Kaşarlı makarna o zamanYa da cevizli erişte...Ay layla söylediğinden beri aklımda erişte hala yiyemedim
piav yoksa makarna yada bulgur pilavı yeşil mercimekli
Makarna yapayım kaşarlı.Yada biraz da canım kuskus istiyo onu da yapabilirim.
Kaşarlı makarna o zamanYa da cevizli erişte...Ay layla söylediğinden beri aklımda erişte hala yiyemedim
piav yoksa makarna yada bulgur pilavı yeşil mercimekli
mademsi kaçırdık ne demeye bize söylüyosun tek başına moral bozukluğunu kaldıramadın mı bizim de moralimizi bozuyon![]()
ne nemrut kızsın sen yaaa moral bozukluğumu paylaşsan ölürmüsün arkadaşız dimi şurda:sinir:
ne nemrut kızsın sen yaaa moral bozukluğumu paylaşsan ölürmüsün arkadaşız dimi şurda:sinir:
ohh beee benden bi tane daha buldum
genelde insanlar anlamıyor misafir sevmiyorum dediğimde
bana gelen kesinlikle haberli gelcek
haftaarası evimi pok götürüyo çünkü işten gelip temizlikle uğraşamam valla bi de çat diye geldiler mi off
geçen ctesi akşam yine darmaduman pijamalarla oturuyoz
yine bu çift geldi çattt
ev dandini yani
ben gittim hemen üstümü değiştim mecbur
iffet'i serediyodum
onlarda keşanlı ali'yi serediolarmış
açmadım banane serediyosan git evine alla alla
öleee oturuyom
eşim kalktı çay koydu uyuz oldum
be adaammmmm ne poh yemeye çay koyuyon 2 dakka oturup kaçsınlar
salak herif sonra giderken böle dedi eşime
aaa orda komik keşanlı ali dururken siz burda iffet serediyosunuz
ben de dedim ki şakayla karışık
sanane ne serettiğimizden
sen kendi evinin kendi tvnuna karış buraya değil
oh sonra gittiler bacaklarımı ayıra ayıra iffet'i serettim![]()
Ben paylaştım laylam inan çok pis moralim bozuldu şimdi
Ben paylaştım laylam inan çok pis moralim bozuldu şimdi
ben de seni çok seviyorummmmmmmm
hele habersize iyice gıcık olurum, ben kimseye habersiz gitmem, bana da gelsinler istemem, evim dağınık olur, ev kıyafetim olur üstümde falan, hiç hoş diil.... hele böyle kocaman kadınlar konu komşu gelmek ister seni de bekler ya, onlara hiç tahammülüm yok, ben de gelmeyim sen de gelme yaa, ben ne konuşayım seninle
ne çat kapı giderim ne çat kapı misafiri severim. tarzım bu.
hiç çkemem. göbeğim açıkta oturuyorum akşamları en ince pijamamla. donumun şekilleri bile belli oluyor dışardan öyle rahatım çünkü. hiç çkemem kimseyi. hele bu aralar.
çok da guzel bı hedıyaaaaaa laylam. ama göstermıcem.
mademsi kaçırdık ne demeye bize söylüyosun tek başına moral bozukluğunu kaldıramadın mı bizim de moralimizi bozuyon![]()
senin gibi kuduruklar yani eğlenceli şey seni-rgulu
bende ince donla gezerim ama gezerdim demek daha doğru gezemiyom artık:sok:sok
benim üst kat komşum bikaç kere öle dedi bi gün gelcez size diye ama kısmet dedim
kadın kara çarşaflı hadi kapalı olmasını geçtim
kadın ilk zamanlar bana bile kapıya çıkmıyodu köşe bucak kaçan kapı arkasından konuşan bi tip yani ne paylaşcam onunla ki
ne çat kapı giderim ne çat kapı misafiri severim. tarzım bu.
hiç çkemem. göbeğim açıkta oturuyorum akşamları en ince pijamamla. donumun şekilleri bile belli oluyor dışardan öyle rahatım çünkü. hiç çkemem kimseyi. hele bu aralar.
çok da guzel bı hedıyaaaaaa laylam. ama göstermıcem.
Ben misafiri severdim önceden.Tabikisi haberli olmak kaydıyla.Ama şu an haberlisini habersizini çekemiyorum.Bi bardak çay koyasım yok kalkıp, kıçımı vinçle kaldırıyorum zati.
Annem, kardeşim gelebilir ama
artık don giymiyon mu kızzz :sok