2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ispanağı kavurup üzerine yumurta kırmak....
İşte buna bayılırım.Ama fazla bahsetmiyim canım istemesin.
Konyaya 2 sene evvel geldim bi düğün için, çok meşhur dedikleri bi yerde etli ekmek yedim, pek hoşuma gitmedi.
Lahmacun gibi geldi bana...

öyle canımcım birdiğin lahmacun çakması bişey..
bende hiç sevmem etli ekmeği..
ama konyalılar bir sever sorma...Etli ekmek kafalılar diye bir tabir var burda:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

evet valla sabaha karşı seninle uğraştım sen çıkıyosun hediye derdine düşüyorum onu almam bunu almam diyorum :)

yüzümüde gördün mü kızzz?? nasıl güzel miydimm? giydigimn yakısmısmıydıı?? sapıttımm artıkın bakk.. birii bana ayy ne kadann yakısmıss bu elbise disinn.. nekdana güzel olmussunn disinn.. bunalımımm geldii. alısveriss bile yapamıyorumm yafff:mendil:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ispanağı kavurup üzerine yumurta kırmak....
İşte buna bayılırım.Ama fazla bahsetmiyim canım istemesin.
Konyaya 2 sene evvel geldim bi düğün için, çok meşhur dedikleri bi yerde etli ekmek yedim, pek hoşuma gitmedi.
Lahmacun gibi geldi bana...

evet babuş karar verdim yumurtalı ıspanak yapacam yanınada çorba ohhh zeytinyağlı brokolimde var

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
gıdıyom ben. bana da layla çıkmadı şaka yaptım. babuş çıktı. hatta bu azo bana bi kaç isim soyledı. ecrın sende varsın bunların içinde. nazom da var.

neymiş kendısı alamıyomuş o'na da el atar mıymışım. çok borca girmiş. yok çorap tutucu, yok çük kaşıyıcı çok sarsmış bütçesini falan fılan.

tee allam ya zengın olmak zor.

ıyı akşamlar.

Ahahahhahahahaaa çük kaşıyıcı ne beeee ay yerlerdeyim. Sayenizde oynak bi kızım olacak. Durdursun biri beni zuhaaaaaaaaaaaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim karnıbahar kızartmam var biraz.
Onu ben yicem.Kocama da kahvaltı yaptırcam.
Kaç gündür kahvaltı istiyo ama bizde diyalog şöyle aynen:

- "Aşkım canım kaşarlı tost istedi,yemek yerine bu akşam kahvaltı etsek"
-"Ben bugün barbunya duydum topikte, canım çekti onu yapcam"

-"Aşkım bugün kahvaltı yapcaz dimi"
-"Yok erişte canım çekti"

-"Tost yiyelimmmm"
-"Karnıbahar yemem lazım.Cidden bak. Yemem lazım."

Bu akşam adama tost+kahvaltı hazırlıcam, bi yeri düşmeden :cokkomik::cokkomik:
ayyy keşke benim adam kahvaltı istese ben bayılırım gece gündüz öğlen yemek yemiiyim kahvaltı edeyimm yazık kız adama çektirmişin :D
Sanırım şu an yalancı kasılma yaşıyorum.
owwww dikkat et kuzey içerde dursun daha var oğlum deee
gıdıyom ben. bana da layla çıkmadı şaka yaptım. babuş çıktı. hatta bu azo bana bi kaç isim soyledı. ecrın sende varsın bunların içinde. nazom da var.

neymiş kendısı alamıyomuş o'na da el atar mıymışım. çok borca girmiş. yok çorap tutucu, yok çük kaşıyıcı çok sarsmış bütçesini falan fılan.

tee allam ya zengın olmak zor.

ıyı akşamlar.
:kahkaha: çük kaşıyıcı :cokkomik: manyak bu yaaa çatlak iyi akşamlarr
canım akşam ordaydık
bebeişi küvezden çıkardılarr ama çoookk minik yaa görmen lazımm insan tutmaya korkuyo hastane çıkışı kocaman gelio yavrumun kolu boynundan dışarı çıkıo :)) incecik bacakları kollarıı oyuncak bebek gibi

ama onların durumu fena nerdeyse her akşam hastanedeler 4 yaşında kızı var o baya hastalandı sürekli ateşi çıkıo 40 a falan
hemen acile götürüolarr serumlar falan yani her akşam ordalar diyebilirim

doğum için 900 lira verdiler cnm bildiğim kadarıyla
daha fazla istemişler ama onlar o kadar verdi

bu arada avrasya inanılmaz pahalı yaaa gecesine 350 tl istiolar herşeye para diolar

bide bebek yeni doğunca bütün küvez masraflarını devlet karşılıo sarılık tadavisi falann

amaaa bebeişi çıkardılar diyelim ertesi gün sarılığı yükseld, götürdün geri o zaman ışık tedavisini falan uçuk fiyatlara yapıolarmışş yaaaa

ayyy kzum kıyamam canım benimmm
kızınıda üzüldüm büyük kızı çok fena ne zor bi durum alah yardım etsin bu arada doğum ücreti dışında gecelik yatak parasıda mı alıyolarmış :şok bunu bilmiyodum ama benim bildiğim tek şey normal 600 sezoş 900 tl bunu biliyorum bunun dışında yatak parasının alınmaması lasım ekstra bişi olur allah korusun küvez filan anlarımda yane sezoşta 2 gece kalınıyo 2 gece ekstra 700tl mi verilcek atıyorum her kontrolu özelde yaptırmak zorunda değilim ki yaneee

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yüzümüde gördün mü kızzz?? nasıl güzel miydimm? giydigimn yakısmısmıydıı?? sapıttımm artıkın bakk.. birii bana ayy ne kadann yakısmıss bu elbise disinn.. nekdana güzel olmussunn disinn.. bunalımımm geldii. alısveriss bile yapamıyorumm yafff:mendil:

he gördüm arkada güzel bi fon müziği etraf bembeyaz senin üstünde uçuk pembe uzun elbise hafif rüzgarlı hava saçlarını savura savura bana doğru geliyodun bebişim

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ayyy keşke benim adam kahvaltı istese ben bayılırım gece gündüz öğlen yemek yemiiyim kahvaltı edeyimm yazık kız adama çektirmişin :D

owwww dikkat et kuzey içerde dursun daha var oğlum deee

:kahkaha: çük kaşıyıcı :cokkomik: manyak bu yaaa çatlak iyi akşamlarr

ayyy kzum kıyamam canım benimmm
kızınıda üzüldüm büyük kızı çok fena ne zor bi durum alah yardım etsin bu arada doğum ücreti dışında gecelik yatak parasıda mı alıyolarmış :şok bunu bilmiyodum ama benim bildiğim tek şey normal 600 sezoş 900 tl bunu biliyorum bunun dışında yatak parasının alınmaması lasım ekstra bişi olur allah korusun küvez filan anlarımda yane sezoşta 2 gece kalınıyo 2 gece ekstra 700tl mi verilcek atıyorum her kontrolu özelde yaptırmak zorunda değilim ki yaneee

yokkkk bebeişimmmm
doğuma gittin diyelim sezeryan oldu ama sen 3 gece yatmak zorunda kaldın hastane sadece 2 gecesini karşılıo
oda sezeryan paketine dahil olduğu için

normal doğumdada 2. gece yatarsan ekstra ücret alıolar anne için

eşimin söylediği
hani hastaneye daha önceden yatmıştıya arkadaşım suyu patladığında 2 yada 3 güne 800 900 arası ücret ödediler

belki onu anlatmıştır seninkine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar