2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ben bi de stres yaparsam hiç hareket etmez he.
Gerildim şimdi.

doktor soruyor bana hareketlerini. çok hareketli olduğunu söylüyorum. dediği gibi hareket sıklığından çok sancıya ve bebeğin kalp ritmine bakıyor tatlım. endişe etme. bebek de oynuyor hiç tahmin etmediğin şekilde. küt küt vuruyor benimki o üzerime bağlanan yuvarlaklara. rahatsız oluyor belliki. hatta geçen sefer hemşire aletin sesini biraz fazla açmış. odadaki diğer bayan rahatsız oldu sesinden :sinir: heyecan yapıyormuş haspam, sen benim oğlumun çıkardığı sese kurban ol be dedim içinden :böö:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doktor soruyor bana hareketlerini. çok hareketli olduğunu söylüyorum. dediği gibi hareket sıklığından çok sancıya ve bebeğin kalp ritmine bakıyor tatlım. endişe etme. bebek de oynuyor hiç tahmin etmediğin şekilde. küt küt vuruyor benimki o üzerime bağlanan yuvarlaklara. rahatsız oluyor belliki. hatta geçen sefer hemşire aletin sesini biraz fazla açmış. odadaki diğer bayan rahatsız oldu sesinden :sinir: heyecan yapıyormuş haspam, sen benim oğlumun çıkardığı sese kurban ol be dedim içinden :böö:

Sesleri de mi veriyolar dışarı...
Ayyy süpermiş he....Hareket ediyo gündüz de ama geceleri çok çok hareketli, akşam yemeği sonrasında, acaba akşam mı gitsem dedim ama gerek yok zaman?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Sesleri de mi veriyolar dışarı...
Ayyy süpermiş he....Hareket ediyo gündüz de ama geceleri çok çok hareketli, akşam yemeği sonrasında, acaba akşam mı gitsem dedim ama gerek yok zaman?

tabi babuş teyzesi, sen de kızının kalp atışlarını ve zaman zaman da hareketleri sonucu oluşan garip sesleri duyacaksın. bence endişelenecek bir durum yok. hareket frekansına zannımca "bebeğimin hareketleri azaldı" şikayetinden sonra bakıyorlar. zaten o da nedir: kağıt üstünde minik çizgiler çıkıyor sen her hareketinde butona bastıkça. ne oluyor sonuçta, işte 20 dk bebek 6 kere hareket etti.
uzman oldum he hemşireler sayesinde, her birşeyi anlattılar sağolsunlar. onlar bırakıp gidiyor mesela benim hastanede. ben kağıda bakıp onlar gelmeden yorumlar olmuştum :cokkomik: nst yorumcusu geldi haaaaanım, getirin yorumlayayım :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar