2012 Şubat Anneleri

Tepki
56
Merhaba hatunlar..
Laylam ellerine sağlık çok güzel olmuş örgün diğerleride çok hoşş iyi günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim..
Bende eklemek istiyorum ama kıyafetlerimiz hep anneannemizde kaldı..boşuna gelgit olmasın diye ama annemin işlediği bir kaçörgü var..Eklemek istiyorum ama birşey sorcam diğer yerde eklediğimizi geri kaldıramıyorduk burdada öyle mi acaba? ona göre eklicemde:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
masama döndüm senin mesajını gördüm:utan:canım dilimi yutmadım dün yoğundum rapor hazırladım..
bugün de okuma moduna ayarladım kendimi..ayarlarımla oynadım zira..beni soranlara selamlar buarada

iyi baklaım hadi geç hoşgeldin. aha bu oda senin geç içeri yerleş. iyice dinlen.

hoşbulduk yawrumm,,hiç dayanamaz benim ağlamama eşşek sıpasıı:dill:

offf ben çok üzülüyorum bu erkeklere ya. biz ağlayınca napacaklarını da şaşırıyolar.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Merhaba hatunlar..
Laylam ellerine sağlık çok güzel olmuş örgün diğerleride çok hoşş iyi günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim..
Bende eklemek istiyorum ama kıyafetlerimiz hep anneannemizde kaldı..boşuna gelgit olmasın diye ama annemin işlediği bir kaçörgü var..Eklemek istiyorum ama birşey sorcam diğer yerde eklediğimizi geri kaldıramıyorduk burdada öyle mi acaba? ona göre eklicemde:D

teşekkür ederim canım sağolasın eklediğin resimleri kaldırabilirsinde ben bilmiyorum kıyafetleri neden kaldıracaksınki?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hee boşuna üzüldün :D

sakın doğururken bakmayasın :ayk:

niye kızzz ödüm kopuyoo dogum baska dr a denkk gelicek diye.. öyle güzel bi ses tonu öyle güzel bi konusmasıı var ki cnmm nezahatiminn sakinlestiriyo insanıı.. bide kendindenn cok emin konusuyoo o nedenle içim rahatlıyo.. falan filan işte:D korkarım ona bakmassamm doguramıcam böyle olursamm kocişşee dedim rüsver verelimm gece mece olursa cıkıpp gelsiinn o olmadan dogurmamm ben

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar