2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aman zamanında olsun bebişler inşallah
İyi olmanıza sevindim.

Umarım biberon kullanmak zorunda kalmazsınız emzirmek çok güzel bir duygu. :utan:

Doğum yapan olursa haber verin kızlar ben de merak ediyorum

Tabi veririz, zaten açılışı birimiz yapalaım, peşine patır patır dökülürüz :D
İnşallah amin diyorum biberon konusuna.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızın tipine bakılırsa çok acı çekiyor gibi görünüyo valla...

Eh tabi sancı çekiyor ben boşuna mı epidural istiyom :D

pek erotik olmuslar karı kocaa:D o nası pozlar öle :D suda dogurcaksam yanımda kocam olmasın lüffenn.. ay buna da sahit olmasın yaniii.. dogumhanede yüzüne bakıcak en azından

Dimi kadın ne kadar güzel pozlar vermiş :D benim şaftım kayardı :D Her biri olay olurdu resimlerin :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam Lili :heyo:
Bizim doğumların en erkeni Allah nasip ederse 15 Oaktan sonra başlıcak :D

Sana sormadan neden çağırmış ki, erkekler işte bi sor demi önce :( Hem de haftaiçi.

Ben koymadım ama koymak lazım mı bilemiyorum, bi tane ne olur ne olmaz koymalı herhalde..Emmezse felan diye.

aslında bebek ilk gün emmeye zorlanmamalı diyor. o da yorgun oldugu için emmekk istemeyebilirmişş.hastahanede gerek yok gibii ama bilemedim.. biberonu araya sokupp cocugun aklını karıstırmamak lazım bence:D

evett lilacs cım bide steril sorunu var:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok suda doğumu sevmedim.hiç karizmatik gelmedi + çok rahatsız göründü gözüme.yani insan yatma ihtiyacı hisseder sanki.ne biliim.

Ya babuş yatarak daha zor oluyormuş biliyor musun? Bi de ben yatıp iki bacağımı ayırıp nasıl doğuracam...Sanki çömelerek daha kolay yaparmışım gibi geliyo :eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Eh tabi sancı çekiyor ben boşuna mı epidural istiyom :D

Dimi kadın ne kadar güzel pozlar vermiş :D benim şaftım kayardı :D Her biri olay olurdu resimlerin :D

:D ben gaddarmısım kocişim öle diyo o yüzden beni suratı asık cekebilirler gibi geldi bi an:D o degildee kadın güzell cocuk doguruyomuss valla. büyük de güsell kücük tte güzell. benimki büyüge benzemes ama kücügü hayalimdeki surat:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
niye kızzz ödüm kopuyoo dogum baska dr a denkk gelicek diye.. öyle güzel bi ses tonu öyle güzel bi konusmasıı var ki cnmm nezahatiminn sakinlestiriyo insanıı.. bide kendindenn cok emin konusuyoo o nedenle içim rahatlıyo.. falan filan işte:D korkarım ona bakmassamm doguramıcam böyle olursamm kocişşee dedim rüsver verelimm gece mece olursa cıkıpp gelsiinn o olmadan dogurmamm ben

çok suratsız geldi ondan bakma dedim :)

kimse benim kızım gibi somurtamaz şekerim:Dkıyamam sana bennnn

aynen öyle kuşum bende tıpkı sen gibi düşünüyom yaşa sen

:utan:

varya resmen sinirden boğazım düğüm düğüm oldu haaaa kocam olacak adam aradı demin misafir çağırmış gene üstelik benim akşamları evde nasıl olduğumu gören tek şahit o yazık banada yaaaa ağlamamk için zor tuttum kendimi

abovvvv alçak adam
ben hiç sevmiyorum misafir olayını yaa
hele bi çift var hiç haber vermezler çat diye uyuz oluyorum bigün de haber verin yaaaaaa darmadaan oturuyoz kaqı çalıyo hadi hoşgeldinnnn

eşim de bi de davet etme hastalığı var
kiminle 2 satır konuşsa oturmaya da gelin
ben hayatta demem gelin diye kimseye :D
napimmm sevmiyorum kimseyle uğraşmayı :cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
varya resmen sinirden boğazım düğüm düğüm oldu haaaa kocam olacak adam aradı demin misafir çağırmış gene üstelik benim akşamları evde nasıl olduğumu gören tek şahit o yazık banada yaaaa ağlamamk için zor tuttum kendimi

off bu erkekler ya. dün dfe benimki anasının aynında dıyo ki; gokçe ne zaman bebeğin şeylerını yıkıcaksın. hep beraber yıkarsınız bı h.sonu ben gıdıyorum ya.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya babuş yatarak daha zor oluyormuş biliyor musun? Bi de ben yatıp iki bacağımı ayırıp nasıl doğuracam...Sanki çömelerek daha kolay yaparmışım gibi geliyo :eek:ys:

Doğrudur oturarak yer çekimini de lehine çeviriyosun, yardım alıyosun.
Ya normal doğumda annenin gayreti, iştiraki çok önemliymiş Azoş. Bunu bana doktorum da söyledi.
Bi de kardeşimin bi arkadaşı var, intern doktor, geçen anlatıyor. Acilde nöbetçiymiş. Bi kadın gelmiş, sancılanmış.
Yatıverdi puf diye diyo, açtı bacaklarını, çevirdi suratını bıraktı,saldı kendini diyo.
Ne bi gayret göstermiş, ne doğru dürüst ıkınmış kadın.
O kadar zor doğurtmuş ki bizimki kan ter içerisinde kalmış.
Bi de lavmanını da yapmamış ve bunu saklamış sanırım kadın, ta ki bizimkinin üzerine edesiye kadar
-rgulu-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Doğrudur oturarak yer çekimini de lehine çeviriyosun, yardım alıyosun.
Ya normal doğumda annenin gayreti, iştiraki çok önemliymiş Azoş. Bunu bana doktorum da söyledi.
Bi de kardeşimin bi arkadaşı var, intern doktor, geçen anlatıyor. Acilde nöbetçiymiş. Bi kadın gelmiş, sancılanmış.
Yatıverdi puf diye diyo, açtı bacaklarını, çevirdi suratını bıraktı,saldı kendini diyo.
Ne bi gayret göstermiş, ne doğru dürüst ıkınmış kadın.
O kadar zor doğurtmuş ki bizimki kan ter içerisinde kalmış.
Bi de lavmanını da yapmamış ve bunu saklamış sanırım kadın, ta ki bizimkinin üzerine edesiye kadar
-rgulu-rgulu

Ayyyy ne diyorsun iğrenç ya pis kadın :böö:
Ben ondan da tırsıyorum ne kadar lavman yapılsa da ıkınırken ya bişi kaçıverirse diye :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar