2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

benim de iki düğünüm oldu biri ist.da biri corumda..a
ben kayınvalidemin ellerinden öpeyim desene..herşeyi kendi karsıladı durumları da fena değil ama kadın çok seviyor oğlunu ..benim kayınpeder de yok..walla takdir ettim tek basına 2 düğün yaptı.. hiç beni kırmadı ne istesem aldı mobilyaları falan hersey dörtdörtlük oldu çok sükür..
bak içim ısındı kadına çağırsam da gelse mi erkenden:Dçok gaza gelmiş gördüm kendimi..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yaa dab-vulun sesi bize uzaktan hoş geliyo tatlım karnında bebeği anayı babayı ezip geçmiş yüüzmü var evine dönmeyi evladı ne olcak elinde mesleği yok çalışmaya kalksa olmıycak zor işler bacımmm

hoş gelmiyo da ne diyeceğimi şaşırıyorum artık
böyle bişeyin gerçek olabileceğini düşünemiyorum kurgu gibi yaa
böyle insanlar var mı ve böyle kocalar hâlâ

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Zuahahahah etliler etsizlere mi alacak :D:D:D Koptum ya akşam akşam :D
Benimkisi etsiz ama üstü çizik, çizikli kuku heryerde bulaman :D

ay yanlış demişim çizgili kukuş sadece azoda olduğu için dengini bulamadık ve eşine havale ettik hediye işini. (az zilli değilsin sevindin di mi hemen.)

anam deminden beri sesi çıkmayana bak. (ya da ben görmuyorum yine olabülü) iki kuku der demez damladı ayıpçı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Olsun be güzelim, eşya dediğin nedir zamanla yapılır..
Biz de hep çalışıp yaptık sırayla..Evlendim ilk 1 sene salon takımım yoktu benimde.Bekarken annemle kullandığımız koltukları kullandık..Ama sonra taksite girdik çok şükür ödedik bitti..
Allah huzur versin gerisi boş valla..He bi de ev verse daha süper olur sanki ama kısmet :D
Bu arada haklısın sana kınada yapılan şey hiç hoş değil.
azoo öylede işte ne bilim şöle bişi var ne ev ne bark ne eşya umrumda ama eşim bana karşı kendini mahçup hissediyo sanki içgüveysiymiş gibi ben öle hissediyorum daha doğrusu en ufak bişeyde alınıyo herşeye bana kapris yapıyo gidelim diyo bilmem ne yaaa anladın işte ayrıntıyla anlatmama gerek yok babam bişeye sıkkın olsa yüzü asık olsa ayy bişey mi yaptım neden konuşmuyo suratmı asıyo ne bilim bu tarz şeyler aslında alakası yok ama bi tarafımız hep buruk araba aldırdım eşime borcunu ödüyoruz yarın bigün ev peşinatı olur die bitsin ev alamasam bile çıkcam burdan stres oluyorum çok üzülüyorum arada kalmak çok acııı tez zamanda inşallah allahım bir ev nasip eder bize huzurumuzun kaçmıycağı kimsenin karışmadığı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay yanlış demişim çizgili kukuş sadece azoda olduğu için dengini bulamadık ve eşine havale ettik hediye işini. (az zilli değilsin sevindin di mi hemen.)

anam deminden beri sesi çıkmayana bak. (ya da ben görmuyorum yine olabülü) iki kuku der demez damladı ayıpçı.

Heh düzeltelim hemen yanlışlık olmasın :D

Kim ayıpçı? Aslı dimi, bence de çok ayıpçı hemen yüzü güldü kuku deyince :sackurutma:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tabisi. azo kuraları çekmek üzere aramızdan ayrıldı biraz. az sonra gelir. çekimi de şöyle ayarladık.

etli kukuşlara etsiz olanları denk getırdık. kim kime çıkarsa karşılıklı hediyeleşecekler.

azoya denk kımse düşmediği için onun etli kukuş hediyesini eşi verecek... öyle ayarlamış zilli.

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
koptum delüüüüüüü

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo öylede işte ne bilim şöle bişi var ne ev ne bark ne eşya umrumda ama eşim bana karşı kendini mahçup hissediyo sanki içgüveysiymiş gibi ben öle hissediyorum daha doğrusu en ufak bişeyde alınıyo herşeye bana kapris yapıyo gidelim diyo bilmem ne yaaa anladın işte ayrıntıyla anlatmama gerek yok babam bişeye sıkkın olsa yüzü asık olsa ayy bişey mi yaptım neden konuşmuyo suratmı asıyo ne bilim bu tarz şeyler aslında alakası yok ama bi tarafımız hep buruk araba aldırdım eşime borcunu ödüyoruz yarın bigün ev peşinatı olur die bitsin ev alamasam bile çıkcam burdan stres oluyorum çok üzülüyorum arada kalmak çok acııı tez zamanda inşallah allahım bir ev nasip eder bize huzurumuzun kaçmıycağı kimsenin karışmadığı

Amin canım inşallah...Eşini anlayabiliyorum, baban zamanında ev için yardım ettiğinden kendini borçlu hissediyor,eziliyor gibi hissediyor, bu erkeklerde var olan bi gurur meselesi ..İnşallah size de bi ev nasip olur da eşinde rahatlar bu açıdan fıstığım..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
22 yaşında mııııııııııı
allah'ım o da daha küçük ne bu böle kocakarı tavırlar anlamadım gitti
allah bigün biyerlerinden çıkarır
görümcen evlenince senden beter kocaya düşmesin de o zaman görür
ahhh ahhh sölemek geç ama işte demek ailelerin bildiği bişey oluyo
allah kurtarsın arkadaşım

Hayatım gorumcem evli zaten 10 aylık cocugu var suan 2 senelik evli.

O da hamileligi boyuna toplam 3kere gitti doktora 1 de cinsiyeti ogrenemedi. 2 de cinsiyeti ogrendi 3 de dogurdu geldi. Onların aile boyle

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Heh düzeltelim hemen yanlışlık olmasın :D

Kim ayıpçı? Aslı dimi, bence de çok ayıpçı hemen yüzü güldü kuku deyince :sackurutma:

seninde mi çizgi evrimini tamamladı.. benimki de son noktaya kadar indi..
bak o kadar evrim geçirdim hamilelikte eşim bi o çizgiye çok şaşırıyor önceden yoktu ne değişik dimi hikmeti ne acaba falan diye hayret ediyor... ula bedenim elden gitmiş hikmet deyasına dönmüşüm o hala çizgide kaldı..inan var adamda da bi sorun:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim de iki düğünüm oldu biri ist.da biri corumda..a
ben kayınvalidemin ellerinden öpeyim desene..herşeyi kendi karsıladı durumları da fena değil ama kadın çok seviyor oğlunu ..benim kayınpeder de yok..walla takdir ettim tek basına 2 düğün yaptı.. hiç beni kırmadı ne istesem aldı mobilyaları falan hersey dörtdörtlük oldu çok sükür..
bak içim ısındı kadına çağırsam da gelse mi erkenden:Dçok gaza gelmiş gördüm kendimi..
benim kayınvalidemde çok dir memnunum allah razı olsun ama biraz argo kadın :D kalbi dilinde sinirlenince ağzına geleni sayar sonra bir sarılır unutur gider alıştım davranışlarına ama ailem kaldıramıyo bazen k.validem ev hanımı kpederim konuşamıyo duymuyo emekli ekmek ustasıydı astımı yüznden her zaman çalışamıyo senede 1-2 ay hastanede yatıyo un astımı arttırıyo hastalanıyo hep yatıyo bu şartlarda zaten onlardan bişi istesem ayıp bana ama ne bilim kaynım için bankadan kredi çektiler herşeyini yaptılar biz bişi istemedik istemiyorumda kendimiz yaparız zamanla ama müdehale etmeseler bide daha ii olcak yok çalışma ne gerek var şöle böle otur oturduğun yere ya taktir edin işte oğlunuza yük olmuyorum kendi hayatımızı kazanıp ayaklarımızın üstünde durmaya çalışyoz
hoş gelmiyo da ne diyeceğimi şaşırıyorum artık
böyle bişeyin gerçek olabileceğini düşünemiyorum kurgu gibi yaa
böyle insanlar var mı ve böyle kocalar hâlâ

var gülüm daha neleri var hemide

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Amin canım inşallah...Eşini anlayabiliyorum, baban zamanında ev için yardım ettiğinden kendini borçlu hissediyor,eziliyor gibi hissediyor, bu erkeklerde var olan bi gurur meselesi ..İnşallah size de bi ev nasip olur da eşinde rahatlar bu açıdan fıstığım..
inşallah cnm aynen ama sanki ben onu bu hayata mahkum etmişim gibi beni üzüyor karı gibi dırdır ediyo bazen :D tamam diyom sık dişini az kaldı çıkcaz bende meraklısı değilim burda onun bunun lafının altında oturmaya biraz birikim yapalım çıkacaz az daha sıksın dişini azo gitcezzz inşallah seneye yaz düşünüyorum oğlanda 1,5 yaşına gelirrr toparlar bizde eve çıkarız
Hayatım gorumcem evli zaten 10 aylık cocugu var suan 2 senelik evli.

O da hamileligi boyuna toplam 3kere gitti doktora 1 de cinsiyeti ogrenemedi. 2 de cinsiyeti ogrendi 3 de dogurdu geldi. Onların aile boyle

benim annemde öyleymiş eski kafalı demek kız bunlarrr

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
inşallah cnm aynen ama sanki ben onu bu hayata mahkum etmişim gibi beni üzüyor karı gibi dırdır ediyo bazen :D tamam diyom sık dişini az kaldı çıkcaz bende meraklısı değilim burda onun bunun lafının altında oturmaya biraz birikim yapalım çıkacaz az daha sıksın dişini azo gitcezzz inşallah seneye yaz düşünüyorum oğlanda 1,5 yaşına gelirrr toparlar bizde eve çıkarız

benim annemde öyleymiş eski kafalı demek kız bunlarrr

Senin annen yaslı insan onların zamanında dokor bu kadar yaygın degilmis. Benim annem de 46-47 yasında ama doktor kontrollerine giderdi babam da gonderirdi. Hatta babam kızardı gitmiyo diye..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar şöyle bi baktım da hamileliğime.. içimde hiç uhde kalmamış..herşeyi yaşamışım...
1.göğüs uçlarım karardı..herkeste olmazmış ben de oldu..
2.göbek deliğim pörtledi..
3.hamilelik çizgim bedenimi ikiye ayırdı..bu da herkeste yok sanırım..
4. bulantım oldu..
5.aşerdim..(numarasını yaptım pardon)
6.her türlü ağrıyı sancı yı krampı çektim..
7.burnıum tocaman oldu
8.dudaklarım silikonlandı:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar