selamm kızlaarr.. herkes offline emme neyse

dr a gittim. aradan alıcam ama dogumlar var bugün beklicen azcık dedi. ok dedim. gittim nescafe içtim vakit öldüreyim diye. 1 saat rahat sürdü dönmesi. nefes darlıgım hat safhada. içeri girdimm o rezil tartı beni 78 tarttı. hakbuki ben sabah 76 idim.:sok neyse hemsiresi bi oglumuz bi kızımız oldu dedi. 5 dk arayla dogmuslar biri sezaryen biri normal. masallah didim bende. bu ne dogurtma performansıdır.
neyse sona bebikime bktık. kızcem 2200 gr olmus boyuda 45.5 cm. agzı calısıyodu yine nam nam modunda. ayy bana mı benziyo acaba didim. yüzünü yan falan cevirdi.. babayı hatırlayamadım ama sima olarakk sana benzemiyo sanki dedi. dünya basıma yıkıldı resmen

aaaa nasıl yani dedim. yok ben sana benzetmedim hiç dedi.

insallah babasına benzesin o zaman dedim baskasına benzemesin. güldükk. bu kadar cok babaannesine benzemesin insallah dedim herkese allah ın işi ya ona benzerse diye cok korkuyorum

burnu sivri gibi geldi bana ama dr yuvarlak dedi. sonra dedim ki dogumla ilgili bi öngörünüz var mı? yani son ana kadar normal dogumu beklicez tamam mı dedi. ii didim bende. hiç korkma bak bugünki annenin de ilk dogumuydu hiç u kadar kolay olcagını düsünmemiştim dedi dedi. yaa dedim.. evet bebegin kilolu olmucak o nedenle normal doguma cok yatkınsın kafası da asagıya dönmüş dedi. oyhhhh dedim. içimm daraldı.
cıkısta bebek beziyle kendime ped aldım. hasta bezi almıcam onun yerine gece olanlardan aldım uzun uzun. bezde primanın 3_6 sını aldım. 86 lısı 25 tl idi. bundan sonra hakkımda hayırlısı artık