2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben de öyle yaptım canım. benimkileri bir hurca, onunkileri bir hurca koydum, 2 hurç da aynı valize sığdı.

nevresim koymayı düşünmüyorum dediğin gibi gerek yok. ben hastanede kaldım ya 2 gün, tertemiz English Home takımları kullanıyorlar, her dakikada görevliler orda, değişmesi gerekirse hallederler. ben çok titiz değilim bu konuda. başkasının kullandığı takımı kullanamayanlar var, sanırım o yüzden listeye alınmış...

Bencede.. Hastane bu sonuçta 5 yıldızlı otel konforumu arayacağız..
Evet bende hurçlara koyayım..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
İnternette nevresim takımı felan yazıyor ama bence gerek yok.. Ben koymayacağım..

Bide ben tek valiz yapıcam.. Bebeğe ayrı valiz kendime ayrı valize gerek yok diye düşünüyorum..Bebek bakımı için bi çanta aldım. Onun içine kendime ait özel eşyaları koyarım diye düşünüyorum..

Ben de tek valize koydum hepsini, dağılmak istemiyorum hastanede. Herşey derli toplu olsun. Kızımın eşyalarını böyle tülden yapılmış orta boy kese gibi şeyler vardı onların içine koydum, kendiminkiler öyle ortada :D

Nevresim takımına bence de gerek yok. Hastane temiz olduğu sürece ben de taşımayı son derece gereksiz buluyorum...

Rabbim esirgesin tosun olmuş yine kuzum teyzesi
gözün aydın senin de. annem birkaç günlüğüne gidecekti benim de, doktoru duyunca vazgeçti :D başımızdan eksik olmasınlar :utan:
bacağım kasılıyor benim de yürürken, hergün başka bir ağrı keşfediyorum vücudumda, sabır sabır yaaaaa sabır diyorum :D

Tatlım sen magnezyum kullanıyor musun? Vücutta ya magnezyum eksikken kasılma oluyormuş ya da calsiyum-magnezyum dengesi bozulduğunda...

Liste çok güzel bence herşey yerinde..
Teşekkür ederim tatlım..

Ne demek Tanselim, rica ederim... Belki pazartesi kızların eksik gördüğü şeyler olur onlar da tamamlarlar :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben süt sağma makinası aldım, onuda koycam hastane çantama..

Bence boşuna yük etme kendine. Bebek hastanede kaldığı süre boyunca her 2 saatte bir 1 çay kaşığı kolostrum ile doyuyormuş. Onu da meme ucu çıkarıcıyla meme ucunu çıkarırken bile çekebilirsin... Ama tabi sen nasıl kendini huzurlu hissedeceksen öyle yap bebişim :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gözün aydın canımcım... Annecin yanına gelmiş..
Anneler herşey, fazlası ile alıyorlar sağolsunlar...

Rabbim esirgesin tosun olmuş yine kuzum teyzesi
gözün aydın senin de. annem birkaç günlüğüne gidecekti benim de, doktoru duyunca vazgeçti :D başımızdan eksik olmasınlar :utan:
bacağım kasılıyor benim de yürürken, hergün başka bir ağrı keşfediyorum vücudumda, sabır sabır yaaaaa sabır diyorum :D

Gözün aydın Babuşuuuuum.. Annene de maşllah ne yapmış öyle bacım 25-30 hırka yelek :D Hey maşallah... Benim de bacaklarım şuan tam tarif ettiğin gibi; böyle kımıl kımıllar. Ben de kızları görünce sevinçleri paylaşayım dedim, yoksa uykudan ağzım ayrılıyor :D

Kendine dikkat et, iyi geceler...
teşekkürler kızlar...
vallahi yetişti geldi annecim, Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi...
çok öpüyorum kızlar sizi...biraz uzanayım...
mucuxxxx....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
simuşum magnezyum kullanıyorum ama oluyor ağrım. vücudun dengesi bozuldu ya, normal karşılıyorum artık
canı tatlı yine de insanın, kasılma birşey değil de, kramplar fena oluyor... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
teşekkürler kızlar...
vallahi yetişti geldi annecim, Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi...
çok öpüyorum kızlar sizi...biraz uzanayım...
mucuxxxx....

Amin :) Ağrısız sızısız uyu inşallah Babuşcan :)

Kızlar ben de çıkıyorum, zira esne esne ağzım yırtılacak şimdi :D :ninni: Kendinize ve kuzularımıza iyi bakın lütfen... Kimbilir belki onlardan geleceğin en büyük bilim insanları olacak ;) Hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz kızımla, iyi geceler...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum magnezyum kullanıyorum ama oluyor ağrım. vücudun dengesi bozuldu ya, normal karşılıyorum artık
canı tatlı yine de insanın, kasılma birşey değil de, kramplar fena oluyor... :(

evet haklısın bana da genelde uykuda oluyor... dayanamıyor basıyorum çığlığı... yazık eşim zaten telaşlı bi insan resmen yataktan zıplıyo adam... ayağımı kendime doğru ve ileri doğru kasıp açıyor, o zaman geçiyor. ha ama tabi ağrısı birkaç gün geçmiyor... sağlık olsun yapacak bişey yok katlanmaktan ve buna şükretmekten başka... :)

kendine iyi bak tatlım... görüşmek üzre ben yoksa klavyeye kafamı koyup uyucam :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben de kaçtım şekerler, birkaç gündür rahat uyuyamıyorum. yarım saatte bir uyanıyorum. tekrar dalmam yarım saat sürüyor. çok kalitesiz bir uyku oluyor :böö:
öpüyorum hepiniziii

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selamlar, iyi geceler... Bugün sadece Tlf dan bir kaç dakikalığına girebildim, dışardaydım tüm gün. Dr a gittik biz de, miniğim 2700 gr civarı 47 cm olmuş, nst de bi kez sancım çıkmış, gayet iyi dedi dr. ocak

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lilacs maşallah canım kuzuna

ya sinir oldum hemen paylaşıyım dedim. diğer tarafta dolandım biraz. manyağın biri benim aldığım bebek arabasını "işte aldığım bebek arabası bu" diye paylaşmış. yuh diyorum, pes diyorum, oha ve çüs diyorum. terbiyesizliğin bu kadarı :sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iyi pazarlar kızlarr dicem ama bombos burası dogal olarak:( moralim bozuk. asabiyetim dizboyu. hava da rezalett cifte kavrulmusum yani. esim sabah cenazeye gitti. iyi hoss onlar da bize gelmişti. dolayısı ile kahvaltı edemedik birlikte. eve geldi kahvaltı etti. bir saat sonra cıkıcam dedi. arkadaslarının bi olayı var dolandırma ile ilgili. o adam hastahanedeymiş. 3_5 salak toplanıp kritik yapcaklar simdi sonra da belki hastahaneye gitceklermiş. ya sanane be adam. sanki senin meselenn.. simdi cıktı aradımm hiçç yarım saate gelirim bi saate gelirim diye bişi demiyosun.cünkü işim uzun sürcek hastahaneye gitcem dedim ya diyo. bide ben telefonu acıpp birden bagırınca kaza yapıyomus. kapattım yüzüne. bi pazar var zatenn. ama hiç yani.. bendenizz salak salak oturayım evde. hava kapalı olmasa evden cıkıp gidicem bende ama otobüsler su havada ne kadar cekilir bilmiyorum. catlamak üzereyim az kaldı. ne yapıcagımı bilmiyorum hiç. cokk kötüyümm cokkkkk:sinir::sinir::sinir::sinir::mendil::mendil:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacs maşallah canım kuzuna

lilacs masallah canım yavrusuna....

teşekkürler hanımlar, dün gece de tlf dan yazdığım için yarım kaldı, ben normal doğumdan korktuğum için ocak 20,21 ya da 23 olabilir sezeryan tarihi için diye konuştuk, tabi daha erken gelirse ne olur bilemiyorum :D
bu arada ben nst deyken eşimden doğumdan çıkan hemşireleri dinlemiş, yeni doğan bebeklerden birinin ailesinden tırnak makası istemişler, bebeğin tırnakları çok uzunmuş.... hastane çantanıza tırnak makasını da atın bence, ne olur ne olmaz.
bir de bir babanın kutusuyla getirdiği eldivenleri ve çorapları, ya da takımı tam anlamadım, geri vermişler yıkanmadan giydiremeyiz biz bunları diye....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teşekkürler hanımlar, dün gece de tlf dan yazdığım için yarım kaldı, ben normal doğumdan korktuğum için ocak 20,21 ya da 23 olabilir sezeryan tarihi için diye konuştuk, tabi daha erken gelirse ne olur bilemiyorum :D
bu arada ben nst deyken eşimden doğumdan çıkan hemşireleri dinlemiş, yeni doğan bebeklerden birinin ailesinden tırnak makası istemişler, bebeğin tırnakları çok uzunmuş.... hastane çantanıza tırnak makasını da atın bence, ne olur ne olmaz.
bir de bir babanın kutusuyla getirdiği eldivenleri ve çorapları, ya da takımı tam anlamadım, geri vermişler yıkanmadan giydiremeyiz biz bunları diye....

dogru cnm alerjen bişi olabilir sonucta. yıkamadann koymamak lazım esyaları. onların aniden oldysa kıyafetsiz kldı demek yavrucak..

masallahh kuzunaa cnm. bi sonraki kontrolün ne zaman? ben 2 hafta sonrasna bulamadım diye 3 hafta sonraya kaldı randevum. ocak ın 3 ünde gidicem bidahakine. o zaman kadar dogurmazsamm bişi olup ta bende sezeryan konusucam galiba.. :(
tırnak makasını da atayım unutmadan madem öle. :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bide nst yi dr un mu istedi cnm. yoksa sikayetin vardı da onun için mi soktu??

ben de bulamadım randevu ama orada dr a sorup onay verirse randevu açıyorlar, ben normalde 29 aralık a bulabilmiştim ama o zaman 36 haftalık olacaktım, hakan beye sorduk o da kabul etti sağolsun. nst ye 32. haftamdan beri giriyorum, çalışamaz raporu almaya gittiğimde artık başlayalım nst ye demişti. bi sorun çıkmadı neyse ki. bi sonraki randevum 29 aralık.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben de bulamadım randevu ama orada dr a sorup onay verirse randevu açıyorlar, ben normalde 29 aralık a bulabilmiştim ama o zaman 36 haftalık olacaktım, hakan beye sorduk o da kabul etti sağolsun. nst ye 32. haftamdan beri giriyorum, çalışamaz raporu almaya gittiğimde artık başlayalım nst ye demişti. bi sorun çıkmadı neyse ki. bi sonraki randevum 29 aralık.

bende arayayımm dr u o zaman.. bakalım ne dicek. 6 sında girdim muayeneye. bi dahakini 3 üne aldım 3 gün için 1 ay olcak yanii. bende 36 olcam dedigin gibi.. sansımı deniyimm :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın arkadaşlar...
Kötü bi gece geçirdim...Nice zamandır bu kadar kaygılı değildim.
Annem geldi demiştim ya, reflü ve diyabet tedavisi görüyo, akşam raporlarından, sağlığından filan konuşulurken gerildim sanırım, gece uykuma sirayet etti...Bi de gece dişi ağrıdı, acile gittik, ondan da mı etkilendim artık bilemiyorum...Gece boyu uyudum,uyandım hep aklımda kaygılar.Sıkıntılar...
Sonra başka şeyler de kurmaya başladım.Annemin, bebeğimin sağlığı derken epey daraldım, sabahı sabah ettim uykusuz.Sabah ezanıyla birlikte bi namaz kıldım,biraz rahatlamışım bi yarım saat-bi saat tilki uykusunda uyuyup geldim işe.Keyifsiz ve yorgunum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar