2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hımm iyiymiş muhteşem ayarlamışsın numaraları o saman

8,5 yaşında maşallah tam abla olcak yaşta sanada epey yardımı olur
ben ve uyanıklık çok uzak kelimeler :D ben biliyorum ama nazo sana ben çıktım hissediyorum bunu de bana deee evet de :D

Siz muhteşem söylemişsiniz numaraları asıl :D

anaaa cok kıskandım şimdik herkesi biliyon hemde senn....ee ne zaman yollicaz yada yollamaya baslıcaz.içimden bi ses en erken ben ulastırıcam diyo du bakalım:evet: tanıdık kargocum var benimm hahahaha:)

Valla 31 Aralık'a kadar istediğiniz herhangi bir zamanda yollayabilirsiniz..Ben de haftaiçi yollıcam yarın alcam hedayesini :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Siz muhteşem söylemişsiniz numaraları asıl :D

Valla 31 Aralık'a kadar istediğiniz herhangi bir zamanda yollayabilirsiniz..Ben de haftaiçi yollıcam yarın alcam hedayesini :D
benim nomaram efsane zaten 6 uğurlu rakamımm kişide uğurlu çıktı yirim ben onu
hani eksikleri yazdığımız topik nerde kızlar adı neydi bulamıyorum ben.bi söleseniz.
şubat anneleriçekiliş topiği die geçiyo azo link atar şimdi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben hediyemi aslında kargo ilen değil bu aralar o şehre gitcem o saman adresi bulup kendim verim istiyorum hem tanışmışta olurduk daha samimi olurdu ama ocak başına sarkabilir die riske atamam:acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
belli olmass :D her yeri basabilirim bir gece ansızın gelebilirim börekleri çörekleri hazırlayın hepiniz kız anaları

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın dünür hıhı aynen öle sıkıcı ve kasvetli

yapcak biseimde yok işinn kötüsüü.. meteoroloji ögleden sonra yagmur veriyor izmire.. acaba mpthercare e gidip bi baksam mıı didim emme ya yagmur yagarsa:utan: acımm ama kahvaltı hazırlayasım yok üseniyorum..:eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızzz lidırr seninn kocann corum lumuydu?? bu durumda ya izmire ya coruma mı gelcen yoksam.. o zaman lilacs yada ben mii cıktım kız sanaaaaa.. aaa annadım vallaa itiraff ett kacma gerceklerden:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar