Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Ben hiç şartlamamaya çalışıyorum kendimi.
bilemiyorum aneaam ne meraklısınız kalın dudağaaa ama normali ne ise o haline geri döner heraldebırakın doğumu falan ya.. dudaklarım iner mi ilk defa bu kadar güzelleşti dudaklarım
Günaydın :beyazbayrak:
bilemiyorum aneaam ne meraklısınız kalın dudağaaa ama normali ne ise o haline geri döner heralde
günaydın azommm
Allah Allah.. belkim hiç kalın dudağımız olmadı ..özeniyoruz belki ancelina coliye..
kız inerse varya sansıma tüküreyim .. hamileliği bi bu yüzden özlerim
bırakın doğumu falan ya.. dudaklarım iner mi ilk defa bu kadar güzelleşti dudaklarım
Günaydın :beyazbayrak:
allah iyiliğini versin hiç gülceğim yoktu kalın dudakla uğraşmak kolay değil öle sandığın gibi bacımmm benimki şnorkel lastik gibi deli oluyorummm yapmacık gibi konuşurken sarkan bişi gibi duruyoo
Günaydın cicim.Nassın?
Valla bilemiciim.Tipimde benim öyle aman aman bi değişim olmadı...
Günaydın cicim.Nassın?
kızlarr sepet beşik düşünüp duruyorum ya ben ilk aylar için sizce uygun fiyatlı bişeyle mi kapatayım
şöle bişey 150tl
buda 279tl
bende bayıldım ama fiyat çok uçuk 3-4 ay için değer mi ama kullanışlı saklaması çok kolay ayağını katla gerisi port bebeler gibi kalıyo ufff ne zor şey karar vermekANA O İKİNCİ SEPET KIMIN KIZ? bayıldım...
Bence 279 çok canım, diğeri uygun onu düşün..Zaten en fazla 4-5 ay yatacak.
günaydın kızlar napisiniz ?
Gunaydın hanımlar nasılsınız
kızlarr sepet beşik düşünüp duruyorum ya ben ilk aylar için sizce uygun fiyatlı bişeyle mi kapatayım