2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben geldim diye aslı, beni beğenmiyorlar :mendil:

şu keçe süs var ya, çok basit sakın para veriim deme. keçe alabilirsen 3-4 saatlik iş. sıkıntı basmasa yapardım sana, ama benimkiler bile yarım kaldı :(

hihhhhh döverim ben hepsini canım se merak etme:)
yaa keçeyi alsam valla yapıcam bir başına geçeydim iyi kötü bitirirdim ama daha başlangıcını bile yapamadım:(gerisi nasıl gelir bilmiyorum
ayyy bitanemmmm yüreğine sağlık bana yapıp göndermiş kadar oldun sağol canımmm

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Benim dayı kızı doğuma son 2 hafta kala çatlamış.

şuan şoktayım:sokdünyamın resmindekiler çatlak mı kız..o nasıl bişey be mor kırmızı bişey gördüm .. benim bildiğim beyaz yarık gibi..benim totomdaki çatlaklarımda öyleydi geçen gördüm..
o çatlaksa totomda olanlar ne arkidişler..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bak hala çatlak diyor. bendim o kız gökçe :D ama yaşımı az yanlış tahmin etmişsin :dill:

ehehehehehhehe yanyanaydık kız niye selam vermedin o zaman zilli:)

herkişler sustuuu:böö:

yettim bacım... açılın...

var dediydim ya geçen. o kadar krem kullandım ve o kadar erken başladım banamısın demedi :( tam malum bölgenin üstünden yukarı doğru yaklaşık 2 cm uzunluğunda :D nasıl betimleme, görmüş kadar oldun dimi? ama rengini açan bir krem buldum getirtiyorum. yoksa sonradan açılır falan palavra yani. annemin hala kırmızı

:(( kesinlikle çatlayacağın varsa çatlıyosun... krem mrem boş işler.

ben geldim diye aslı, beni beğenmiyorlar :mendil:

şu keçe süs var ya, çok basit sakın para veriim deme. keçe alabilirsen 3-4 saatlik iş. sıkıntı basmasa yapardım sana, ama benimkiler bile yarım kaldı :(

yapsana kız banada...

Benim dayı kızı doğuma son 2 hafta kala çatlamış.

aaaaa bak çatlağım yok diye sevınıyodum her an bızde de olabilir yani.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hediyemi aldım... lakin netten. kesin yılbaşından sonra elime geçer hee kesin.

gökçe bebek 2 hafta önde diye anomali var mı diye şüphelenmişsin şimdi okudum da, ben ne edeyim kuzum? kilosuna göre 37+5 gözüküyor. hiç korkma, beni doktorum acayip rahatlattı. erken bekliyoruz dedi ama bende açılma var. açılman yoksa, sancın da düzensizse hiiiiç dert etme

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şuan şoktayım:sokdünyamın resmindekiler çatlak mı kız..o nasıl bişey be mor kırmızı bişey gördüm .. benim bildiğim beyaz yarık gibi..benim totomdaki çatlaklarımda öyleydi geçen gördüm..
o çatlaksa totomda olanlar ne arkidişler..

yeni çatlakların rengi genelde dünyamdaki gibi olur calmişcim kırmızı mor karışımı..sanırım kötü haber bu gördüğün çatlaklar eskiden beri oradaydılar sen yeni gördünnn:sok:sok

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yettim bacım... Açılın...

:(( kesinlikle çatlayacağın varsa çatlıyosun... Krem mrem boş işler.

Yapsana kız banada...

Aaaaa bak çatlağım yok diye sevınıyodum her an bızde de olabilir yani.

iyi de doğurduktan sonra da çıkıyo çatlak

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

yettim bacım... açılın...

:(( kesinlikle çatlayacağın varsa çatlıyosun... krem mrem boş işler.

yapsana kız banada...

aaaaa bak çatlağım yok diye sevınıyodum her an bızde de olabilir yani.

ah nerde o eski littlesunshine, bir haftada çöktüm :( yine de geceleri enerji gelirse yaparım kuzum, gündüz daha bitik bir haldeyim çünkü

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
yeni çatlakların rengi genelde dünyamdaki gibi olur calmişcim kırmızı mor karışımı..sanırım kötü haber bu gördüğün çatlaklar eskiden beri oradaydılar sen yeni gördünnn:sok:sok

Allahım sana geliyorum..
9. ay da öğrendiğim gerçeğe bak..
totomun hamilelikte çatlamadığına mı sevineyim (demekki çok büyümemiş)
yoksa zaten çatlamış olmasına mı üzüleyim:D
kızlar göbek deliğimin altında göbeğimi ikiye ayıran
kırmızı uzun bi çizgi var don izidir o dimi??
ay ben göbeğim çatlamdı diyorum..
o gördüklerim kıyafet izi mi yoksa çatlak izi mi..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
vallamı diyon azcık göreydik ucundan bari olmamıydı:D
hee bende o sebeple sanaldan değilde reelden alayım hediyemi diye düşünüyorum yoksa ocak ayını bulur gelmesiii

ya:(( bundan öncekiler hep en geç 1 hafta elimde oldu ama. :(( korktum bak şimdik yaaaa.

gökçe bebek 2 hafta önde diye anomali var mı diye şüphelenmişsin şimdi okudum da, ben ne edeyim kuzum? kilosuna göre 37+5 gözüküyor. hiç korkma, beni doktorum acayip rahatlattı. erken bekliyoruz dedi ama bende açılma var. açılman yoksa, sancın da düzensizse hiiiiç dert etme

açılmaya bakmadı ki:( ene ya varsa? bu arada hey maşallah yaaaaaa. 37+5 nedir. aynı kilodaytız yani yavrunla nerdeyse. sneinki doğuştan üniversiteli bacım :))

iyi de doğurduktan sonra da çıkıyo çatlak

yaaaaaaaaaa:(((

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bayanlar dogumdan sonra karninizda catlak olustumu? benim hamileligim boyunca hic catlak yoktu doktorum bile hayret ederdi... annemin uyarmasina ragmen cok kasindigi icn bende kasirdim cokta rahatlardim yanliz simdi gobekcigimde catlak izleri var benneyaptımki aranizda catlak kremi kullanipta faydasini goren varmi? yada baska yol bana gosterebilirmisiniz ? :uhm:

bak biri böle demiş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Allahım sana geliyorum..
9. ay da öğrendiğim gerçeğe bak..
totomun hamilelikte çatlamadığına mı sevineyim (demekki çok büyümemiş)
yoksa zaten çatlamış olmasına mı üzüleyim:D
kızlar göbek deliğimin altında göbeğimi ikiye ayıran
kırmızı uzun bi çizgi var don izidir o dimi??
ay ben göbeğim çatlamdı diyorum..
o gördüklerim kıyafet izi mi yoksa çatlak izi mi..

Bunu ancak 2 saat çıplak durduktan sonra anlayabilirsin :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bayanlar dogumdan sonra karninizda catlak olustumu? benim hamileligim boyunca hic catlak yoktu doktorum bile hayret ederdi... annemin uyarmasina ragmen cok kasindigi icn bende kasirdim cokta rahatlardim yanliz simdi gobekcigimde catlak izleri var benneyaptımki aranizda catlak kremi kullanipta faydasini goren varmi? yada baska yol bana gosterebilirmisiniz ? :uhm:

bak biri böle demiş

Kaşırsa oluşur tabisi :D Kayınvalidem bana kaşıma dedi hiç kaşımıyom ben o yüzden..Kaşıyınca da çatlıyor çünkü.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hadi kızlar yine iyisiniz bişey deel :p
kızlar hamile ve karnı çatlamıs biri olarak bunu araştırdım şöyle bir formül buldum türk kahvesive limonu krıştırp çatlak bölgeye sürüyoruz ve bir sünger yada lif yardımıyla yediriyoruz bastırarak yapıyoruz bu işlemi çatlak bölge soyuluyormus üç güne tekrarlıyomusuz bence bı zararı yok denemekte fayda var 3 tatlı kasıgı kahveye yarım limon katıyoruz (bı arkadas anneannesının yanında ustunu cıkaarırken anneanne catlaklarını görmus ve bu tarıfı vermıs kadında hıç catlak yokmus )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar