kızlarrr herkesee günaydınn..
sekerler cok ama cok güzel olmuss..el emeği gibi var mı yaa.ellerine sağlık güzel günlerde dağıtın insallah..
günaydınnnn canımmm
kızlarrr herkesee günaydınn..
sekerler cok ama cok güzel olmuss..el emeği gibi var mı yaa.ellerine sağlık güzel günlerde dağıtın insallah..
kahvaltı sofrası hazırr hadi yapmayan varsa gelin bizee kahvaltı yapalım..
Canım çok sıkılıyo.Bi sürü de iş var yapmak istemiyom.
doktora şık görüncem diye ince giyinmişim sanırım..
üşüyorum:iyyyy:
bende doktora değilde sanki kızım beni görecekmiş gibi bir özenirim ogün kendime amanda amannnn bi görseni anlıyorum yaniii
ama ince giyinmeseydin keşke be yaaa üşütürsün valla...seninde kızdı demi bebek calmiş isim ne düşünüyorsunuz?
al benden de o kadar.. şu 3 hafta nasıl gececek ya.. 3 yıl gibi geliyor bana:böö:
bende doktora değilde sanki kızım beni görecekmiş gibi bir özenirim ogün kendime amanda amannnn bi görseni anlıyorum yaniii
ama ince giyinmeseydin keşke be yaaa üşütürsün valla...seninde kızdı demi bebek calmiş isim ne düşünüyorsunuz?
Benim 2 haftam kaldı Allahın izniyle...Haftaya zaten gavurların x-mas tatili, bizim işler kesat olur.
aaa ne güzel rabbim analı-babalı büyütsn inşallahbuarada bizim işyerinin yanında bi mağaza var sahibini tanıyoruz.. bikaç gün önce kızı oldu..ismini Asya koymuşlar..aklıma sen geldin
ismi fatma olucak canım inş..annemin ismi bi de hz. fatımayı çok severim:sila:
Benim 2 haftam kaldı Allahın izniyle...Haftaya zaten gavurların x-mas tatili, bizim işler kesat olur.
gökçe little'ın nickine tıkla son mesajlarına bak görcen zaten kız ne yırtınıyon
az daha beklesen benimiçin..sen gidersen ben de giderim vallaarkadaşlık nerde kaldı..
Yassah bacım yassah.6 ocaktan kelli benim çalışmam yassah.
şaka falan krismıs ta geliyor.. bi yılda bitti vay anasını..
ne yıldı ama..geçen seneye bak bu seneye bak..
babuş 2 haftan mı kaldı? ahah korkuyor musun kız?
evet ya...kimse hedaye de yollamadı. satınalmacılık da öldü kardeşim...ne tadı kaldı ne tuzu :ciklet:
büyük bir kısmını bitirdiğim bebek şekerlerimiz kızlaaaar. bakalım beğenecekmisiniz... -rgulu daha 10-15 tane yapmaya çalışcam ama artık pilim bitti
kızlar bugün kontrolüm var dua edin bana..
dua edin de sancılarım tavan yapmış çıkmasın
Kızlar 15 dakika önce arkadaşım doğum yaptı spinal sezeryan erkek ay çok heycanlandım yaaa işten erken çıkıp yanına gitcem