2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
azonun hediyesi geldi hayatım babuş göndermiş çok duygulandılar ikiside:D:D
bizde sıra ile azoya soruyoruz mesela benim kargomda bügün yapılacakmış:):)öğrendim

Çok büyük adaletsizlik ama küstüm ben.
Benim alacağım kişi ona alacağımı biliyodu, ben bana kim alacak bilmiyorum.:hihh:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simur hoşgeldin canım..kaç gündür dicem aklımda denk gelemedik.sen ne tatlısın öle.yüzünde cok tanıdık geldi resmini görünce.acaba karsılastık mı bi yerlerde.gazide cok arkadasım vardı o zamanlarda mı gördüm ki seni.

bende iremi bırakınca hediyemi kargoya vericem.hatta şimdik bebek sekerimizi yapıyorum.hediyeyi yollucam kişiye :D

Hoşbulduk Nazom :) Çok teşekkür ederim, utanırım ama ben :eek:ys: Belki Gazide karşılaşmışızdır. 99-2004 arası Gazideydim, 2004-2005 arası da Eryamanda 2. Etap ta oturdum. Belki de orda denk gelmişizdir :)

Bu arada sen de maşallah fıstık gibi hatunsun. :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar ben kaçayım randevuma az kaldı saat 13,30 da..az çalışayım abdest alayım bi de şöbiyet varmış menü de onu yiyeyim de bebikim hareketli olsun nts de..
hepiniz öpüldünüz..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
O zaman niye bana en son geliyomuş hediye :hihh:
Neden neden?
Söyle benimki de bugün gelsin :hihh:

Seninkisi az uyuşuk :D (şimdi gaza gelip bugün verirmiş kargoya) :D:D

Hoşbulduk Babuşum. Bak bu Azo herşeyi biliyo, sıkıştır sen onu azcık neden seninki en son geliyomuş :D

Gaz vermeyelim, gaz vermeyelim :D
Simura bakın ve örnek alın, hiç soruyor mu ne oldu diye, duruyor uslu uslu..:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ben kaçayım randevuma az kaldı saat 13,30 da..az çalışayım abdest alayım bi de şöbiyet varmış menü de onu yiyeyim de bebikim hareketli olsun nts de..
hepiniz öpüldünüz..

Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Nst nasıl birşey gelince anlat :D Öptüm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahahahahha nerden anladın kız?

ahahaha aynen... ben hiç sonuca ulaşamıyorum yaa. kime çıktım ben ya

ben biliyommm dermişimm.hatta tahmin gücüm o kadar kuvvetliki herkesin kini çözdüm.cözdüm de bi bana kim alıcak onu bilemedim.2 kişi arasında tereddütteyim.oğlan anaları kimlerdi deyin cabuk.hahahaha..

simur canım o halde kesin gazide karsılastık bende 99 girişliyim yani arkadaslarım 2004 mezunu gaziden en yakın arkadasım maliyede okuyodu kesin oralarda gördüm ben seni.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar