2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Ben hiç şartlamamaya çalışıyorum kendimi.

amin cnm inşallah
bende şartlandırmak istemiyorum kendimi ama gönülden normal doğum için dua ediyorum rabbm bi avazda kurtarsınnnn cümlemizi kestirtmek zorunda kalmayalım bedenimizi bi nevi ameliyat sezeryan

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bilemiyorum aneaam ne meraklısınız kalın dudağaaa ama normali ne ise o haline geri döner heralde

günaydın azommm:utan:

Allah Allah.. belkim hiç kalın dudağımız olmadı ..özeniyoruz belki ancelina coliye..
kız inerse varya sansıma tüküreyim .. hamileliği bi bu yüzden özlerim:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Allah Allah.. belkim hiç kalın dudağımız olmadı ..özeniyoruz belki ancelina coliye..
kız inerse varya sansıma tüküreyim .. hamileliği bi bu yüzden özlerim:utan:

allah iyiliğini versin hiç gülceğim yoktu kalın dudakla uğraşmak kolay değil öle sandığın gibi bacımmm benimki şnorkel lastik gibi deli oluyorummm yapmacık gibi konuşurken sarkan bişi gibi duruyoo

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
allah iyiliğini versin hiç gülceğim yoktu kalın dudakla uğraşmak kolay değil öle sandığın gibi bacımmm benimki şnorkel lastik gibi deli oluyorummm yapmacık gibi konuşurken sarkan bişi gibi duruyoo

senin durum karışıkmış cnm.. benimki daha zorluğunu görecek kadar büyümedi..,ama ne bileyim bi dolgun oldular.. inan görünnce öpesiim geliyor yani birilerini:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr sepet beşik düşünüp duruyorum ya ben ilk aylar için sizce uygun fiyatlı bişeyle mi kapatayım

di-4GL4.jpg
şöle bişey 150tl

di-09OC.jpg
buda 279tl

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ANA O İKİNCİ SEPET KIMIN KIZ? bayıldım...
bende bayıldım ama fiyat çok uçuk 3-4 ay için değer mi ama kullanışlı saklaması çok kolay ayağını katla gerisi port bebeler gibi kalıyo ufff ne zor şey karar vermek
Bence 279 çok canım, diğeri uygun onu düşün..Zaten en fazla 4-5 ay yatacak.

evet azo bencede ne yapcağımı şaşırdım önümüzdeki ay fırsat gelirse almayı planlıyorum
bebeğin az bi eksiği kaldı

*küvet+file+kova+maşrapa
*odasının perdesi+lambası
*sepet beşiği
*bebek bezi +ıslak mendilleri+bakım çantası
*benim hstane terliğim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar