ben dr a pek hareket etmedi dedim o da önemli değil ben ona bakmıyorum sancına bakıyorum dedi. bilmem artık ne demek istedi :acep:
Benim de genellikle akşamları daha çok hareket ediyor, akşam mı gitsem diyodum...
ben dr a pek hareket etmedi dedim o da önemli değil ben ona bakmıyorum sancına bakıyorum dedi. bilmem artık ne demek istedi :acep:
Of ya yanlış basarsam...Ya hissedemezsem.Amannnnn....
Ben bi de stres yaparsam hiç hareket etmez he.
Gerildim şimdi.
Ben bi de stres yaparsam hiç hareket etmez he.
Gerildim şimdi.
hemen panik yapma kız ..ayrıca hareketlerini çok net hissediyrz artık eskisi gibi değil ki..
Benim akşamları gündüze göre daha hareketli...
akşam mı gitsem.
ama akşam gitmesi de dert.
doktor soruyor bana hareketlerini. çok hareketli olduğunu söylüyorum. dediği gibi hareket sıklığından çok sancıya ve bebeğin kalp ritmine bakıyor tatlım. endişe etme. bebek de oynuyor hiç tahmin etmediğin şekilde. küt küt vuruyor benimki o üzerime bağlanan yuvarlaklara. rahatsız oluyor belliki. hatta geçen sefer hemşire aletin sesini biraz fazla açmış. odadaki diğer bayan rahatsız oldu sesinden :sinir: heyecan yapıyormuş haspam, sen benim oğlumun çıkardığı sese kurban ol be dedim içinden :böö:
sakin ol hayatım calmdown!! bak lilacsınki de hareket etmemiş.. doktorun karizma cümleyi duydun-gozluk
demekki no problema...
çikolata ye, ben bi dahakine öyle yapcam
bakalım fark etcek mi
Evet evet çiko da yicem oynar benim kızım -rgulu
Sesleri de mi veriyolar dışarı...
Ayyy süpermiş he....Hareket ediyo gündüz de ama geceleri çok çok hareketli, akşam yemeği sonrasında, acaba akşam mı gitsem dedim ama gerek yok zaman?
laylaaa kuzumm,kızlar kimler orda ses verinn..
kocan:soknassı yani?kukunun kenarı .. bacakla birleştiği yer..
büyük bir kısmını bitirdiğim bebek şekerlerimiz kızlaaaar. bakalım beğenecekmisiniz... -rgulu daha 10-15 tane yapmaya çalışcam ama artık pilim bitti