eşinin doktorunla ne alıp veremediği var? Allah korusun bişi olsa iş işten geçecek yaaa. her an doğum kapımızda niye bu kadar inatçı bi adam?
Ayyy Gökçeeee bu aradığım şeyyyyyy:teselli::teselli:
layla ben sana çıkmadım di mi?
fazla bağlamaz kız belki ters teper
canım gerçekten çok üzülüyorum ya
annen nerdeydi senin yakın değil mi?
kızmıcanı bilsem bi sürü laf saycam kocana
ama içimden sayıyorum burda kusura bakma
bu kadar cahillik ve vurdumduymazlık olmaz
bişi dicem yanlış anlama ama biz sana dr ücretini yollasak sen çaktırmadan gitsen olur mu
hep sölicem ama yanlış anlarsın diye korkuyorum
Ne gerek var diyo doktora gitmeye bosuna para harcanıyo diye.
Sanki ben hastayım da doktora gitmek istiyorum hamileyim anlatamıyorum ki!
günaydıııın,
nasılsınız kızlar?
girer girmez dünyamın mesajını gördüm. o ne be? sinir oldum tatlım. bblaunun tavsiyesine tüm yardımlarımı sunmaya hazırım, yağı ben ısıtırım:sinir: her hafta gitmemiz gereken bir döneme giriyoruz nerdeyse, ne demek 2 aydır gitmemek ve ağrına rağmen gidelim dememek. tee allam yaaa
Sayabilirsin laflarını kızmam merak etme ben hergun neler sayıyorum bu doktor konusu acılınca. İlla boyle ck kot duruma gelmem lazım ki gotursun beni doktora. Annem yakınımda ama annem napsın bana.. Ya isin parasında degilim ben bir sekilde bir yerlerden zaten bulurum gitmek istesem ama esim boyle yapıyo ya cok moralim bozuluyo. 2 aydır gizli gidiyorum doktora esimden habersiz. Nolur sanki o alıp goturse bi kere de beni..
Sayabilirsin laflarını kızmam merak etme ben hergun neler sayıyorum bu doktor konusu acılınca. İlla boyle ck kot duruma gelmem lazım ki gotursun beni doktora. Annem yakınımda ama annem napsın bana.. Ya isin parasında degilim ben bir sekilde bir yerlerden zaten bulurum gitmek istesem ama esim boyle yapıyo ya cok moralim bozuluyo. 2 aydır gizli gidiyorum doktora esimden habersiz. Nolur sanki o alıp goturse bi kere de beni..
azocum bugün gittiğim magazada da vardı bu patiklerden 19 tl idi benim oğlanın bir tane var
kız alak mı azo? o kadar ayakkabısı var ki bilemedim şimdi bak. çok da tatlı meretler.
ya bişi diyecem. sizin sosyal bi güvenceniz yok mu? illa özele mi gitmek zorundasın sen? git bi devlet hastanesine... baktır için rahat etsın.
kaldı ki her hafta çağırdığında ne yapacak eşin?
aynen eşle görümceyi de kıç kıça ben bağlarım zevkle.
eşinde seninle geliyormu doktora hani merak etmiyormu bebeğini kaçıncı yüzyılda yaşıyor sizinkiler benim görümce bu işin içinde olduğu halde herşeyi biliyor o teklif ederdi doktora gitmeyi
bana çıkman için özel istek yaptım ama zengin birisi olsun illa dedim azoya kısmet bakalım
Esim benimle sadece 1 kere geldi o da 14. haftasında cinsiyetini ogrenmeye gittigimizde onda da gostermemisti zaten bir daha da gelmedi. Benim gorumcem cag atlayamadı. Dotora verilen paralara acıyormus gerek yokmu bosuna para veriliyormus..
Bu kadar stres yaşatmaya ne hakları var ya sana![]()
Annen biliyor mu bunları? Bi kulağını çekse eşinin, eşin iyice sahipsiz görüyor seni herhalde?