nasıl yani sana geldimi hediyenn.ee alan sölesin artık bee kimden geldiğinii..heyecan basıyo bana..iyi yapmıssın kuzum.yazık ona alacak kişide beklemesin bosuna.Hadi gözünaydın, ben bu akşam hediye paketimi alıcam dün hediyemi aldım![]()
O durum şöyle ki bugün itibari ile 7 gün etti girmediği gün, çıkardım listeden bende..
Yakışıklı çoçuk.. ben behlül halini çok seviyordum. Kuzey güneyde tam kıro olduya..
beni hatırlayan var mı diye nabız yokladım..
ben gökçe hariç hiç kimsenin resmini görmedim..
ha bi de ecrini bugün gördüm.fıstık gibi kız..
buarada azcık japonlara benzetirler..,
akıntım coştu bu ara. her an pembeye dönecekmiş gibi bi his var içimde.
beni hatırlayan var mı diye nabız yokladım..
Beni de benzetirler caponlara..Merak ettim seni şimdi
Aynı ben...Ben de yüzyüze olunca çekinirim, kasılırım..Öyle şen şakrak olmam zaman alır hemen samimi olamam
Bol bol su iç canımya... İltihabı atar derlerya..
nasıl yani sana geldimi hediyenn.ee alan sölesin artık bee kimden geldiğinii..heyecan basıyo bana..iyi yapmıssın kuzum.yazık ona alacak kişide beklemesin bosuna.
her hali güzel tanselim yaa.oğlum olaydı adı kesin kıvançtı-gozluk
nasıl yani sana geldimi hediyenn.ee alan sölesin artık bee kimden geldiğinii..heyecan basıyo bana..iyi yapmıssın kuzum.yazık ona alacak kişide beklemesin bosuna.
her hali güzel tanselim yaa.oğlum olaydı adı kesin kıvançtı-gozluk
ben hiç görmedim ki senii..ama azoş capon gibi cok tatlı kuzeyide öle hayal ediyom şimdi ben.koysana kız resmini calmiş.beni hatırlayan var mı diye nabız yokladım..
kız zati 2,5 lt içiyorum en az daha ne içeyim. tuvalet yollarında kaldım yaaa. zati su içsem yarıyo..
ben burdaki gibi sevimli değilim
kılımdır biraz ben de hemen sevemem kimseyi temkinli yaklaşırım var bi manyaklık ama hayır olsun
muhabbete gel Yok kız bana gelmedi ben hediyemi aldım alcağım kişiyeHediye paketinde kullancağım malzemeleri de bugün alacam diyom..
Zaten hediyeleri eline geçenler resim eklicek şu kişiden bana geldi diye çekiliş topiğine..
Kıvanç güzel isim ya, Kuzey den caysam mı aklımı niye bulandırdın şimdi sen
bblaucum markası önemli değil dimi göğüs pedinde çünkü lansiloh çok pahalı diğerleri uygun
heaaa bencede. kafası atttı beni seçti pikaçu.. ikisi de süper de neden 2 çeşit şimdik? ben kutuyu da çok begendım bebeği de ne olacak?
Dün kasıklarım ağrıyınca doğuracam sandım..
Eşime diyorum daha hediyeyide göndermedim.. nasıl gülüyor, ben gönderirim sen merak etme diyor.. Ne anlayışlı kocam varya
vaybe azonun hediyesi gelmiş..
ben hafta sonu göndereceğim inşallah..
ben hiç görmedim ki senii..ama azoş capon gibi cok tatlı kuzeyide öle hayal ediyom şimdi ben.koysana kız resmini calmiş.
ne diyon canım ya pembe falan.sen böle diye diye doğuracan.bi hayra aç ağzını be yaa:telefon:

heheheh valla bi düşün derim.göbek adı da kuzey olur.ben kıvanç ismini ne zaman duysam tanımasamda aklıma endamlı yiğit bi delikanlı gelir.klas isim be..
gizemini yirim onun dedektif gecıt gibin öle dolanıyo yüzlerinizle tanımak isterim sizlerihatun gizemli taklıyor anacım.
çok yaşa balummmm sağlıklı yaşahahhhhhh haaaa haaa happpşuuuuuuu
gıcık suratlı ne var görüssen yanee kara kaşına kara gözünü kurban olduğum neden kaçıyonnn tocan getirsin seni yimem mirak etme bi göreydim ya bi kereeeeemmm göstertmedin :hihh:ben 2009 yılından beri görüştüğüm çeyiz topiğinden arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmedim
hepsi evlerinde günler yapıp buluştu tatillere gidildi
ama bi tek ben kimseyle görüşmedim
görüşmüyom ben
ben tanırım düğün fotonu koymuştun türbanlı bir gelinliğin vardı hatırlıyorummmbeni yolda görseniz tanır mısınız kızlar
sevmem mi yakuşuklu jönnnnÇok sev
heemmm aldın mı hedeyami bi göreydin nazoo hani resim ekle bakak görek meraktan çatlayacağımmmaslı sağlıklı yaşaa bebeğinle,sevdiklerinle canımm..
naptınız kızlar ben hediye işlerimi halettim cok sükür sonundaa..azoşş bebikom geldimi noldu o durum?
bende kuzey haline hastayım serrt erkek severim orda pisiko bi hali var çenedeki yarık ayrı bi karizma duriyi bide esmer olaydı eyiydi tüysüz herifffYakışıklı çoçuk.. ben behlül halini çok seviyordum. Kuzey güneyde tam kıro olduya..
aynen yaaa işermiş gibi günde 2 dane günlük ped değiştiriyorum yetmiyo bazenn göl gibi oldu altımakıntım coştu bu ara. her an pembeye dönecekmiş gibi bi his var içimde.
aaa tuğba koyar kocasıyla resmini sonracıma azoda koyar en son aşkın sarılamam halini koyduydu ama yüzü gözükmüyordu orda..bende diğer yerde koymuş idim buraya hiç koymadım bizzat kendimi