Eşim konuşurken oğlum kıpırdamazsa hemen üzülmesin diye "sana şimdiden saygı duyuyor çocuk, mum oldu dinliyor seni" diyorum hoşuna gidiyorAz değilim haaa
bak bak, dur biraz da öyle diyeyim, sevinsin garip
Eşim konuşurken oğlum kıpırdamazsa hemen üzülmesin diye "sana şimdiden saygı duyuyor çocuk, mum oldu dinliyor seni" diyorum hoşuna gidiyorAz değilim haaa
öperlerse ben kesin söylerim öpmeyin diye
hay ağzını yediminin toprağı
calmişim en son totondaki çatlaklar çok eskidendi dediğimden beri kayıplara karıştın ula nirdesinnnn belgelemeyemi gittin nördün
benimkisi megolaman
elini koyuyo
oyyyyy oğlümmmmmm hemen de babasının elinin altına gelirmişşşşş pipini yerim ulen seninnnnnnn
tamam diyom çekil ben koycam elimi
ya bütün gün sen de gündüz koy akşam ben koycam
diyo kavga ediyoz :kahkaha:
hee kız bana sen çıktın inan ki hadi söyleyim bu yükten kurtulayım
düşünüyorum asom
eheheh ne alıcan kız bana? desene bi.
bu arada "ne oldu tanselime???" (bunu şener şen'in ayşen grudaya kurşun döktükleri sahnede dediği gibi dedim sayın. "napıyosunuz karıma? "
Of çok bunaldım.Kendi düşüncelerimde boğuldum anasını satiim.
İçim şişti benim yine
İçim şişti benim yine
ben diyemem bişi öle bakcam yoksa savaş çıkar ayda yılda bir görcekler torunlarını yiğenlerini nasıl derim yapmayın die kötü kadın müzeyyen olurum sonraa onu bırakta öpmeyi yenidoğan bebeğin ağzına limon sıktılardı eltimde kaynım zamanında görümcemin bebeğinin ağzına limon sıkmış die :lilav: yasıkk bebek ağzını buruşturdu bişiler oldu yani öpmemesi iyi olurdu cildinde isilikler oluşabilir ama ne yapalım susacaz içimiz gitcek belkimm ama doktorların demesi lasımmm aile yakınlarına bebeği öpmeyin die ki belki inanılar zararlı oldğuna
öle tabe yakuşuklu şahin anasının yzünü göremedikk ki oda nazlı göstertmiyo nazar değcek die nasıl bir çatlak olduğunu hayal ede ede merakımdan geberdim bi fotonu koyda görek bacımmm
İçim şişti benim yine
amannn neden bunaldın sıkıldın canım hayrolsun??
Hayırdır neler getirdin aklına?
noldu kıı
ben derim nasılsa ilk torun deel ki muhtemelen artık kimse doğurmaz en küççük torun yeğen vs. öpmesin kimse derim eşim de bana bişey diyemez
zaten eşim eve 4 koca bidon dezenfekte şeysi getirdi sıvısı var ya hani
bebeğin yanına yaklaşacak olana önce bundan sıkcam
mutfağa bile girsek elimize bundan sıkıp odasına öle gircez diyo
noldu kıı
kendime kaygılancak bişi buluyorum illa düşünüp düşünüp...
noluyo ya???
zaten çocuğum garip hareketler peşinde. ergen tirpleri atıyo karnımda. kapı çarpıp allam ne alakası var ya hareketleri bunlar anlarım ben.
şu an ****lıa dınleyıp hayatı sorguluyor zaar karnımda. şiddetli şiddetli işler peşinde.