aneammm olabülerrr naptın kız senelik mi ettinTuvalette 23 dk. kalmışım farkında diilim.Kapıya kızlardan biri geldi iyimisin demeye.
Yerime gelince de karşı masamdaki çocuk iyi misiniz diyo.
Allahallah dedim bunlar niye böyle diyo şimdi.Fazla oyalanmışım meğersem.Doğurdum mu sandılar nettiler
dur kız die die benide kastın bende geliyom bekle beraber doğurakanam karnım feci gerginleşti aniden. anammmmmmm doğuruyorum ya bennnnnn
burda ahkam kesen adama bak dut yemiş bülbül gibin susmuş benim çenem heryerde çalışır anacım çekinmem burda neysem heryerde sesim aynı tondan çıkar çekinmemben de zaman geçtikçe sevimli olurum da ilk etapta kaknemimdir
biz de burcu'yla ilk kez telefonda konuşcaz
verdi telini aradım
ama tam bir moron gibi konuşuyorum
burcu ise zaten şen şakrak bi kız sesine de yansımış nası tatlı konuşuyo ama karşısında moron var
kekeleye kekeleye utana utana zorla konuştum kapadım
anammm ellerim nası terlemiş
sonra hemen bilgisayardan burcuyla yazışıyoduk zaten
hemen gittim
burcu hihi falan gülüyo
demin telefonda konuşamayan moronun sanaldaki konuşması
"oha lan çok utandım sanki sevgilimle konuşuyodum zuh
" :kahkaha: :kahkaha:
Ne ettin kız 23 dk. tualette
Hahah![]()
delii...Senle ben telefonda konuşsak nasıl olur diye düşündüm de, iki sus pus "eee" "eeee" diye diye geçerdi kesin
Nazocum o zaman sana alan arkadaş göndermeden çeksin resimleri..
Senin eline geçtikten sonra o yayınlar olur mu?
aneammm olabülerrr naptın kız senelik mi ettin
dur kız die die benide kastın bende geliyom bekle beraber doğurak
burda ahkam kesen adama bak dut yemiş bülbül gibin susmuş benim çenem heryerde çalışır anacım çekinmem burda neysem heryerde sesim aynı tondan çıkar çekinmemyüzsüzlük arsızlık hat safhada
azoo sen mi inanmam sende mi öle sessizsin bak yaaaa
bak tuba hatırlıyor beni..Zati caponların hafif çekik oluyo, çinlilerin tam çekik oluyo
aze bi ara benim capon erkek merakım vardı (koleksiyon yapardım dermişim)
hatta the lover filminde oynayan bi herif vardı çirkindi ama o filmde çok seksiydi bayılırdım
azoo sen mi inanmam sende mi öle sessizsin bak yaaaa
sosyofobikim napimm
Ay goncam duymasın benim de capon erkeklere zaafım var..O yüzden hızlı ve öfkeli filmindeki "han" a karşı birşeyler hissettiğim olmuşturAma şeyleri bit kadar oluyormuş kız onların
VallaKlavye delikanlısıyım ben
boyları mı bit kadar oluyormuş
aneammm olabülerrr naptın kız senelik mi ettin
ee 23 dakika nettin ki?
Ne ettin kız 23 dk. tualette
nerde hareket orda bereket demiş atalarımızEvet, ama pantolon içi boyları
sosyofobikim napimm
sezoşu bilmem ama normal doğumda durum şöyle gökçem.40 gün bekliyon sonra muhteşem banyoluk oluyon.zaten 40 da cıkmıs oluyo ya hersey serbest allah ne verdiyse emmeli gömmeli her oyunu oynayabilin.sonraacımaa abdest alıyon,kırklanıyon,banyo yapıyon.3 ü bi arada iştee...sezoştan kaç gün sonra anne banyo edebiliyor? daha doğrusu her iki doğumda da kaç gün sonra banyo edebilecez biz?
Evet, ama pantolon içi boyları
kantinden taze sıkılmış portakal suyunu yanına ne alsam;
a)hoşbeş
b)Eti burçak
c) Ülker çikolatalı goflet
d)HEPSİ
Şöyle oldu önce çişimi yaptım elimi yıkadım.
Sonra şekerimi ölçücektim, kartuşu taktım ama yanlışlıkla kapama düğmesine bastım, o kartuşu atıp yenisini takarken şeker aleti elimden düştü, pil kapağı fırladı ve dolabın altına düştü.Göbeğimden eğilemediğim için, tıslaya tıslaya onu almaya uğraştım bi 10 dk.Alıp onu yıkadım, sonra elimi yıkadım, ve tekrar çişim geldi.Yaptım elimi yıkadım.Sonra abdest aldım.
İyi bile yetiştirmişim 23 dk.da
kantinden taze sıkılmış portakal suyunu yanına ne alsam;
a)hoşbeş
b)Eti burçak
c) Ülker çikolatalı goflet
d)HEPSİ
Şöyle oldu önce çişimi yaptım elimi yıkadım.
Sonra şekerimi ölçücektim, kartuşu taktım ama yanlışlıkla kapama düğmesine bastım, o kartuşu atıp yenisini takarken şeker aleti elimden düştü, pil kapağı fırladı ve dolabın altına düştü.Göbeğimden eğilemediğim için, tıslaya tıslaya onu almaya uğraştım bi 10 dk.Alıp onu yıkadım, sonra elimi yıkadım, ve tekrar çişim geldi.Yaptım elimi yıkadım.Sonra abdest aldım.
İyi bile yetiştirmişim 23 dk.da