2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
dencek bişi yok hayatım aile saman kafalı bomboş bi aile bu yavrum ya bu derdi çekecek yada töbe estfurullah kaynana kayınpeder ve görümceyi toplu katlıam yapıp başbaşa kalırlarsa ancak düzelir adam yoksa ıı ıhh

ya da alsın başını anasının evine dönsün ayrı ev tutmadıkça da dönmesin geri

fatoş var bugun. eğer bu bölümde de kerimo fatoşu tehnada kıstırıp ateşli öpmezse ben izlemıcem arkadaş bı dızıyı artık. zatı tek ızledıgım dizi.

fatoş erdoğan köpeğini öldürüyor galiba

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay şimdi bir koşu gidip görümcemi öpecem :deli: sabırlıymışsın bblau...

Öyleyimdir :D
Eşim çok iyi bi insan.Onun üzülmeyeceğini bilsem,canlarına okurum da....Sanki ormanda maymunlar yetiştirmiş adamı...
Ailesinin tarzıyla alakası olmayan, gözümün içine bakan bi adam.Onu üzmeye kıyamıyorum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yazacak dermanım yok bugün inanın arada okuyordum sizlerden kopuk kalmayım diye ama yelizin haline çok üzüldüm yaaa resmen sinirim bozuldu insanlıktan çoktan çıkmış hepsi fena sinir oldum yaaaa okurken ağzımdan kötü bişey çıkcak şimdi valla

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
biraz zorrr erdoğan ölüyo pislik adam ama mustafa mı öldürdü yoksam rahmimi bilmiyorum

ana ölüyo mu erdoş.. manyak kız o...

benimki fenomen hacı.kesinlikle dünyamın görümcesi benimkinin eline su dökemez ama eski formunda değil işte artık.

ama eğlenceli bence. izle izle yarıl beee.

Ehehehehe.
Bak bişi daha anlatayım.Bunlar biz yeni evliyken bana geldiler anasıyla. İşte evi geziyolar ediyolar filan.Gözlerini kıstı bu, yine ağzından köpükler saçarak "Benim evim de evlendiğimde böyle güzeldi, eşyalarım filan yepyeniydi.Ben görürüm seni çocuğun olunca herşeyin rezil olacak." dedi.
"Kına yakarsın sen de işte negzel" dedim bende -rgulu

ahahahhahaa hasis ve kıskanç... eğlencelik yeminlennn.

ay şimdi bir koşu gidip görümcemi öpecem :deli: sabırlıymışsın bblau...

lıtılım valla benim görümcem olmadığı için bende seninkini öpecem kaçıl...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ana ölüyo mu erdoş.. manyak kız o...

ama eğlenceli bence. izle izle yarıl beee.

ahahahhahaa hasis ve kıskanç... eğlencelik yeminlennn.

lıtılım valla benim görümcem olmadığı için bende seninkini öpecem kaçıl...

Zamanla komiğine gidiyo, zevk almaya başlıyosun kadının bu hallerinden :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşgeldin Tubiş :beyazbayrak:
hoşbuldum azommm
Biz borçsuz evledik calmiş.
2 sene kadar neyimiz lazımsa kendimiz aldık,Rabbim de yardım etti,sonra evlendik.
Ben eşimin ailesi birşeye elini sürmüyor diye kendi ailemi de pek karıştırmadım.Yine de yardımları çok oldu sağolsunlar.
Eşim evlenmeden bugünün 8-10 bin tl.si tutarında altın verdi babasına halen de ödemediler.
Bi perde yaptırmışlardı evime, onun da parasını belki eşimden almışlardır, bilemiyorum.
Nikahta Apartmanlarından kalkıp nikah dairesine gidecek otobüsün bile ücretini kayınpederimin eşimden istediğini söyleyenler var.
Gözümle görmedim.

sen en güselini yapmışsın 2 sene beklemişsin beraber yapmışsınız herşeyi kendi emeğiniz kendi zevkiniz olmuş ailenide karıştrırmamışsın

bizim taraflarda sülalede şu vardır bir erkek evlencek yaşa gelir onu evlendirmekle babası yükümlüdür mobilyası düğün masrafı herşeyiyle kzı istemek olsun tüm masrafları erkek tarafı yapar kız tarafıda bi yatak odası bir beyaz eşyada belirli şeyler tül perde halı alırlar erkek tarafının evi varsa kız verilir tabi ama şimdiki devirde kimsede yok kirada tüm millet

bizde tanıştık evlenmeye karar vverdik tamam eşim tarafının durumu belliydi ellerinden geleni fazlaca yaptılar ama bizim evlilik tam bir evlilik olmadı çünkü kurulu bir düzene geldik benim babamın dairesi içinde kendi mobilyaları valizleri aldık geldik emanetçiyiz burda ev kutu gibi olduğu için mobilya değiştirmek istemedik ne alsak yarın bigün evimize götürsek yarımyamalak mobilya olcaktı çünkü benim ailem evi tadilata soktu adama benzetti masrafları karşıladı sorun değil bunlar ama benim bildiğim tek şey var ailemin gücendiği kınayı kız tarafı yapar dediler yaptık herşeyiyle beni kuaföre götürdüler ordan çıkarken kaynım ödedi parasını ve o parayı benim babamdan geri talep ettiler rakamı söylemiycem çok komik bir rakam ama istedirmi açlıktan nefesin koksa ya bu kızın ailesi oğlumuzu sahiplendi ev açıyolar beş kuruş masraf ettirmediler ne olcak hiç istenirmi o para denmesi lasımm ama ufak hesap peşinde koşan her kim olursa olsun o tarz insanları hiç sevmem eşim beni tanıyo en azından onun devreye girip bana söyletmemesi lasımdı ama neyse içimde bu kalmış evimize ne aldıysak şimdi teker teker salon koltuğunu değiştirdik ufak bi oturma odamız var bu sene düzenledik bi buzdolabı tv aldık gerisi bizimkilerin katkısı k.validdemde tüm evin halılarını aldı olay bu yane koluma bile düğün gecesi çeyrekli bileklikmi ne varmış hiç tarzım deil ama onların orda meşhurmuş onun çeyreklerini bile bize takılan altınlardan istediler sana bilezik yapcam didi ne diycen diycek bişey yok 2 tarafta düğün oldu izmirde onların akrabası çoktu istnbla gelemeyiz denildi orda onlar yaptılar düğünü istanbuldada biz yaptık akraba burda çok die kim nerde ne yaptıysa masrafları o taraf karşıladı yane evlendim mi ne oldu bişi anlamadım nasipp kocamdan başka bişi umrum olmadı hiçbi zaman tez zamnda kavuşmak istedik herşey aceleye geldi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yazacak dermanım yok bugün inanın arada okuyordum sizlerden kopuk kalmayım diye ama yelizin haline çok üzüldüm yaaa resmen sinirim bozuldu insanlıktan çoktan çıkmış hepsi fena sinir oldum yaaaa okurken ağzımdan kötü bişey çıkcak şimdi valla

aslım noluyor? silkelen ve kendıne gel... etli kuku yarışması yapacaz kız koş...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldimm. kargoyu gönderemedim cünkü sistemm calısmıyomus. koca yesilyurtta kargo subesi de yok. tam hataya meylettim ki arkadasım msj attı. bize gelcekmiş. ii dedim. daha öncede sölemiştim bu kız hep bu saatte geliyo sonrada aksama kalıyo. hiç sordugu yok yemegin var mı benle ugrascak gücün var mı diye. seviyorum ii hos ama hamileyken katlanamaz oldum hiçbişeye. gece evine de dönemiyo biz götürmek zorunda kalıyoz sonra.. bu gece naparsa yapsın artıkın. :sinir: klasik dantelli altın yastıgımın yastıgını yaptırdım.. seker pembe renk bulbildim satenini dde düz doku yokmus deri saten dedikleri seyden yaptırdım. umarım güzel durur takınca. kuaföre de gidemedim hava kapandı. aman yaa yarın daha cok calıscam bak görürsünüz:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Eşim çok iyi bi insan.Onun üzülmeyeceğini bilsem,canlarına okurum da....Sanki ormanda maymunlar yetiştirmiş adamı...
Ailesinin tarzıyla alakası olmayan, gözümün içine bakan bi adam.Onu üzmeye kıyamıyorum.

eşin iyiyse boşver..
herkes ettiğini buluyor.. ben bunu bilir bunu söylerim..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hoşbuldum azommm

sen en güselini yapmışsın 2 sene beklemişsin beraber yapmışsınız herşeyi kendi emeğiniz kendi zevkiniz olmuş ailenide karıştrırmamışsın

bizim taraflarda sülalede şu vardır bir erkek evlencek yaşa gelir onu evlendirmekle babası yükümlüdür mobilyası düğün masrafı herşeyiyle kzı istemek olsun tüm masrafları erkek tarafı yapar kız tarafıda bi yatak odası bir beyaz eşyada belirli şeyler tül perde halı alırlar erkek tarafının evi varsa kız verilir tabi ama şimdiki devirde kimsede yok kirada tüm millet

bizde tanıştık evlenmeye karar vverdik tamam eşim tarafının durumu belliydi ellerinden geleni fazlaca yaptılar ama bizim evlilik tam bir evlilik olmadı çünkü kurulu bir düzene geldik benim babamın dairesi içinde kendi mobilyaları valizleri aldık geldik emanetçiyiz burda ev kutu gibi olduğu için mobilya değiştirmek istemedik ne alsak yarın bigün evimize götürsek yarımyamalak mobilya olcaktı çünkü benim ailem evi tadilata soktu adama benzetti masrafları karşıladı sorun değil bunlar ama benim bildiğim tek şey var ailemin gücendiği kınayı kız tarafı yapar dediler yaptık herşeyiyle beni kuaföre götürdüler ordan çıkarken kaynım ödedi parasını ve o parayı benim babamdan geri talep ettiler rakamı söylemiycem çok komik bir rakam ama istedirmi açlıktan nefesin koksa ya bu kızın ailesi oğlumuzu sahiplendi ev açıyolar beş kuruş masraf ettirmediler ne olcak hiç istenirmi o para denmesi lasımm ama ufak hesap peşinde koşan her kim olursa olsun o tarz insanları hiç sevmem eşim beni tanıyo en azından onun devreye girip bana söyletmemesi lasımdı ama neyse içimde bu kalmış evimize ne aldıysak şimdi teker teker salon koltuğunu değiştirdik ufak bi oturma odamız var bu sene düzenledik bi buzdolabı tv aldık gerisi bizimkilerin katkısı k.validdemde tüm evin halılarını aldı olay bu yane koluma bile düğün gecesi çeyrekli bileklikmi ne varmış hiç tarzım deil ama onların orda meşhurmuş onun çeyreklerini bile bize takılan altınlardan istediler sana bilezik yapcam didi ne diycen diycek bişey yok 2 tarafta düğün oldu izmirde onların akrabası çoktu istnbla gelemeyiz denildi orda onlar yaptılar düğünü istanbuldada biz yaptık akraba burda çok die kim nerde ne yaptıysa masrafları o taraf karşıladı yane evlendim mi ne oldu bişi anlamadım nasipp kocamdan başka bişi umrum olmadı hiçbi zaman tez zamnda kavuşmak istedik herşey aceleye geldi

Olsun be güzelim, eşya dediğin nedir zamanla yapılır..
Biz de hep çalışıp yaptık sırayla..Evlendim ilk 1 sene salon takımım yoktu benimde.Bekarken annemle kullandığımız koltukları kullandık..Ama sonra taksite girdik çok şükür ödedik bitti..
Allah huzur versin gerisi boş valla..He bi de ev verse daha süper olur sanki ama kısmet :D
Bu arada haklısın sana kınada yapılan şey hiç hoş değil.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Biz borçsuz evledik calmiş.
2 sene kadar neyimiz lazımsa kendimiz aldık,Rabbim de yardım etti,sonra evlendik.
Ben eşimin ailesi birşeye elini sürmüyor diye kendi ailemi de pek karıştırmadım.Yine de yardımları çok oldu sağolsunlar.
Eşim evlenmeden bugünün 8-10 bin tl.si tutarında altın verdi babasına halen de ödemediler.
Bi perde yaptırmışlardı evime, onun da parasını belki eşimden almışlardır, bilemiyorum.
Nikahta Apartmanlarından kalkıp nikah dairesine gidecek otobüsün bile ücretini kayınpederimin eşimden istediğini söyleyenler var.
Gözümle görmedim.

işte senin en akıllıca hareketin kendi aileni de büyük borca sokmamışsın adilane olmuş..gerçi ailen yine yard. etmiş Allah razı olsun..
bu arkadaş aileyi tanıyamadı.. bilse O da devre dışı bırakırdı ailesini ..iki kişi öderdi.. ben olsam benimde zoruma gider..
kadın da geçen diyomuş arkadaşıma ankastremi değiştirecem.. hani borcunuz vardı bi de 1 yıl ommaış ankastreyi alalı..kıskanıyor demekki.. ne tipler var ya...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

tabisi. azo kuraları çekmek üzere aramızdan ayrıldı biraz. az sonra gelir. çekimi de şöyle ayarladık.

etli kukuşlara etsiz olanları denk getırdık. kim kime çıkarsa karşılıklı hediyeleşecekler.

azoya denk kımse düşmediği için onun etli kukuş hediyesini eşi verecek... öyle ayarlamış zilli.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya da alsın başını anasının evine dönsün ayrı ev tutmadıkça da dönmesin geri

fatoş erdoğan köpeğini öldürüyor galiba
yaa dab-vulun sesi bize uzaktan hoş geliyo tatlım karnında bebeği anayı babayı ezip geçmiş yüüzmü var evine dönmeyi evladı ne olcak elinde mesleği yok çalışmaya kalksa olmıycak zor işler bacımmm
hehhhh ağzını öpeyim :D benim eşimde tam tarif ettiğin gibi aileden çok farklı bambaşka yetiştirmiş kendini uyumlu benim bi dediğimi iki etmeyen bi adam allah rzı olsun bin kere geçen kulağıma bişi geldi taşınma mevzumuz vardıya biizm izmir muhabbetine sonra eşimin mümessilllik işi oldu die geri vazgeçildi o zaman anneme k.validem bir laff etmiş (çok severim kendisini ama bazen sinirle ne dediğini bilmez)biraz argo konuşmuş heehh benim oğlnlar böle karılarının ağzına düşcekler karıları gösterdiler bi taraflarını ellerinde oynatılar kocalarını.annem diyo betim benzim attı kızım el hareketiyle o lafı demiş o utanması lasımken ben utandım ne var c.hanım demiş hangimiz göstermiyoruz evlilik ne üzerine kurulu bir gün göstermesse acaba erkek milleti bizi kapısında kaçgün tutar demiş. yaa bırak işte bana teminat vermeye durumun yok beni izmire çağırıyosun çocuğunada bakamam diyo otur evinde çalışma diyo açlıktan nefesinizmi koktu diyo hayat şartları kimsenin umru değil ben rahat bir hayat yaşadım bu saaten sonra evimde oturup koca parası yiyemem bunun için okumadım eşimde benim arkamda destek çalış hatun diyo ev bark edinmek için çocuğumu iyi yaşatmak için buna mecburum ama yeri geldiğinde lafları ben yiyorum k.validemden olsun ailemden olsunn arada kalan bizler oluyoz...

aslım gülüm kurban olurum sana bacımm yazma gerekiyosa izle biizi sinirde olma yelizim herşeyin farkında derdini anlatıyo içini rahatlatmak için napsınn kız biliyon vaziyeti işte...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tabisi. azo kuraları çekmek üzere aramızdan ayrıldı biraz. az sonra gelir. çekimi de şöyle ayarladık.

etli kukuşlara etsiz olanları denk getırdık. kim kime çıkarsa karşılıklı hediyeleşecekler.

azoya denk kımse düşmediği için onun etli kukuş hediyesini eşi verecek... öyle ayarlamış zilli.

Zuahahahah etliler etsizlere mi alacak :D:D:D Koptum ya akşam akşam :D
Benimkisi etsiz ama üstü çizik, çizikli kuku heryerde bulaman :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar