- #17.161
KIZLAR HANGİSİ SİZCE?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İkincisi bence.
KIZLAR HANGİSİ SİZCE?
Sarısı biraz cansız gibi geldi sanki.
ohhhh cnm benimm kim bilir ölümünü kabullenmek ne zor oldu rabbim benim ömrümden ksııp onlara versinn canlarım benimm bebek gibilerrr o kadar masum o kadar günahsız o kadar sevecenn
eee tek çocukları torunlar sizden başka yok rabbim huzurla yatırsın inşallah amin balım rabbim ömür versin cümlemizinkine inşallah
Arkadaşın doğum fotocusu mu? Yoksam makinası mı iyi?
Seyahate giderse makinayı bıraksın
BABUŞsarı rengi sevmediğim için yorum yapamıycam başka rengi varsa al bence
oğluma bir tane sarı bşi almamışım bana iğrendiğim bişeyi hatırlatıyo fakat şirinlerin 2 takım farklı nevresimini aldım ya onların içinde çok ucuk sarı renkler var mecburen kullancam
hediyeyse cok guzel
KIZLAR HANGİSİ SİZCE?
kızlar hediyemi almaya gidiyorum inşallah kalmıştır alacagım şey yoksa haftasonuna kalacak pazartesi gönderecem
çok zor babuş bir anda kendimi yerine koydum ama dayanamadım rabbim göstermesin acılarınıBen totomu kaldırana kadar 6 aylık beden tükenmiş zaten
Evet zor oldu, olmaz mı.Ben evlendikten 25 gün sonra vefat etti, düğünden sonra telaştan bir daha göremedim onu.İçimde kalmış bişeydir bu...
Ne diyelim...
Bana da tatlı geldi, ben de normalde pek sarı sevmem ama...
Zaten istediğim bedeni de tükenmiş lidoşum.
Hediye aldığım kişiye bundan alcaktım.
Kız şeysi bu deyip caydırdılar.Kız şeysimi cidden?
Ekli dosyayı görüntüle 9948
oyyy teyzemle konustum simdii. haketten doguma girerken onu alcam yanıma. bu kadar mı rahatlatır insanı yaff. öylr bi anlatıyo ki sanırsın cocuk degil yumurta cıkarcam.korkma hiçbişi olmaz, interntten bişi izleme, bak ben 3.800 gr dogurdum normal yolla. o zaten akıp gitcek accık sancı cekcenn. sonra degil kendi evni bizim evi bile temizlersin hemen ayaklancan. bende hep senin yüzünden yap büyüt cocugunuu vakitlice didin didinn bak nasıl dogurcagımı düsünüyom simdii didim. en güzelii erken anneanne olcann, genc anne olcan, seninde kanın hareketliyken herseyine kosarsın vs vs.. öyle bi gazz veryo kii bunu cıkartıp yerine ikinciyi koycam yani
neyse battaniyemize baslamıs örmeye. sapkasını atkısını falan bitirmiştii zaten pek güzell olmuslar minnacık ama vermedi bende size gösteremedim.
Hediye aldığım kişiye bundan alcaktım.
Kız şeysi bu deyip caydırdılar.Kız şeysimi cidden?
Ekli dosyayı görüntüle 9948
Benim anamda hep böyle anlatır
Değil yahu, kırmızı diye diolardır kız şeysi diye..
Misal bizim bu ikisine de uyan çok cücel bi patiğimiz ve çok cücel bi beremiz var
Ayyy çok takluuuu yaaaa bayıldımmm hiçte kız şeysi değil tam benim oğlumlukanasının mesleği inekli tulummmm çok cicikli
ay ben bunuu cok begendimmmmmm:lilav: