2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydıııın,

nasılsınız kızlar?

girer girmez dünyamın mesajını gördüm. o ne be? sinir oldum tatlım. bblaunun tavsiyesine tüm yardımlarımı sunmaya hazırım, yağı ben ısıtırım:sinir: her hafta gitmemiz gereken bir döneme giriyoruz nerdeyse, ne demek 2 aydır gitmemek ve ağrına rağmen gidelim dememek. tee allam yaaa

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
fazla bağlamaz kız belki ters teper :D

canım gerçekten çok üzülüyorum ya :(
annen nerdeydi senin yakın değil mi?
kızmıcanı bilsem bi sürü laf saycam kocana
ama içimden sayıyorum burda kusura bakma
bu kadar cahillik ve vurdumduymazlık olmaz
bişi dicem yanlış anlama ama biz sana dr ücretini yollasak sen çaktırmadan gitsen olur mu :(
hep sölicem ama yanlış anlarsın diye korkuyorum

Sayabilirsin laflarını kızmam merak etme ben hergun neler sayıyorum bu doktor konusu acılınca. İlla boyle ck kot duruma gelmem lazım ki gotursun beni doktora. Annem yakınımda ama annem napsın bana.. Ya isin parasında degilim ben bir sekilde bir yerlerden zaten bulurum gitmek istesem ama esim boyle yapıyo ya cok moralim bozuluyo. 2 aydır gizli gidiyorum doktora esimden habersiz. Nolur sanki o alıp goturse bi kere de beni..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Dedim ben size gorumcem bisey olmaz dedi bende de oluyodu kan gelmedigi surece korkma dedi. Esime soyliycem simdi tamam otur dinlen diycek sadece..

Ve dedigim gibi de oldu tamam dedi kapadı telefonu! Cok gamsız bir kocam var cok..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ne gerek var diyo doktora gitmeye bosuna para harcanıyo diye.
Sanki ben hastayım da doktora gitmek istiyorum hamileyim anlatamıyorum ki!

ya bişi diyecem. sizin sosyal bi güvenceniz yok mu? illa özele mi gitmek zorundasın sen? git bi devlet hastanesine... baktır için rahat etsın.

kaldı ki her hafta çağırdığında ne yapacak eşin?

günaydıııın,

nasılsınız kızlar?

girer girmez dünyamın mesajını gördüm. o ne be? sinir oldum tatlım. bblaunun tavsiyesine tüm yardımlarımı sunmaya hazırım, yağı ben ısıtırım:sinir: her hafta gitmemiz gereken bir döneme giriyoruz nerdeyse, ne demek 2 aydır gitmemek ve ağrına rağmen gidelim dememek. tee allam yaaa

aynen eşle görümceyi de kıç kıça ben bağlarım zevkle.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sayabilirsin laflarını kızmam merak etme ben hergun neler sayıyorum bu doktor konusu acılınca. İlla boyle ck kot duruma gelmem lazım ki gotursun beni doktora. Annem yakınımda ama annem napsın bana.. Ya isin parasında degilim ben bir sekilde bir yerlerden zaten bulurum gitmek istesem ama esim boyle yapıyo ya cok moralim bozuluyo. 2 aydır gizli gidiyorum doktora esimden habersiz. Nolur sanki o alıp goturse bi kere de beni..

eşinde seninle geliyormu doktora hani merak etmiyormu bebeğini kaçıncı yüzyılda yaşıyor sizinkiler benim görümce bu işin içinde olduğu halde herşeyi biliyor o teklif ederdi doktora gitmeyi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ya ne desem bilemiyorum gerçekten yazıp yazıp siliyorum her sölicem yanlış yerlere gitmesin diye dikkat ediyorum ama Allah gerçekten ama gerçekten yardımcın olsun

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ya bişi diyecem. sizin sosyal bi güvenceniz yok mu? illa özele mi gitmek zorundasın sen? git bi devlet hastanesine... baktır için rahat etsın.

kaldı ki her hafta çağırdığında ne yapacak eşin?

aynen eşle görümceyi de kıç kıça ben bağlarım zevkle.

Sosyal guvencemiz yok malesef. Olsaydı dibimde devlet hast. var oraya giderdim hemen. Devlete de gitsem para oduyorum malesef..

Ne her hafta cagırması gokce? Adam ocak ayında 1 kere gonderse op de basına koy.. Gecen ay bir dahaki ay gidersin dedi cunku yani ocak ayında gidersin dedi..

Allah'ım sabır ver :'( Sinirimden oturdum aglıyorum yaa

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

eşinde seninle geliyormu doktora hani merak etmiyormu bebeğini kaçıncı yüzyılda yaşıyor sizinkiler benim görümce bu işin içinde olduğu halde herşeyi biliyor o teklif ederdi doktora gitmeyi

Esim benimle sadece 1 kere geldi o da 14. haftasında cinsiyetini ogrenmeye gittigimizde onda da gostermemisti zaten bir daha da gelmedi. Benim gorumcem cag atlayamadı. Dotora verilen paralara acıyormus gerek yokmu bosuna para veriliyormus..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Bazen oyle bir posizyona geliyorum ki. Bir sorun cıksın da akılları basına gelsin diyorum beni dinlemedikleri icin. Ama Allah'ım sunlara bir ders vermek icin yardım etmiyor bana napıyım ben yaa offf :mendil:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bana çıkman için özel istek yaptım ama zengin birisi olsun illa dedim azoya kısmet bakalım

ehehehehhehehe :))) pişttt ne aldın kız bana desene?

o zaman yalandan at kendini yere akşam eşinin yanında. hayır madem adam seni yalana teşvik edıyor yap bunu haktır o adama bu yalanlar.

senin kocan çok geriyo beni dünyam ya. bi de küçüksün falan hiç kıyamıyorum sana offf

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Esim benimle sadece 1 kere geldi o da 14. haftasında cinsiyetini ogrenmeye gittigimizde onda da gostermemisti zaten bir daha da gelmedi. Benim gorumcem cag atlayamadı. Dotora verilen paralara acıyormus gerek yokmu bosuna para veriliyormus..

Bu kadar stres yaşatmaya ne hakları var ya sana :(
Annen biliyor mu bunları? Bi kulağını çekse eşinin, eşin iyice sahipsiz görüyor seni herhalde?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Şeytan diyo ki kanat biryerini sur camasırına sonra ara kocanı camasırımda kan var cok korkuyorum diye otur agla!

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
normal doğum gerçekten çok güzel bir duygu.kapkaranlık bir odadan çiçekli bahçeye geçmek kadar güzel bir duygu.şu yaşıma kadar keşke erkek olsam derdim.ama o duyguyu yaşadıktan sonra sadece bu duyguyu yaşamak için bile kadın olunur diye düşünüyorum.banada hep söylemişlerdi doğumdan sonra hiçbir ağrın kalmıyor diye kesinlikle doğru.ben suni sancıyla doğum yaptım.tarifini istersen elinin kapıya sıkışması gibi bir acı çekiyorsun bir süre 20 dakika falan ara ara buna sancı deniyor.geliyor gidiyor.sonra çıkma zamanı gelince bambaşka bir dünyada oluyorsun.bence sezeryanı hiç düşünme.

Arada gördüklerimi aktarıyom size :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar