2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Eşim konuşurken oğlum kıpırdamazsa hemen üzülmesin diye "sana şimdiden saygı duyuyor çocuk, mum oldu dinliyor seni" diyorum hoşuna gidiyor :D Az değilim haaa :D

benimkisi megolaman
elini koyuyo
oyyyyy oğlümmmmmm hemen de babasının elinin altına gelirmişşşşş pipini yerim ulen seninnnnnnn
tamam diyom çekil ben koycam elimi
ya bütün gün sen de gündüz koy akşam ben koycam
diyo kavga ediyoz :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öperlerse ben kesin söylerim öpmeyin diye

hay ağzını yediminin toprağı :evet:

ben diyemem bişi öle bakcam yoksa savaş çıkar ayda yılda bir görcekler torunlarını yiğenlerini nasıl derim yapmayın die kötü kadın müzeyyen olurum sonraa onu bırakta öpmeyi yenidoğan bebeğin ağzına limon sıktılardı eltimde kaynım zamanında görümcemin bebeğinin ağzına limon sıkmış die :lilav: yasıkk bebek ağzını buruşturdu bişiler oldu yani öpmemesi iyi olurdu cildinde isilikler oluşabilir ama ne yapalım susacaz içimiz gitcek belkimm ama doktorların demesi lasımmm aile yakınlarına bebeği öpmeyin die ki belki inanılar zararlı oldğuna

öle tabe yakuşuklu şahin anasının yzünü göremedikk ki oda nazlı göstertmiyo nazar değcek die nasıl bir çatlak olduğunu hayal ede ede merakımdan geberdim bi fotonu koyda görek bacımmm

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
eheheh ne alıcan kız bana? desene bi.

bu arada "ne oldu tanselime???" (bunu şener şen'in ayşen grudaya kurşun döktükleri sahnede dediği gibi dedim sayın. "napıyosunuz karıma? "

ahahahhaahhhaaaaamuuhjjaaaa koptum sahne gözümün önüne geldi delisin sen yaaa:)
tansel azcık kötü olmuş ağrısı olmuş biraz canım korkmuş:(
ben sana ne alacam mı sanamı alıyordum kız ben haa ben adene sandımdı ona aldımdı ozaman bi denede sana almak lazım ozaman mesaj alıntı tamammmm:):):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben diyemem bişi öle bakcam yoksa savaş çıkar ayda yılda bir görcekler torunlarını yiğenlerini nasıl derim yapmayın die kötü kadın müzeyyen olurum sonraa onu bırakta öpmeyi yenidoğan bebeğin ağzına limon sıktılardı eltimde kaynım zamanında görümcemin bebeğinin ağzına limon sıkmış die :lilav: yasıkk bebek ağzını buruşturdu bişiler oldu yani öpmemesi iyi olurdu cildinde isilikler oluşabilir ama ne yapalım susacaz içimiz gitcek belkimm ama doktorların demesi lasımmm aile yakınlarına bebeği öpmeyin die ki belki inanılar zararlı oldğuna

öle tabe yakuşuklu şahin anasının yzünü göremedikk ki oda nazlı göstertmiyo nazar değcek die nasıl bir çatlak olduğunu hayal ede ede merakımdan geberdim bi fotonu koyda görek bacımmm

ben derim nasılsa ilk torun deel ki muhtemelen artık kimse doğurmaz en küççük torun yeğen vs. öpmesin kimse derim eşim de bana bişey diyemez
zaten eşim eve 4 koca bidon dezenfekte şeysi getirdi sıvısı var ya hani
bebeğin yanına yaklaşacak olana önce bundan sıkcam
mutfağa bile girsek elimize bundan sıkıp odasına öle gircez diyo :D

Of çok bunaldım.Kendi düşüncelerimde boğuldum anasını satiim.
İçim şişti benim yine :(

noldu kıı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben derim nasılsa ilk torun deel ki muhtemelen artık kimse doğurmaz en küççük torun yeğen vs. öpmesin kimse derim eşim de bana bişey diyemez
zaten eşim eve 4 koca bidon dezenfekte şeysi getirdi sıvısı var ya hani
bebeğin yanına yaklaşacak olana önce bundan sıkcam
mutfağa bile girsek elimize bundan sıkıp odasına öle gircez diyo :D

noldu kıı

hımmm benimki banada der eve kim gelirse alınırlar valla bidahada ne bana gelir nede çocuğu severler suscam mecburen

o antiseptik alkol sıvısı dezenfektan yane güsel bişi fakat çokda fazla kullandırmayın kokusu bebeğe zarar verir aman diyim bebekin cildi zarar görmesin die ciğerlerine zarar vermeyin balım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
noluyo ya???

zaten çocuğum garip hareketler peşinde. ergen tirpleri atıyo karnımda. kapı çarpıp allam ne alakası var ya hareketleri bunlar anlarım ben.

şu an ****lika... dınleyıp hayatı sorguluyor zaar karnımda. şiddetli şiddetli işler peşinde.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben size olayı anlatayım da rahatlıyayım en güzeli başından.Size daha önce demiştim sanırım benim eşim Hepatit B taşıyıcısı.
Bana bunu benimle ilgilendiğini söylediği gün söyledi.Hiç gizlemedi.Ben de testlerimi yaptırıp aşılandım ve gerekli antikoru sağlayarak bağışıklık kazandım.Sürekli de antikor titremi kontrol ettirerek gerekirse hatırlatma dozu vurduruyorum.
O zaman kızkardeşim de üniversitede okuyordu birlikte kalıyorduk ne olur ne olmaz diye, ona da aşı yaptırttım. Aşıdan önce test yaptırıyorsun, hepatit b taşımadığın ve gerekli koruyuculuğun olmadığı çıkarsa aşılanıyorsun.Kardeşim o zaman Eskişehirde tatildeydi, bu testleri yaptırdı aşılandı.Ama aşıdan sonra antikor oluşup oluşmadığına baktırmadı.(Zaten risk grupları hariç bakılmasına gerek olmadığı için çok da üstünde durmadım o zaman)
Annem benim yanıma kalmaya gelecek diye bebek olduğunda, anneme de aşı olmasını söyledim.Doktora yolladım.Doktor gerekli testleri yaptı.(zaten şekeri filan da o testlerde çıktı tesadüf).
Doktor akut hepatit atlattığını, kronikleşmediğini ve tam şifayla iyileşip doğal bağışıklık kazandığını söylemiş.Bu da olası birşey zaten.Aşıya gerek yok o yüzden demiş.
Annem çocukken sarılık geçirip atlattığını söylüyor.Tabi bu o mu değil mi bilemeyiz.
Ben o günden sonra annemin testlerine filan hiç bakmadım ama hep kafamı kurcaladı.Birşey görürüm de moralim bozulur, zaten hamileyim sonra bakarım dedim.
Ama pazar günü annem usg raporunu,tahlillerini filan çıkardı tesadüfen elime verdi, şöyle bi yüzeysel baktım hemen yerine koydum.İncelemedim.Ama o gün bugündür kafamı kurcalıyor.Şimdi baksam ya çok üzülürsem bişey görüp kafaya takarsam...Sonra baksam üzülürsem sütüm kesilirse filan derken....
Bugün de kafama takılmasın mı, ya annem benim doğumumdan sonra ama kardeşimin doğumundan önce geçirdiyse enfeksiyonu.Doğumda bulaşıyor ya.Bende kesin yok,orası kesin.Onlarca kez bakıldı, gebelik dahil.Aşı da tuttuğuna göre...
Kardeşim de baktırdı gibi hatırlıyorum ama yanında değildim, ya baktırmadan direkt aşı olduysa.Bugun onu da evhamlandırmadan sordum msn.den sanırım baktırmıştım dedi ama tam hatırlamıyo 5 sene önceydi.Şimdi gidelim baktıralım desem kimseyi evhama vermek istemiyorum, üstelik de kardeşim acayip korkuyo kan vermekten, bayılıyo filan...
İşte düşünürken düşünürken böyle bi haller oldum....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
noluyo ya???

zaten çocuğum garip hareketler peşinde. ergen tirpleri atıyo karnımda. kapı çarpıp allam ne alakası var ya hareketleri bunlar anlarım ben.

şu an ****lıa dınleyıp hayatı sorguluyor zaar karnımda. şiddetli şiddetli işler peşinde.

ne dedin kızzz **** yapmışlar ayıpçı seniii:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar