2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sagol canım amin..

Bilmiyorum ki valla.. Ama suan toplam 13 kg aldım ve heryerim catladı bacaklarımi goguslerim belim, Ayıptır solemesi totom bile :eek:ys:

Bir tek karnım kaldı catlamayan :böö:

çokta almış sayılmazsın ama sanırım bu çatlak işleri genetik canım annende de varmıymış çatlak?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydıııın,

çatlak topiğiylen başladım güne. ne diyim beni benden aldınız :deli:

oyh asıl ben ne edem, nerelere gidem :(
bel ağrısıyla uyandım, hava da kapalı, ne sıkıcııııııııııııııııı :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün nst odasında yaşı en fazla 20 olan ve doğurmak üzere olan kızın da göbek deliğinin çevresi çatlamıştı baya. kırmızı mor karışıktı...

geçmiyor bi de o meretler:(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
senin de var mı? vet kötü bişey ama yapacak da bişey yok.

var dediydim ya geçen. o kadar krem kullandım ve o kadar erken başladım banamısın demedi :( tam malum bölgenin üstünden yukarı doğru yaklaşık 2 cm uzunluğunda :D nasıl betimleme, görmüş kadar oldun dimi? ama rengini açan bir krem buldum getirtiyorum. yoksa sonradan açılır falan palavra yani. annemin hala kırmızı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
var dediydim ya geçen. o kadar krem kullandım ve o kadar erken başladım banamısın demedi :( tam malum bölgenin üstünden yukarı doğru yaklaşık 2 cm uzunluğunda :D nasıl betimleme, görmüş kadar oldun dimi? ama rengini açan bir krem buldum getirtiyorum. yoksa sonradan açılır falan palavra yani. annemin hala kırmızı

ayyy yaaa genetik bu çatlak işi anladım ben birde karın içi genişliği darlığıylada alakası var sanırım ben iç karnım çok genişti mesela o sebeple çatlamadım öyle düşünüyorum ama ya son dönemlerde çatlarsam:sok

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hanımar benim evde isler cok. Utu camasır..

Sonra gene ugramay calısırım. Opuyorum hepinizi. :eek:ky:

Canım gene sigara istedi offf.. :iyyyy:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hediye denildi de bebikommm yarın da uğramazsa artık siliyorum listeden haberiniz olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar