2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Hadi gözünaydın, ben bu akşam hediye paketimi alıcam dün hediyemi aldım :)
O durum şöyle ki bugün itibari ile 7 gün etti girmediği gün, çıkardım listeden bende..
nasıl yani sana geldimi hediyenn.ee alan sölesin artık bee kimden geldiğinii..heyecan basıyo bana..iyi yapmıssın kuzum.yazık ona alacak kişide beklemesin bosuna.
Yakışıklı çoçuk.. ben behlül halini çok seviyordum. Kuzey güneyde tam kıro olduya..

her hali güzel tanselim yaa.oğlum olaydı adı kesin kıvançtı-gozluk

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
beni hatırlayan var mı diye nabız yokladım..
ben gökçe hariç hiç kimsenin resmini görmedim..
ha bi de ecrini bugün gördüm.fıstık gibi kız..
buarada azcık japonlara benzetirler..,

aaa tuğba koyar kocasıyla resmini sonracıma azoda koyar en son aşkın sarılamam halini koyduydu ama yüzü gözükmüyordu orda..bende diğer yerde koymuş idim buraya hiç koymadım bizzat kendimi:)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Beni de benzetirler caponlara..Merak ettim seni şimdi :D

Aynı ben...Ben de yüzyüze olunca çekinirim, kasılırım..Öyle şen şakrak olmam zaman alır hemen samimi olamam :D

ben burdaki gibi sevimli değilim :D
kılımdır biraz ben de hemen sevemem kimseyi temkinli yaklaşırım var bi manyaklık ama hayır olsun :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
nasıl yani sana geldimi hediyenn.ee alan sölesin artık bee kimden geldiğinii..heyecan basıyo bana..iyi yapmıssın kuzum.yazık ona alacak kişide beklemesin bosuna.

Yok kız bana gelmedi ben hediyemi aldım alcağım kişiye :D Hediye paketinde kullancağım malzemeleri de bugün alacam diyom..
Zaten hediyeleri eline geçenler resim eklicek şu kişiden bana geldi diye çekiliş topiğine..
Kıvanç güzel isim ya, Kuzey den caysam mı aklımı niye bulandırdın şimdi sen :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

vaybe azonun hediyesi gelmiş..
ben hafta sonu göndereceğim inşallah..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
beni hatırlayan var mı diye nabız yokladım..
ben gökçe hariç hiç kimsenin resmini görmedim..
ha bi de ecrini bugün gördüm.fıstık gibi kız..
buarada azcık japonlara benzetirler..,
ben hiç görmedim ki senii..ama azoş capon gibi cok tatlı kuzeyide öle hayal ediyom şimdi ben.koysana kız resmini calmiş.
akıntım coştu bu ara. her an pembeye dönecekmiş gibi bi his var içimde.

ne diyon canım ya pembe falan.sen böle diye diye doğuracan.bi hayra aç ağzını be yaa:telefon:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben burdaki gibi sevimli değilim :D
kılımdır biraz ben de hemen sevemem kimseyi temkinli yaklaşırım var bi manyaklık ama hayır olsun :D

Ben sevimliyim :D Ama hemen değil zamanla, alıştıra alıştıra yaklaşcan bana :D
Hahaha muhabbete gel :p
Benim netten konuştuğum bi kız arkadaşım vardı 1,5 sene konuştuk ettik telefonumu istedi, ama veresim yok ben telefonda konuşmayı hiç sevmem..Neyse verdim konuştuk ama yani kapamak için yer arıyom o derece :D
Bana telefonda kanka felan diyor, ben diyemedim :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Yok kız bana gelmedi ben hediyemi aldım alcağım kişiye :D Hediye paketinde kullancağım malzemeleri de bugün alacam diyom..
Zaten hediyeleri eline geçenler resim eklicek şu kişiden bana geldi diye çekiliş topiğine..
Kıvanç güzel isim ya, Kuzey den caysam mı aklımı niye bulandırdın şimdi sen :D

heheheh valla bi düşün derim.göbek adı da kuzey olur.ben kıvanç ismini ne zaman duysam tanımasamda aklıma endamlı yiğit bi delikanlı gelir.klas isim be..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben cıkıyorumm kkızlar. az işim var yapayım sonra cıkıcam evden. yetişebilirsem ptt ye gidicem. yetisemezsemm yarın veririm artık. aksama mac var ben de kayınvalideme gidicem. görümcemle bir inceliyim bide cocuguu. bakalım o kime benzetcek. :D öptmm sizii:ask::ask::ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblaucum markası önemli değil dimi göğüs pedinde çünkü lansiloh çok pahalı diğerleri uygun

Farketmez bence...Göğüs pedi işte altı üstü :D

heaaa bencede. kafası atttı beni seçti pikaçu.. ikisi de süper de neden 2 çeşit şimdik? ben kutuyu da çok begendım bebeği de ne olacak?

Ben hastanede de bişiler vermek istedim, eşim kutuyu görmüş siteye bakarkene.Baktım fiyatı da ucuz dedim tamam hastanede bunu vereyim ben.
Bebekleri hastanede vermek işime gelmedi :D

Dün kasıklarım ağrıyınca doğuracam sandım..
Eşime diyorum daha hediyeyide göndermedim.. nasıl gülüyor, ben gönderirim sen merak etme diyor.. Ne anlayışlı kocam varya:)

Aynen benim de bugun kasıklar ağrıyınca oh diyorum Allahtan hediyeyi yolladım bari :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
vaybe azonun hediyesi gelmiş..
ben hafta sonu göndereceğim inşallah..

Gelmedi kız :D Ben aldım hediyemi alacağım kişiye.

ben hiç görmedim ki senii..ama azoş capon gibi cok tatlı kuzeyide öle hayal ediyom şimdi ben.koysana kız resmini calmiş.

ne diyon canım ya pembe falan.sen böle diye diye doğuracan.bi hayra aç ağzını be yaa:telefon:

Ay tişekkür ederim :utan: Sen de fıstık gibisin, sevimliden ziyade kadınsı güzelliğin var çekici hatunsun. :utangac:

heheheh valla bi düşün derim.göbek adı da kuzey olur.ben kıvanç ismini ne zaman duysam tanımasamda aklıma endamlı yiğit bi delikanlı gelir.klas isim be..

Aman sağolsun kaynanam "samet" yapacak çocuğun göbek adını..Nasılsa kullanılmıyor diye kabul ettim bende :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hatun gizemli taklıyor anacım.
gizemini yirim onun dedektif gecıt gibin öle dolanıyo yüzlerinizle tanımak isterim sizleri
hahhhhhh haaaa haaa happpşuuuuuuu:ates:
çok yaşa balummmm sağlıklı yaşa
ben 2009 yılından beri görüştüğüm çeyiz topiğinden arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmedim
hepsi evlerinde günler yapıp buluştu tatillere gidildi
ama bi tek ben kimseyle görüşmedim
görüşmüyom ben :D
gıcık suratlı ne var görüssen yanee kara kaşına kara gözünü kurban olduğum neden kaçıyonnn tocan getirsin seni yimem mirak etme bi göreydim ya bi kereeeeemmm göstertmedin :hihh:
beni yolda görseniz tanır mısınız kızlar
ben tanırım düğün fotonu koymuştun türbanlı bir gelinliğin vardı hatırlıyorummm
Çok sev

8.jpg

:D:D
sevmem mi yakuşuklu jönnnn :utan:
aslı sağlıklı yaşaa bebeğinle,sevdiklerinle canımm..
naptınız kızlar ben hediye işlerimi halettim cok sükür sonundaa..azoşş bebikom geldimi noldu o durum?
heemmm aldın mı hedeyami bi göreydin nazoo hani resim ekle bakak görek meraktan çatlayacağımmm
Yakışıklı çoçuk.. ben behlül halini çok seviyordum. Kuzey güneyde tam kıro olduya..
bende kuzey haline hastayım serrt erkek severim orda pisiko bi hali var çenedeki yarık ayrı bi karizma duriyi bide esmer olaydı eyiydi tüysüz herifff :D
akıntım coştu bu ara. her an pembeye dönecekmiş gibi bi his var içimde.
aynen yaaa işermiş gibi günde 2 dane günlük ped değiştiriyorum yetmiyo bazenn göl gibi oldu altım :( ve inceden tatlı bir bel ve kasık ağrım varrr sıcak sıcak adet olmadan 1 hafta önce olurdu bu bana alarmım öterdi bilirdi adet geliyoo die
aaa tuğba koyar kocasıyla resmini sonracıma azoda koyar en son aşkın sarılamam halini koyduydu ama yüzü gözükmüyordu orda..bende diğer yerde koymuş idim buraya hiç koymadım bizzat kendimi:)

koyarım tabeeee her türlü halimi koyarım size ne var pikinili halimi bilem koyarım akrobatik suya atlarkene :D ne çekincem tey gidin yiycek haliniz yokya beni :ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tuvalette 23 dk. kalmışım farkında diilim.Kapıya kızlardan biri geldi iyimisin demeye.
Yerime gelince de karşı masamdaki çocuk iyi misiniz diyo.
Allahallah dedim bunlar niye böyle diyo şimdi.Fazla oyalanmışım meğersem.Doğurdum mu sandılar nettiler :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar