
onda yatacak 1 yaşına kadar falan

Kız onlar kız anası ama.Bana mı vurdu dersin :D

Ben uyku seti aldım ama kenar korumasızlarından canım.

canım resmini eklediğim gibimi aldın yada zahmet olmazsa resim ekleyebilirmisinn???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anamm kıyamam sana laylamm.derin nefes all.iremde bu ara formunda gecen gün bana karnın büyüdükçe aklın küçülüyo dedi.kaldım öle.derin derin nefes all.

çük kaşıyıcı aldım sana ben.daha doğrusu öle bi alet yokmus.özel siparişle yaptırıyom az bekle kuzum.bitince yollicam..
puhahaahaha:kahkaha: güselmiş bana göndercen dimi oğlumu kaşıycaz onla :D

Afiyet olsun kuşum...

valla bilemiyorum kızlar ama bana hepiciği zararlı gibi geliyo en güseli doğal yolla koruncan yada prztfle ben 1,5 sene o şekilde korundumm istediğim zamanda rabbim aratmadan hemncik verdi d.k hapıymış o spiral mı onlarmış bana göre değilll:eek:ys:
canımmm

bunun gibimi alsam acaba

thumb-157587.jpg
[/URL][/IMG]
bence nevresim takımı al tatlım bir yorgan br yastık tamamdır uyku seti yazık olur kenarlıkları felan olmayacak kı sonuçta balım gökçe öle yapmıştı die haturlıyorum

valla bilmiyorum cnm ama ben çocuk yapmamaya karar verdiğimiz an kökten bi yöntem varsa onu uygularım ama içime alet filan takmasınlar kıllanırım :lilav:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlarrr slmmm

park yatak alanlarr
yardımcı olurmusunuz????

ben nevresim takımı aldım ama azo aklımı karıştırdı şimdi! normal nevresim olmuyor muymuş park yataklara?

bu arada nazooo. ahahahahaghjaghgajgahjgaa çük kaşıyıcısını azoya al sen en son kuzeyin bi eksiği oydu.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Tamamdır Nazom, ben bunu biraz daha araştırayım, doktoruma da sorayım. Bakalım o ne diyecek... Çok sağolasın... :utan:

Çok güzelmiş annesi, prenses yatağı gibi :) Güle güle uyusun da büyüsün minik kızın...

Kızlar ben de çıkıyorum yemek yicem :) Öpüldünüz...

yaa inan canımm
resimdekinden kat kat daha güsellll bembeyazzzzz insan bakınca içi açılıo
tamamen kurulsun size o zaman resim eklicem tekrardan
prenses kızımın yatağıda prenses yatağıı:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa inan canımm
resimdekinden kat kat daha güsellll bembeyazzzzz insan bakınca içi açılıo
tamamen kurulsun size o zaman resim eklicem tekrardan
prenses kızımın yatağıda prenses yatağıı:)

prenses ne yaaa niloşş senin kızın sultannnnn sultan sülümanın kızı mihrimah sultan gibi :D yirim ben onu elin gavurlarının prenseslerinden bize ne?(yani yabancı terimli bir kelime die dedi yanlış anlaşılmasın bizde sultanlar var demi türkiyede yaşıyozz ) güle güle kullansın ben bayıldım senin beşiğe ama bu park yataktan farklı bişi tarz süslü kokoş :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar