evet kader vardır babuş, sonuna kadar inanıyorum.
ama bişeyden şüphe etsen, ama koy bi tarafına desen ve sonra evhamların gerçek çıksa?
o zaman nasıl hissedersin?
bi de evhamın sadece yaptığın evhamla kalsa? bi de böyle düşün.
ha hayata karşı bende hep ilk kötüyü düşünürüm. kötü olunca da sürpriz olmaz benim için. kötüye alıştırdığım için kendimi ilkin, koymaz da fazla.
ama seninki çok yorucu. sen hastalık konusunda da aşırı evhamlısın.
valla babuş teyzemı akciğer kanserinden kaybettim ben. doktora ilk gittiğimizde bile 4. evredeydi. yani son evrede.
oktor kaç paket sigara içiyor dıye sormuştu anneme, annem hiç içmedi dediğinde de şoka girmişti doktor...
yani demem o ki, çok fazla düşünüp kendini yorma. başka şeylere yoğunlaş. kaldı ki bırı annen biri kardeşin. sana alınmazlar ve senin karakterinin bi parçöasının da evhamlı bi yapısı olduğunu da bilirler. yaptırversinler bi test daha ne olacak yani.
neyse aksama bisküvili pasta yapacağım..
yulaflı bisküviden yapıyorum ben..
sizce tavuk göğüsü mü yapsam onu mu ya..
Babuş ben babamı kaybettim akciğer kanserinden 25 gün içerisinde hem de.Primerine teşhis bile koyulamadan hem de.Çok iyi anlıyorum demek istediğini.
Bana alınmazlar onu da biliyorum da, kendim evhamlıyım onları da evhamlandırıp üzmek istemediğim için kıvranıyorum böyle zaten.Boş yereyse bi de diye.
Ouuwww tavuk göğsünün üzerine tatlı tanımam
Ocak anneleri 3. bebeklerine kavuşmuşlar.
Aralık sonunda bizler de başlar mıyız acaba he
Babuş ben babamı kaybettim akciğer kanserinden 25 gün içerisinde hem de.Primerine teşhis bile koyulamadan hem de.Çok iyi anlıyorum demek istediğini.
Bana alınmazlar onu da biliyorum da, kendim evhamlıyım onları da evhamlandırıp üzmek istemediğim için kıvranıyorum böyle zaten.Boş yereyse bi de diye.
Ocak anneleri 3. bebeklerine kavuşmuşlar.
Aralık sonunda bizler de başlar mıyız acaba he
Ouuwww tavuk göğsünün üzerine tatlı tanımam
Saolun arkadaşlar paylaştığınız için.
evet bakmadan öğrenemeyeceğim. en güzeli tahlilleri incelemekle başlamak işe.kardeşime de dedim ki, sen de bi bize gel de annemi şu şekeri filan için bi baştan doktora götürelim.Kaygılarımı hepten açmadım da, şekeri ve kolestrolü üzerinden gittim.
Evet evet annem çocuklukta geçirdim diyor ama, cidden öyle mi bilemiyoruz.
Gerçi doktor istesen de hepatit olamazsın sen artık demiş, bağışıklığın var demiş ki işkembeden uyduracak değil herhalde.
Kardeşimle aynı evde kalıyorduk bekarken, öğrenci evinde,eşim de sık sık bize geliyordu, ne olur ne olmaz diye kardeşime aşı yaptırdım.sık sık aynı ortamlarda bulunuyorlar diye.Tedbir amaçlı.
Anneme de gelip 2-3 ay bizde kalacak diye aşı yaptırmak istedim.Aynı evde yaşayanlar risk grubu oluyorlar çünkü.
Annem aşı olmaya doktora gittikten sonra eşim devre dışı, olayla bi alakası yok, o sadece vesile.
babuşş çok korkmuş bu konudan ne olur ne olmaz die korkusu ama emin olamıyo diede daha çok içi kurtlanıyo
Saolun arkadaşlar paylaştığınız için.
ben de sütlü tatlılara deli oluyorum..
zaten eşim de bi acayip insan kakao sevmiyor..
bisküvili pasta yapsam kakaolu olduğu için yemez tek ben yerim gelsin kilolar..
tavuk göğsünü o da yer.. kar kardır..