2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
BABUŞsarı rengi sevmediğim için yorum yapamıycam başka rengi varsa al bence
oğluma bir tane sarı bşi almamışım bana iğrendiğim bişeyi hatırlatıyo fakat şirinlerin 2 takım farklı nevresimini aldım ya onların içinde çok ucuk sarı renkler var mecburen kullancam

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sarısı biraz cansız gibi geldi sanki.

Ben totomu kaldırana kadar 6 aylık beden tükenmiş zaten :(

ohhhh cnm benimm kim bilir ölümünü kabullenmek ne zor oldu rabbim benim ömrümden ksııp onlara versinn canlarım benimm bebek gibilerrr o kadar masum o kadar günahsız o kadar sevecenn
eee tek çocukları torunlar sizden başka yok rabbim huzurla yatırsın inşallah amin balım rabbim ömür versin cümlemizinkine inşallah

Evet zor oldu, olmaz mı.Ben evlendikten 25 gün sonra vefat etti, düğünden sonra telaştan bir daha göremedim onu.İçimde kalmış bişeydir bu...
Ne diyelim...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
BABUŞsarı rengi sevmediğim için yorum yapamıycam başka rengi varsa al bence
oğluma bir tane sarı bşi almamışım bana iğrendiğim bişeyi hatırlatıyo fakat şirinlerin 2 takım farklı nevresimini aldım ya onların içinde çok ucuk sarı renkler var mecburen kullancam

Bana da tatlı geldi, ben de normalde pek sarı sevmem ama...
Zaten istediğim bedeni de tükenmiş lidoşum.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar hediyemi almaya gidiyorum inşallah kalmıştır alacagım şey yoksa haftasonuna kalacak pazartesi gönderecem

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hediye aldığım kişiye bundan alcaktım.
Kız şeysi bu deyip caydırdılar.Kız şeysimi cidden?

chc50399.jpg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben totomu kaldırana kadar 6 aylık beden tükenmiş zaten :(

Evet zor oldu, olmaz mı.Ben evlendikten 25 gün sonra vefat etti, düğünden sonra telaştan bir daha göremedim onu.İçimde kalmış bişeydir bu...
Ne diyelim...
çok zor babuş bir anda kendimi yerine koydum ama dayanamadım rabbim göstermesin acılarını
Bana da tatlı geldi, ben de normalde pek sarı sevmem ama...
Zaten istediğim bedeni de tükenmiş lidoşum.

hımmm modeli güsel rengi sevmem sarının hiçbir tonunu sevmen kızlara yakışıyoda (limon sarısı tonu)erkek bebelerine nayırrr :lilav: şeyy varrr sarı renk bana p...k rengini anımsatıyo böğğğ :eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyyy teyzemle konustum simdii. haketten doguma girerken onu alcam yanıma. bu kadar mı rahatlatır insanı yaff. öylr bi anlatıyo ki sanırsın cocuk degil yumurta cıkarcam.:D korkma hiçbişi olmaz, interntten bişi izleme, bak ben 3.800 gr dogurdum normal yolla. o zaten akıp gitcek accık sancı cekcenn. sonra degil kendi evni bizim evi bile temizlersin hemen ayaklancan. bende hep senin yüzünden yap büyüt cocugunuu vakitlice didin didinn bak nasıl dogurcagımı düsünüyom simdii didim. en güzelii erken anneanne olcann, genc anne olcan, seninde kanın hareketliyken herseyine kosarsın vs vs.. öyle bi gazz veryo kii bunu cıkartıp yerine ikinciyi koycam yani:D neyse battaniyemize baslamıs örmeye. sapkasını atkısını falan bitirmiştii zaten pek güzell olmuslar minnacık ama vermedi bende size gösteremedim.:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
oyyy teyzemle konustum simdii. haketten doguma girerken onu alcam yanıma. bu kadar mı rahatlatır insanı yaff. öylr bi anlatıyo ki sanırsın cocuk degil yumurta cıkarcam.:D korkma hiçbişi olmaz, interntten bişi izleme, bak ben 3.800 gr dogurdum normal yolla. o zaten akıp gitcek accık sancı cekcenn. sonra degil kendi evni bizim evi bile temizlersin hemen ayaklancan. bende hep senin yüzünden yap büyüt cocugunuu vakitlice didin didinn bak nasıl dogurcagımı düsünüyom simdii didim. en güzelii erken anneanne olcann, genc anne olcan, seninde kanın hareketliyken herseyine kosarsın vs vs.. öyle bi gazz veryo kii bunu cıkartıp yerine ikinciyi koycam yani:D neyse battaniyemize baslamıs örmeye. sapkasını atkısını falan bitirmiştii zaten pek güzell olmuslar minnacık ama vermedi bende size gösteremedim.:utan:

Benim anamda hep böyle anlatır :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim anamda hep böyle anlatır :D

benimkiinin dogum anıları hos degil..:sok ikinci annişinkide sezaryen ama sorunlu bi sezaryen cocugun 40 ı hastahanede cıktı o derece. içerde sargı bezi unuttuydular. sonra da dikişleri acılma yaptıydı
evet evett dohtura rica edip doguma teyzemi sokayım kocişten daha cok işe yarar:D

ay ben bunuu cok begendimmmmmm:lilav:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Değil yahu, kırmızı diye diolardır kız şeysi diye..
Misal bizim bu ikisine de uyan çok cücel bi patiğimiz ve çok cücel bi beremiz var :D

Ayyy çok takluuuu yaaaa bayıldımmm hiçte kız şeysi değil tam benim oğlumluk :D anasının mesleği inekli tulummmm çok cicikli

ay ben bunuu cok begendimmmmmm:lilav:

Vay arkadaş.Kara bahtım kem talihimi görüyon mu.Keşke uymasaymışım kız şeysi diyenlere :acep:
Yada hediyeyi alacağım kişinin mi kara bahtı demeliyim :D-gozluk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar