2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
konuyu tam bilmiyorum ama adı yeliz 92 doğumlu daha küçücük yeni evli evliliğinden hemen sonra hamile haldı. eşini çok seviyo ailesine karşı gelerek evlenmiş ve zamanında kayınvalidesiyle yaşıycağını bile bile kabul etmiş.en büyük pişmanlığıda bu sonra kayınvalidesini kayınpederini geçtim görümcesi hemen hemen hergün onlarda kıza rahat huzur veren yok hamile haliyle hizmet etmeye çalışıyo? bide üstüne bi küçk yiğenlerini arada eşi getiriyomuş yatıya annesiz babasız 10 aylık bebek kız nerden dert yansız doktora gidemiyo sık sık eşinin sigortası yok bir kaç sene sıkıntı çekcekler otobüsleri filan var kredi ödüyolar devamlı beyide servis şoförlüğü yapıyo aslında yelizin eşiyle bi sorunu yok ama aileden dolayı hep ortalık karışıyo eşide kızın yanında pek durmayınca malum... üzücü hemde çok

Hmmmm.... Maalesef diyebilecek pek bi söz bulamadım... :(

Kızlar benim şimdi çıkmam gerekiyor... Kendinize iyi bakın lütfen...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyhhh yemegimi yedim de geldimmm.. dana gibi yedimm yine:D azos nire gitti yaff.. :utan:

dünyam80 in işi haketten zor. cahile laff deveye hendekk muhabbeti tamamen.. yazık anlatıp anlatıpp rahatlıyodu. niye girmiyo ki. internete girmesinii de mi yasaklamıslar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oyhhh yemegimi yedim de geldimmm.. dana gibi yedimm yine:D azos nire gitti yaff.. :utan:

dünyam80 in işi haketten zor. cahile laff deveye hendekk muhabbeti tamamen.. yazık anlatıp anlatıpp rahatlıyodu. niye girmiyo ki. internete girmesinii de mi yasaklamıslar

afdiyet olsun cnm
işi çok zor evet yok ya evdekilerden vakit bulamıyo ki girmeye o yüzden girmiyo nete

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gecen ay kontrolde esimin bi arkadasının ablasını görmüştük. benim hamile oldugundan bile haberim yoktu. sok olmustum kadını kilo almıss diptenn beyazları pörtlemişş makyajsız falan görünce. yanlıs hatırlamıyosam benden 1 ay önde olması lazımdı. persembe günü sezaryenle dogum yapmıs. bebişş küvözdeymiş. 2kg 50 gr dogmus. erkek. 8 aylık demişş dayısı ama benden 1 ay büyük nasıl 8 aylık oluyo yahu.. neden doguma girdgini sormamıss meraksız kocamm. haftasonu cıkıs yapmazlarr demek en az pazartesiye kadar orda. daha annesi bile elleyememiş.. kıyamamm yaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tost filan bişiler yapıver 5 dkda şemsiyeni kap git mothercare'e bu arada sendin dimi %50 indirime gircek diyen ben ordan bi sepet beşik beğendim 100tl ayağı 179tl sepetiydi yani toplamda 279tl 100tl ye 20tlde hediye çeki veriyolardı son durum ne bi gidince bilgilendirirmisin beni? istanbul şubesinde de aynıdır fiyatlar demi? eğer %50 indirime girerse 140 tlye alcam bedavaya gelir bana müthiş olurr yanee

öhhımm bu mesajı görmemişim.. evet ben didim onu:D ama %50 deel %40:D simdi pırlanta var 4 gün. ikincisi %50 durumu yani.. sepetlerde indirim yapmazlar bence ama bakmak lazım yinede.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evde gündüz kimse kalmıyodu ki.. kayınvalidesi işi bırakmıs o zaman:böö: ayy bu esra erol unn bebesiii cokk datluu yaaaaaa
bilmiyorum ki cnm ama çalışıyo sanırım neden gelemiyo bilmiyorum yane
gecen ay kontrolde esimin bi arkadasının ablasını görmüştük. benim hamile oldugundan bile haberim yoktu. sok olmustum kadını kilo almıss diptenn beyazları pörtlemişş makyajsız falan görünce. yanlıs hatırlamıyosam benden 1 ay önde olması lazımdı. persembe günü sezaryenle dogum yapmıs. bebişş küvözdeymiş. 2kg 50 gr dogmus. erkek. 8 aylık demişş dayısı ama benden 1 ay büyük nasıl 8 aylık oluyo yahu.. neden doguma girdgini sormamıss meraksız kocamm. haftasonu cıkıs yapmazlarr demek en az pazartesiye kadar orda. daha annesi bile elleyememiş.. kıyamamm yaa

alla alla maşallah demek lasım 8 ay bitmiş ya 8 ay diyolar işte halen anla cnm :D rabbim tez zamanda anasına kavuştursun yazık yaaa en normal zamanda gelsin bebişlerimiz inşallah:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öhhımm bu mesajı görmemişim.. evet ben didim onu:D ama %50 deel %40:D simdi pırlanta var 4 gün. ikincisi %50 durumu yani.. sepetlerde indirim yapmazlar bence ama bakmak lazım yinede.

ne bilim bi mağazada indirim olunca tüm ürünlerde olması gerekmez mi ama geçen gittiğimde sordum dediki belirli ürünlerde oluyo o indirim aman dedim bi indirim yapcağınız onada nazlanıyonuz yane

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bilmiyorum ki cnm ama çalışıyo sanırım neden gelemiyo bilmiyorum yane

alla alla maşallah demek lasım 8 ay bitmiş ya 8 ay diyolar işte halen anla cnm :D rabbim tez zamanda anasına kavuştursun yazık yaaa en normal zamanda gelsin bebişlerimiz inşallah:utan:

bebikk zayıfmıs bence ya tam haftasını bilmiyorum ama.. :eek:ys: erkekler iri olur diyolar bide. allah saglık versin de cıksın bir an önce ordan. dayısı görmemiş bile bebegi degil tutmak. zayıf bile olsa kilosu ii aslında küvöz için ama belki de baska bi problem vardır allah korusun
ne bilim bi mağazada indirim olunca tüm ürünlerde olması gerekmez mi ama geçen gittiğimde sordum dediki belirli ürünlerde oluyo o indirim aman dedim bi indirim yapcağınız onada nazlanıyonuz yane

bunlar yapmıyo cnmm her üründe..hele yenidogan da hiçç olmuyo nerdeyse mecbur alıncak deyi:D pırlantaya girmiyomuymuss peki. hani o 179 u alsan digeri %50 düsse.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyyy sinir oluyorum c.tesi günlerine çalışıyom diye bide topik neşesiz kimsesiz oluyo ya iyice sinir oluyom işte:sinir::sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyy sinir oluyorum c.tesi günlerine çalışıyom diye bide topik neşesiz kimsesiz oluyo ya iyice sinir oluyom işte:sinir::sinir:

ivitt yaa niye kimse yokk.. azos nere gitti anidenn bişi demedenn. sabah burda gökce vardı sankim. babuss nirde.. nirde hee nirde.. lilacss nirde o da ev hanımı deel miydi niye girmiyo bakem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ivitt yaa niye kimse yokk.. azos nere gitti anidenn bişi demedenn. sabah burda gökce vardı sankim. babuss nirde.. nirde hee nirde.. lilacss nirde o da ev hanımı deel miydi niye girmiyo bakem

ne biliyim demek herkeste aynı şevksizlik oluyo c.tesi günleri:)gerçi bende evde olsam yatar dinlenirim evimi toplar sonrada alışverişe giderdim bende olmazdım sanırım anlıyorum onları:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende gidiyom ozaman küstüm size
0 üye 0 misafir
terkedilmiş bir topik hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:(:(:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ne biliyim demek herkeste aynı şevksizlik oluyo c.tesi günleri:)gerçi bende evde olsam yatar dinlenirim evimi toplar sonrada alışverişe giderdim bende olmazdım sanırım anlıyorum onları:D

yok yaff ben evdeyimm iştee. kac gün alısverse gidebilirsin 1 hafta dolandımm nahaa evin ortasındayım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ben azcık yoğundum canım ondan çıktım, birazcıcıkta anime çizgi film indirdim akşam izlerük diye :D

ben yemeğe gidiyorum görüşürüz......

Güle güle yevrim afiyet olsun.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçe bak ne buldum daybuyday'da istediğin nevresim vardı ya 250 küsürlerde düşmüş kız 144 tl ye görünce hemen haber verim dedim kaçırma hala çok istiyorsan

Ekli dosyalar

• 0272755_431.jpg
    0272755_431.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 48

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar