2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
3150 miiiiiiiiiii oy maşallahhhhhhh
lilacs'ın bebeğine de maşalllahhh
lilacs'ın haftası kaç?
ben napayım Şahin oğlanın hareketleri azaldı sanki ya eskisi kadar çok hareket etmiyo sanki :(

Allah kavuştursun canım
bebeğine de maşallah

Bazen hareketleri az gibi geliyor..
Canım ben portakal yediğim zaman bebişim müthiş hareket ediyor..
Hareketini az hissedersem yiyorum bişeyler sessiz bi odaya geçiyorum, dinliyorum.. Kuzucum çoğunlukla tepki veriyor..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
he seninle aynı gidiyoduk demi :D unutuyom ben ya kim kaçıncı haftada bi ebleklik var ama -gozluk
ben ctesi gitcem acaba benimki kaç oldu çok merak ediyorum
hep zayıf olmasından korkuyorum niye acaba :eek:ys:
ben de bi kere nstye girdim nerdese 20 dakkada zor buldu kalp atışını inatçı galiba biraz dedi dr :D
gerçi şimdi de biri elini koysun oynamıyo çekiyo oynuyo :D

hehe :) aynı benimki, teyzesi daha hiç hissedemedi, eşim de ara sıra hissediyor. dr sertleşmeleri sordu cmt, sertleşme var dedim ben de, süresini falan sordu. sonra iyi dedi, iyidir inşallah.

bu arada dün yazmıştım, tırnak makası da koyun çantanıza diye, gördünüz mü bilmiyorum hanımlar, bebeklerin tırnakları çok uzunsa istiyormuş hemşireler.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikecan hoşgeldin hayatım allah kavuştursun yine tez zamanda anneciğine
bebeğinede maşallahherkesinki tosun olcek die bişi yok kimi bizim bebeler gibi tayıfcacık olcek demekki napalım sağlıkları yerinde olsunda doğunca kg aldırırız inşallah
hosbulduk tatlım..eheh evek anası gibi 3 kilo civarı gelicek sanırım (inş.) saglıklı olsunlarda onemlisi o gercekten...
gerci kayınvalide ben 5 kilo dogurdum seklinde muhabbetler yaptı bana, anneme anlattım, bi gülüştük aramızda...

Selam canım gözün aydın beişin iyiymiş.
Annene de Allah kavuştursun.
Ben daha iyiyim evet, hamdolsun.
amin... saol canım benim... bitanecim girme evham odasına bosver dipsiz bi oda orası, insallah yolunda hersey tatlım....

Gözün aydın canım, bebişin kilosunda gayet güzel..
Annen doğumda tekrar geir yanına ..
saol canım... evet insallah gelicek bakalım, uzun kalıcak umarım ki.. buarada benim annemde emekli ogretmen....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın kızlar..
Mide yanması sorunu yaşayanlar, 1 çay kaşığı karbonat ve üzerine suyu gönül rahatlığı ile içebilirler..Cumartesi gecesinden beri midem yanmıyor o kadar diyeyim ben size yani..
Yalnız aşırı terliyorum geceleri, ensem sırılsıklam kalkıyorum, hasta olmadığıma şükrediyorum..

Neyse...Dün hediye işini halledeyim dedim, aman kıza seçmek daha zormuş ya :D Hiçbirşey beğenemedim "bunu giydirir mi, bu rengi sever mi" diye düşünmekten kendimi yedim...
Tam içime sinen birşey buldum 9-12 aylık çıktı...Bulduğum şey yazlık, bebişin o ayları kışa denk geliyor..Şansıma tüpürüp eve gittim..Bu haftaiçi akşam iş çıkışlarında bakınıcam yine.

bblau canım geçmiş olsun, benim annem de bugün fizik tedaviye başlıyor, aynı endişeler bende de var, Allah eksik etmesin onları başımızdan...Ayrıca kavuşmuşsun anneciğine gözünaydın bence tadını çıkar :)

Littlesunshine o ne ya maşallah tosbik olmuş bebek :D Yerim onu ben..Azcık daha sıksın dişini..

Hoşgeldin azocum.. bende acayip terliyorum, gece kalkıp atlet değiştiriyorum..
Annecin bel içinmi fiizk tedavi olacak..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
teşekkür ederiz :) normalin üstünde ama iyi dedi dr. inşallah öyledir.

ben de dün hediye baktım, gerçi fazla gezemedim ama gördüklerim içime sinmedi, çalışmalarım devam edecek, 31 aralık son gün değil mi? zaten bir-iki günde gider herhalde.

Evet en son 31 Aralıkta elimizde olması lazım..Yetiştiririz ya :D
Bu arada bebikommm hala yok.

Saol canım...Evet annem,kardeşim için kaygılarım hep oldu bundan sonra da olacak sanırım....Allah başımızdan eksik etmesin...
Senin anneciğine de geçmiş olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız fizik tedaviden.

Aminnn canım, sağol inşallah olumlu geçer.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hehe :) aynı benimki, teyzesi daha hiç hissedemedi, eşim de ara sıra hissediyor. dr sertleşmeleri sordu cmt, sertleşme var dedim ben de, süresini falan sordu. sonra iyi dedi, iyidir inşallah.

bu arada dün yazmıştım, tırnak makası da koyun çantanıza diye, gördünüz mü bilmiyorum hanımlar, bebeklerin tırnakları çok uzunsa istiyormuş hemşireler.

Evet canım ben okudum, koyucam çantaya..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bazen hareketleri az gibi geliyor..
Canım ben portakal yediğim zaman bebişim müthiş hareket ediyor..
Hareketini az hissedersem yiyorum bişeyler sessiz bi odaya geçiyorum, dinliyorum.. Kuzucum çoğunlukla tepki veriyor..

ya hareket ediyo ama eskisi gibi tekme atmıyo sanki böle kıvrılıyo içerde gibi nası anlatsam ki

sertleşme karında mı oluyo benim bazen sertleşiyo tuvalete giriyom geçiyo bu sayılır mı :D
aa tırnak makası mı bilmiyodum sağol canım

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hosbulduk tatlım..eheh evek anası gibi 3 kilo civarı gelicek sanırım (inş.) saglıklı olsunlarda onemlisi o gercekten...
gerci kayınvalide ben 5 kilo dogurdum seklinde muhabbetler yaptı bana, anneme anlattım, bi gülüştük aramızda...

amin... saol canım benim... bitanecim girme evham odasına bosver dipsiz bi oda orası, insallah yolunda hersey tatlım....

saol canım... evet insallah gelicek bakalım, uzun kalıcak umarım ki.. buarada benim annemde emekli ogretmen....

Emekli olması çok iyi.. Uzunu zaman kalır..
benim annemde 15 tatilde gelcek sonrasında 15 gün rapor alırım diyor..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya hareket ediyo ama eskisi gibi tekme atmıyo sanki böle kıvrılıyo içerde gibi nası anlatsam ki

sertleşme karında mı oluyo benim bazen sertleşiyo tuvalete giriyom geçiyo bu sayılır mı :D
aa tırnak makası mı bilmiyodum sağol canım

Bendede oluyor karında sertleşme.. Magnezyum içince rahtlıyorum gibime geliyor.. Bide yürüyüş iyi geliyor..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Günaydın kızlar..
Mide yanması sorunu yaşayanlar, 1 çay kaşığı karbonat ve üzerine suyu gönül rahatlığı ile içebilirler..Cumartesi gecesinden beri midem yanmıyor o kadar diyeyim ben size yani..
Yalnız aşırı terliyorum geceleri, ensem sırılsıklam kalkıyorum, hasta olmadığıma şükrediyorum..

Neyse...Dün hediye işini halledeyim dedim, aman kıza seçmek daha zormuş ya :D Hiçbirşey beğenemedim "bunu giydirir mi, bu rengi sever mi" diye düşünmekten kendimi yedim...
Tam içime sinen birşey buldum 9-12 aylık çıktı...Bulduğum şey yazlık, bebişin o ayları kışa denk geliyor..Şansıma tüpürüp eve gittim..Bu haftaiçi akşam iş çıkışlarında bakınıcam yine.

bblau canım geçmiş olsun, benim annem de bugün fizik tedaviye başlıyor, aynı endişeler bende de var, Allah eksik etmesin onları başımızdan...Ayrıca kavuşmuşsun anneciğine gözünaydın bence tadını çıkar :)

Littlesunshine o ne ya maşallah tosbik olmuş bebek :D Yerim onu ben..Azcık daha sıksın dişini..

azo anneciğine çok geçmiş olsun canm..Allah şifa versin inş..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar nescafe içtim.. o ne tat o ne aroma..
ne çok özlemişim yaa..
8 aydır ilk defa içtim..
artık doktor gözümü nasıl korkuttuysa..
çok isyankar gördüm kendimi..:ninni:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azom geçmiş olsun canımmmmm.benim annemde kayserşye gelince başlayacak fiziğe hem kol hem boyundan sıkıntılı oda rabbim yardımcıları olsun.birde babamı kaybettikten sonra yüksek tansiyon hastalığına yakalandı ilacını 10 dk geç yutsa hemen fenalaşıyor çarpıntısı başlıyor hemde 44 yaşında annem:(:(rabbim bizlere onların acılarını vermesin çok zor tek anne kalınca insan daha bir gözünün içine bakıyor çok iyi anlıyorum.rabbim şifalarını tez zamanda versin inşallah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
herkeslere günaydınn..geçmişe bakamadım kızlar ama son sayfadan gördüğüm hastamı var aramızda.kim rahatsız ise acil şifalar olsun insallah..geçmişler olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar