2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ultarosondaki kızının suratı şeklinde şu an suratım :mendil:
kimse benim kızım gibi somurtamaz şekerim:Dkıyamam sana bennnn
ben yaparım babuş. sen çıkarsan bana yapar yollarım kız kargoyla :)))

annem olsa şoyle dedi; maşallah eli de pek düzgün. muntazam örmüş... güle güle kullansın bebişin laylam. ellerine sağlık...

küsmesi için sebp yok. arada hepimizin acaba ciddi mi şaka mı yapıyor diye kaygılandığı anlar oluyor. hepimizin fevri çıkışları, karşıdakinin ne hssedeceğni düşünmeden söylediği cümleler kurabiliyoruz. önemli olan uzatmamak kin gütmemek bişey olmamış gibi birbirimizin nazını çekebilmek, hatalarını kapatmak.

ehehehhehe kıçını başını ısırdığımın...
süperler.

yeminle aklıma geldiydi...

aynen öyle kuşum bende tıpkı sen gibi düşünüyom yaşa sen

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kadın iyi dayandı ya valla...Ben şimdiye orayı göle çevirmiştim, hele kocam ağlarsa daha çok ağlarım :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
varya resmen sinirden boğazım düğüm düğüm oldu haaaa kocam olacak adam aradı demin misafir çağırmış gene üstelik benim akşamları evde nasıl olduğumu gören tek şahit o yazık banada yaaaa ağlamamk için zor tuttum kendimi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yatagı toplayı makineye camasır attım. asılı olan havlularımı da katlayıp kaldırdımm.. kac saattir yaptıgım işş. allah ımm kitchımı kaldıramıyorum yerinden:uyku: daha yemekk yapıciimmmm..

cantaya biberon koydunuz muu? sart mı kine?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
varya resmen sinirden boğazım düğüm düğüm oldu haaaa kocam olacak adam aradı demin misafir çağırmış gene üstelik benim akşamları evde nasıl olduğumu gören tek şahit o yazık banada yaaaa ağlamamk için zor tuttum kendimi

ben aglardım.. aynı gün cagrılan misafire normaldede aglayabilrim:D beyin olarak hazır olmam lazım insan gelecegine. hele simdi utanmasamm kahve yap dedi diye kocama aglıcam o dereceyim yani. ama benimkide düsüncesiz yani her an birini cagırabilir. yasamadıgımız sey degill. sıkma cnını tatlım. git pastaneden yarım kilo börek al. yanıda da cayy.. baska da bişi cıkarma.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayy canım ya sana sormadan neden böyle bişey yapmış olan olmuş sakin ol

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben aglardım.. aynı gün cagrılan misafire normaldede aglayabilrim:D beyin olarak hazır olmam lazım insan gelecegine. hele simdi utanmasamm kahve yap dedi diye kocama aglıcam o dereceyim yani. ama benimkide düsüncesiz yani her an birini cagırabilir. yasamadıgımız sey degill. sıkma cnını tatlım. git pastaneden yarım kilo börek al. yanıda da cayy.. baska da bişi cıkarma.

ya sorun misafirin gelmesi değil inan bi şekilde ağırlarım çokta severim hemde ama şimdi değil.birde posta posta çağırdı geçen hafta bi kuzenini bu hafta diğerini be adam madem geçen onlarada diyeydin yaaa neyse yaaaa sıkmayım sizide

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar nasılsınız?
Aranızda doğum yapan var mı?

Selam Lili :heyo:
Bizim doğumların en erkeni Allah nasip ederse 15 Oaktan sonra başlıcak :D

Sana sormadan neden çağırmış ki, erkekler işte bi sor demi önce :( Hem de haftaiçi.

yatagı toplayı makineye camasır attım. asılı olan havlularımı da katlayıp kaldırdımm.. kac saattir yaptıgım işş. allah ımm kitchımı kaldıramıyorum yerinden:uyku: daha yemekk yapıciimmmm..

Ben koymadım ama koymak lazım mı bilemiyorum, bi tane ne olur ne olmaz koymalı herhalde..Emmezse felan diye.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ah şu kocalar, benimki de pek meraklıdır illa birilerini çağırsın yemeğe, ama kaç kere kızdıysam artık çekiniyor, çağırmaz kolay kolay. bi ailesini çağırır onlar da 40 yılın başı gelirler yemeği dışarda yediririz :D

ben de oğlumun iki parça kıyafetini ütüledim, hastane çıkışını falan. bütün yaptığım iş bu. acıktım da, bblau nun dediği patatesi yapmaya kalktım ki bi tanecik patatesim kalmış :(

biberon koyacaksak bi de onun steril işi olacak :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya sorun misafirin gelmesi değil inan bi şekilde ağırlarım çokta severim hemde ama şimdi değil.birde posta posta çağırdı geçen hafta bi kuzenini bu hafta diğerini be adam madem geçen onlarada diyeydin yaaa neyse yaaaa sıkmayım sizide

allah var ben son dk misafiri agırlayamam cnm yaa nefret ederim. cünkü modum ona göre oluyo yani. hele uykulu bi günümdeysem yandı ortalıkk:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar