2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi ya :D Merak ettim vallası..
Bu arada bebikommm u sildim listeden..1 hafta olmuş foruma girmeyeli..Onun hediye alacağı kişiyi, ona hediye alacak kişiye yazdım olay çözüldü..Hadi hayırlı uğurlu olsun :D
Ben de yarın yolluyorum kargomu :)

Merak ettinse yarın sor bakalım alıcıya nasılsa kime alcaamı biliyon :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
amin canım. oğlu da kendisi gibi hızlıysa azo açılışı yapacak. gerisi patır patır dökülecek... işin garibi ben şimdi dr'un dediği ultrason ölçüsüne göre mi hareket edecem bilemiyorum. eğer öyleyse bugün 36 haftama girdim. çünkü 35+6 demişti p.tesi. eğer öyleyse 4 haftam kaldı ki sezoş derse bana 2 hafta sonra doğurmam gerekıyor :) ahahahahhahaa. kafam basmadı hiç bu işi benim.

anne işte. kesin bulmuştur bi açık :))

bana önce little doğurcak gibi geliyor sonraki kişiyi demeyim panik yapmasın şimdi:):)eee hayatım keşke sorsaydın doktoruna ultrasonumu baz alıyoruz şimdi satımı diye bu kadar için içini yemezdi bee yaaa:(ohhh güzel yanından bakın yaaa mis gibi kokusunu duyacaksınız sesini duyacaksınız kısacası kavuşacaksınız yavruşlarınıza ohhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kasıklarım ağrıyo dünden beri.
Açılışı little'dan önce yapıyomuşum bi de.
Aman mazallah diyim de.:ates:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bana önce little doğurcak gibi geliyor sonraki kişiyi demeyim panik yapmasın şimdi:):)eee hayatım keşke sorsaydın doktoruna ultrasonumu baz alıyoruz şimdi satımı diye bu kadar için içini yemezdi bee yaaa:(ohhh güzel yanından bakın yaaa mis gibi kokusunu duyacaksınız sesini duyacaksınız kısacası kavuşacaksınız yavruşlarınıza ohhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh:D:D

kız de de ikinciyi kim hissediyon?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar iremin bi sorusuna aklım basmadı sabah sabah.sunu bi çözermisiniz.
aşağıdaki cuvallar kamyona yüklenecektir.kamyonetimiz en fazla 450 kg yük taşıyabildiğine göre kamyonette kaç kg fazla yük olur? cuvallar 130 kg,125 kg,137 kg,109 kg,
soru bu bi anlatıverin su cahil kadına yoksa irem benle dalga gececek

51 kg. fazla yük oluyur Nazom..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
utanıyom kendimden 2 yıl arayla üreseydim şimdik 4.bebem olcaktı.bende bakırköyden yazıyo olcaktım sizee..ama yavrum ben iremde 98 kiloyu gördüm şimdi o konuda laf söletmem kendime :))

yok kuzumm allahın izniyle bi de bunu sağ salim dünyaya getirebilirsem ne mutlu bana.allah isteyipte olmayanlara versin...

neööyyyy? 98 mi? hey maşallah. eee kaç kilosunu verebildin geri?

Yok kız Gökçem açılışı little yapar bence..Onun bebe 37 gözüküyor maşallah :D

heeee evet. onunki de tosun paşa doğru diyosun. aman kim yaparsa yapsın kolay, güzel bi doğum olsun da gerisi önemli değil.

olmaz idare edemem o kokoş şekerinide istiyorum banane banane :( göndermessen ağlarımmmmm :aglayan:

banada nedense öle geliyor hatta korkutmak gibi olmasın rüyamda litte bize haber veriyodu sancılarım arttı doğuma gidsiyorum die arkasındanda babuş telaş yapmış yalancı sancıları tutmuştu :acep: (dün teleş oldu ya bacım heralde bilinçaltı)

günaydınnn azommmmm mucuxxxxxxxxxx idare edemem tabeee banane şeker istiyom benn mızıkçılık yokk

evet gökçem ama sana dedim ay başını geçsin öle göndercem şekerimle beraber tamam didiydin ya ne mızıkçısın yaaaa sabırsız selami azcık bekle geç olsun ama süprizlerle dolsun demii?

kız deli benim netten aldığım hediye hala hazırlanıyomuş dedim. bana alacak hatuna sitem etmedim yanisi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aşağıdaki cuvallar kamyona yüklenecektir.kamyonetimiz en fazla 450 kg yük taşıyabildiğine göre kamyonette kaç kg fazla yük olur? cuvallar 130 kg,125 kg,137 kg,109 kg,

Açıklamasını unutmuşum..
Bütün yükleri toplayıp kamyonetin taşıyabildiği yükü çıkan toplamdan çıkarıyoruz..

kız erken değilmi azo iyide yılbaşında elinde olacak şekilde demedikmiydik ben cuma alıcam hedayemi p.tesi kargoluyacam geçmi kalıyorum acaba ozaman ben:(

En geç yılbaşında dedim kuzum :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
boğazım acıyor canım yutkunurken burnum tıkalı amannnn sanırım yavaştan geliyorlar bana:)

salep iç canım

paylaşımın için sağol hayatım çok ii geldi bu sabah bu haberi okumak bana korkulcak bişi olmadığını bir kez daha anladım rabbim hayırlı doğumlar kolay doğumlar nasip etsin hepimize sağlıkla bebeciklerimizi kucağımıza alalım inşallah gülüm :ask:

:ninni: Aminnnn

51 canım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İşte topla hepsini 130+125+137+109=501 kg
en fazla 450 taşıyomuş: 501-450=51 kg.
Gel yavrum irem, deyzenin kollarına gel :D
Seni matematiğe doyuram gel,gel,gel (şair burda hadisenin yaptığı gibi el hareketiyle iremi çağrıyo)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
utanıyom kendimden 2 yıl arayla üreseydim şimdik 4.bebem olcaktı.bende bakırköyden yazıyo olcaktım sizee..ama yavrum ben iremde 98 kiloyu gördüm şimdi o konuda laf söletmem kendime :))

yok kuzumm allahın izniyle bi de bunu sağ salim dünyaya getirebilirsem ne mutlu bana.allah isteyipte olmayanlara versin...
yok yok nazom bide erkek dene sonra pes ettt bacımmm
Bulmaz mı :) Gelip gidip yıkadığım kıyafetlere, bunlar yıkandı dimiiiii diye şüpheyle bakıyo.
Aynı makina yıkıyo işte,ama o çalıştırınca daha etkili oluyo sanırsam :vecihi:
kızının kime çektiği belli oldu :D kuşkulu kadınnn
İdare edemem annneee, idare edemem dioosun yane -gozluk
aynen öle idare edemem içimde kalır o pembik şekerrr
130+125+137+109=501 501-450=51 kg nazommm 2 sınıf öğrencisiyse bu yoksa obeb okek sorusuda olabilerrrr o zaman işler değişir
Kasıklarım ağrıyo dünden beri.
Açılışı little'dan önce yapıyomuşum bi de.
Aman mazallah diyim de.:ates:

yok aman kız durr daha sonra sırada hayatım varrr sonra senn :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
neööyyyy? 98 mi? hey maşallah. eee kaç kilosunu verebildin geri?

heeee evet. onunki de tosun paşa doğru diyosun. aman kim yaparsa yapsın kolay, güzel bi doğum olsun da gerisi önemli değil.

kız deli benim netten aldığım hediye hala hazırlanıyomuş dedim. bana alacak hatuna sitem etmedim yanisi.

iremde 68 kiloyla hamile kaldım.yaklasık 6 ay sonra 70 kiloda bi sabitlendim.sonra irem yürümeye basladığında 66 oldum öle uzunca bi zaman gitti.zaten ben hiç bi zaman öle incecik bi hatun olmadım 66 yı boyum kaldırıyordu 38 beden geziyodum işte.1,74 de boyum var öle balık etlisinden dolanıyodum takii 7 ay öncesine kadar şimdi bidon gibiyim yinee:eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar