2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
günaydın kızlar..
biloşcum geçmiş olsun canım..
insan gece uyuyamayınca gergin oluyor..
insallah öğlene kadar keyfin eyrine gelir..
ben de kabus bi gece geçirmeme rağmen nedense bi pozitifim:sila:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın arkadaşlar...
Kötü bi gece geçirdim...Nice zamandır bu kadar kaygılı değildim.
Annem geldi demiştim ya, reflü ve diyabet tedavisi görüyo, akşam raporlarından, sağlığından filan konuşulurken gerildim sanırım, gece uykuma sirayet etti...Bi de gece dişi ağrıdı, acile gittik, ondan da mı etkilendim artık bilemiyorum...Gece boyu uyudum,uyandım hep aklımda kaygılar.Sıkıntılar...
Sonra başka şeyler de kurmaya başladım.Annemin, bebeğimin sağlığı derken epey daraldım, sabahı sabah ettim uykusuz.Sabah ezanıyla birlikte bi namaz kıldım,biraz rahatlamışım bi yarım saat-bi saat tilki uykusunda uyuyup geldim işe.Keyifsiz ve yorgunum...

günaydın canım...bence annene ziyadesiyle üzüldüğün için bütün gece huzursuzluk yaşamışsın canım banada oluyor o arada kıyamam sana ben..rabbim yardımcıları olsun şifa versin ,nşallah ve onları başımızdan eksik etmesin ne deyim canım sıkma canını sen herşey çok daha güzel olacak allahın izniyle...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın canım...bence annene ziyadesiyle üzüldüğün için bütün gece huzursuzluk yaşamışsın canım banada oluyor o arada kıyamam sana ben..rabbim yardımcıları olsun şifa versin ,nşallah ve onları başımızdan eksik etmesin ne deyim canım sıkma canını sen herşey çok daha güzel olacak allahın izniyle...

Amin canım.Aslında doktoru gayet iyisin bişey yok demiş ama nedense ben evham yapıyorum sürekli.Huyum bu, inşallah telkin olurum...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlar..

Saol canım...
Sevindim pozitif olmana...Ben de nedense bi pozitif olayım diyorum, bi tekrar kaygıya düşüyorum.Bi tuhafım.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Saol canım...
Sevindim pozitif olmana...Ben de nedense bi pozitif olayım diyorum, bi tekrar kaygıya düşüyorum.Bi tuhafım.

o değilde benim eşim bugün negatifin önde gideni sanırım..
gece hiç uyumadım ağrıdan..
o da uyuyamadı garibim..
uykusu çok hafiftir..
ben döndükçe kalktıkça uyandı..
bu sabahki toplantısına da geç kaldı sanırım uyuyakaldı..
yatağımı ayırsammı acep..
yoksa adam işinden olacak..:ajan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Saol canım...

Günaydın SILA'nın ANNESİ:sila:

Kaygılarımız normail canımcım hepimizde oluyor..
Kendini rahatlatmaya çalış inşallah az kaldı bebişlere kavuşmaya..
Bendede yalancı kasık ağrıları denilen ağrılardan oluyor..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o da uyuyamadı garibim..
uykusu çok hafiftir..

Az kaldı artık canım bence ayırma...Bebek olduğunda napıcan evi mi terkedicen :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selamlar, iyi geceler... Bugün sadece Tlf dan bir kaç dakikalığına girebildim, dışardaydım tüm gün. Dr a gittik biz de, miniğim 2700 gr civarı 47 cm olmuş, nst de bi kez sancım çıkmış, gayet iyi dedi dr. ocak
gözün aydın cnm senin bebişede maşallah diyelim nazarlardan saklsın rabbim çok şükürr darısı başımıza inşallah
günaydın kızlarrrrrrrr iğrenç bir pazartesi gününden hepinize merhaba:D
günaydın aslım neden iş var ki :(
günaydın kızlar..
günaydınnn müyendis
Günaydın arkadaşlar...
Annem geldi demiştim ya, reflü ve diyabet tedavisi görüyo, akşam raporlarından, sağlığından filan konuşulurken gerildim sanırım, gece uykuma sirayet etti...Bi de gece dişi ağrıdı, acile gittik, ondan da mı etkilendim artık bilemiyorum...Gece boyu uyudum,uyandım hep aklımda kaygılar.Sıkıntılar...
Sonra başka şeyler de kurmaya başladım.Annemin, bebeğimin sağlığı derken epey daraldım, sabahı sabah ettim uykusuz.Sabah ezanıyla birlikte bi namaz kıldım,biraz rahatlamışım bi yarım saat-bi saat tilki uykusunda uyuyup geldim işe.Keyifsiz ve yorgunum...

canım günaydın babulum çok geçmiş olsun anneciğine rabbim tez zamanda şifalar versin sen kaygılanmaya çalışmak zorundasıun seni bebeği huzursuz eder bitanem hamilelikte herşeye olduğundan fazla kaygılanıyoruz tekrar çok geçmiş olsun babuşum anneciğine slm söyle

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Günaydın arkadaşlar...

günaydın, hepimizde son zamanlarda kaygılar artıyor, senin biraz üst üste gelmiş, uykusuzluk da cabası, geçer inşallah birazdan.

günaydın kızlarrrrrrrr iğrenç bir pazartesi gününden hepinize merhaba:D

günaydın :)

günaydın kızlar..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün bebiş için alışveriş yaptım;

Sevi bebeden çok fonksiyonlu bi yatak aldım. 2-3 ay yatabilir.. Aldığım beşiğin yatağı çok kötüydü içime sinmiyordu..
243429021-.jpg

Ev tipi ana kucağı aldım, markası felan çok iyi değil ama işimi görür gibime geldi. 35 YTL ye aldım..
Ateş ölçer aldım, kol altından ölçer..
Silikon gögüs ucu aldım. Onuda avent felan almadım. Basit bişey tombik diye markanın aldım.. Kullanıp kullanamayacağım belli değil..
Huma bitki çayı aldım.. Şimdi içmemde, 37. haftadan sonra içerim diye..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın SILA'nın ANNESİ:sila:

Kaygılarımız normail canımcım hepimizde oluyor..
Kendini rahatlatmaya çalış inşallah az kaldı bebişlere kavuşmaya..
Bendede yalancı kasık ağrıları denilen ağrılardan oluyor..

Günaydın canım...
Ben zaten çok kaygılı bi tipim, yaşam sevindim enerjim azalıyo böyle zamanlarda.
İnan annemin tahlillerine,Usg raporlarına filan bakamıyorum inanır mısın moralimi bozacak, beni şüpheye düşürecek bişey görürüm diye.
Annem iki doktora gösterdim ikisi de iyi dedi diyor, doktorlara güvenmiyorum, annem yalan söylüyordur,saklıyordur diye anneme güvenmiyorum…
Böyle sıyırmış,paranoyak bi haldeyim…
Bi yandan da diyorum annem reflü teşhis edilmeden önce ne kadar kaygılıydı,moralsizdi sürekli boğaz ağrısı var diye, eğer bişey olsa yine moralsiz olur…
Koskoca doktorlar basit bi tahlili mi yorumlayamayacaklar diyorum bi yandan…
Kaygılı bir şey oldum çıktım, son birkaç yılda…kendime de sinir oluyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Sevi bebeden çok fonksiyonlu bi yatak aldım. 2-3 ay yatabilir.. Aldığım beşiğin yatağı çok kötüydü içime sinmiyordu..
Ekli dosyayı görüntüle 9902

Ev tipi ana kucağı aldım, markası felan çok iyi değil ama işimi görür gibime geldi. 35 YTL ye aldım..
Silikon gögüs ucu aldım. Onuda avent felan almadım. Basit bişey tombik diye markanın aldım.. Kullanıp kullanamayacağım belli değil..

Güle güle kullanın canım hepsini...

canım günaydın babulum çok geçmiş olsun anneciğine rabbim tez zamanda şifalar versin sen kaygılanmaya çalışmak zorundasıun seni bebeği huzursuz eder bitanem hamilelikte herşeye olduğundan fazla kaygılanıyoruz tekrar çok geçmiş olsun babuşum anneciğine slm söyle

Aleyküm selam canım. Zaten kaygılarım artmasın diye, annemin raporlarını, tahlillerini, ilaçlarını filan hiç incelemiyorum, bakmıyorum bile…
Doktor iyi deyince sorgulamıyorum gerisini.

günaydın, hepimizde son zamanlarda kaygılar artıyor, senin biraz üst üste gelmiş, uykusuzluk da cabası, geçer inşallah birazdan.

Günaydın canım.Evet herhalde üstüste gelmesinden.....

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
gözün aydın cnm senin bebişede maşallah diyelim nazarlardan saklsın rabbim çok şükürr darısı başımıza inşallah

günaydın aslım neden iş var ki :(

günaydınnn müyendis

günaydın şeker..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın canım...
Ben zaten çok kaygılı bi tipim, yaşam sevindim enerjim azalıyo böyle zamanlarda.
İnan annemin tahlillerine,Usg raporlarına filan bakamıyorum inanır mısın moralimi bozacak, beni şüpheye düşürecek bişey görürüm diye.
Annem iki doktora gösterdim ikisi de iyi dedi diyor, doktorlara güvenmiyorum, annem yalan söylüyordur,saklıyordur diye anneme güvenmiyorum…
Böyle sıyırmış,paranoyak bi haldeyim…
Bi yandan da diyorum annem reflü teşhis edilmeden önce ne kadar kaygılıydı,moralsizdi sürekli boğaz ağrısı var diye, eğer bişey olsa yine moralsiz olur…
Koskoca doktorlar basit bi tahlili mi yorumlayamayacaklar diyorum bi yandan…
Kaygılı bir şey oldum çıktım, son birkaç yılda…kendime de sinir oluyorum.

Canımcım şöyle düşünsen..
Allahım dermansız dert vermesin. Günümüzde reflü inan herkesde küçüçük bebeklerde bile var. Şükürkü tedaviside var..
Bide hayatta herşey biz insanlar için.. Ama önemli olan çok moralli olabilmek..
Sen annene bol bol moral ver, torunu olcak o ne heyecanlıdır ve mutludur..
Doğuma kadar yanında demi?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayırmayayım dimi alışsın bu hayata..
bunlar iyi günleri de haberi yok:lululu:

Bende eşimi gecleri o kadar rahatsız ediyorumki..
Şuram ağrıyor, yok sıcak yok horluyorsun diye..
Sürekli uyanmaktan, gün içinde migreni artıyor.
Bazen oturma odasında ona güzel yatak yapıyoz yatıyor bende kocaman yatağı ortalıyorum yatıyorum..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selamlar, iyi geceler... Bugün sadece Tlf dan bir kaç dakikalığına girebildim, dışardaydım tüm gün. Dr a gittik biz de, miniğim 2700 gr civarı 47 cm olmuş, nst de bi kez sancım çıkmış, gayet iyi dedi dr. ocak

Tatlım maşallah minik kuzuna, Allah nazardan saklasın, sağlıkla sıhhatle zamanında aramıza katılmayı nasip etsin...

Günaydın arkadaşlar...

Babuşum geçmiş olsun... Cidden artık son zamanlar çok sıkıntılıymış. Ben de gece hiç uyumadım nerdeyse, o kadar çok sırt bel ve kalça ağrım var ki nasıl yatarsam yatayım hiçbir yatış pozisyonu beni rahatlatmıyor. Bunalmış ve inanılmaz negatifim bugün... :(

o da uyuyamadı garibim..
uykusu çok hafiftir..

Yok yavrum ayırma bence. Şimdiden alışsın. Bebek doğunca herşey daha zor olacak en azından ilk 6 hafta...

Ekli dosyayı görüntüle 9902

Güle güle kullan Tanselim aldıklarını...

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN BU ARADA. BU HAFTA PEK ARANIZA KATILAMAYABİLİRİM. BELKİ ARA ARA GELİP OKUYUP ÇIKABİLİRİM. BUGÜN EVDE YİNE TAMİRAT TADİLAT VAR, YARIN ÇALIŞAMAZ RAPORU İÇİN HASTANEYE GİDECEĞİM, SANIRIM ÇARŞAMBA PERŞEMBE DE EVİN TEMİZLİĞİ VS İLE GEÇER. ÇOK YORUCU BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİN SANIRIM... GELMEZSEM MERAK ETMEYİN İSTEDİM...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar