2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlar :beyazbayrak:

Babuşşş avatarın çooookkk havalı :utan: Rüyan da hayırlara çıksın :D Doktorun gözümün önüne gelince tırstım :D

Dün gece doğuruyorum sandım kızlar..Kukum resmen yatakta dönerken ortadan ikiye ayrılıyordu böyle bir ağrı yok...Neyse onun ağrısını unuttum derken mide yanması başladı...Rennie içtim uyudum, hop bir iki saat sonra birdaha...Hadi dedim gaviscon içeyim yine içip yattım, yok anam yok sabaha kadar yandı midem..
Bi de acayip horlamaya başlamışım benimkisi öyle diyo :uyku: Sanırım kilodan ötürü :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın hatun kısmısı.

hepinize tek tek; sarılıyor, kucaklıyor, öpüyorum...
günaydın cnm bizde sana sarılıyoruzzz kocumann
Günaydın kızlar :heyo:

Leadercım bu kadar çok yanma varsa bence bi doktora mı gitsen acaba? Mide asidi yemek borusuna çıkıyo çünkü... Kusarsan aç karna daha çok asit salgılanabilir belki... Bilemedim yaaa :(

Babuşum, rüyan hayrolsun bebeğim...

Nazo ne diyo bu kızlar? :D

tatlım doktorda biliyo yemek borumun kezzap dökmüş gibi yandığını söyledim olur diyo hamilelikte ama kendimce bu sizin anlattığınızdan daha vahimm gibi duruyo neyse bakalım şikayetlerimle sizide sıkmıyım 7-8 haftadr böyleyimmm yemek yemek bile istemiyorum o derece

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada dün doktora gittim, şükürler olsun kızımız iyi: 46 cm,2195 gr dedi doktor amcamız. Rahim ağzımız kapalı, erken doğum riskimiz şimdilik yok dedi. Çalışamaz raporunu da Pazartesi-Salı gibi alacağım. Bundan sonra da 2 haftada bir gidecekmişiz. 36 dan sonra hafta 1 dedi... Çok tırsıyom dedim, güldü :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçe geldim bak senlen ilgilencem diye bebeeeem :)

ilgilen benlen hemen. :huhuu:

sizede günaydınlar efemm:)
bizdende kucak dolusu sevgiler saygılar gökçeecikkk

size de efem...

sorma simurcumm zilli hepsi işte.2 gün önce dedik bi donumu değiştirip geliyorum diye.bağlantı gitti bi dahada gelmedi o ara.arkamdan demediklerini bırakmamıs zilloşlarr...

öp beni yavrimm..demek boğuldum mu diye merak ettin ha? modeme işedim kuzum ancak kurudu.

zimur atıyo anam. donumu değiştirecem dedi orası tamam, ama ondan önce d akşam feci kavga var evde dedi. kocamı yiyecem dedi.

aha dedik kesin donuna işedi bu. kocası da alay etti o sinirle adamı kesti bodrum katına attı. 2 gündür de polisten kaçıyo diye düşündüydüktü.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu arada dün doktora gittim, şükürler olsun kızımız iyi: 46 cm,2195 gr dedi doktor amcamız. Rahim ağzımız kapalı, erken doğum riskimiz şimdilik yok dedi. Çalışamaz raporunu da Pazartesi-Salı gibi alacağım. Bundan sonra da 2 haftada bir gidecekmişiz. 36 dan sonra hafta 1 dedi... Çok tırsıyom dedim, güldü :D

Gözünaydın canım, maşallah kilosu çok iyi :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Babuşşş avatarın çooookkk havalı :utan: Rüyan da hayırlara çıksın :D Doktorun gözümün önüne gelince tırstım :D

Dün gece doğuruyorum sandım kızlar..Kukum resmen yatakta dönerken ortadan ikiye ayrılıyordu böyle bir ağrı yok...Neyse onun ağrısını unuttum derken mide yanması başladı...Rennie içtim uyudum, hop bir iki saat sonra birdaha...Hadi dedim gaviscon içeyim yine içip yattım, yok anam yok sabaha kadar yandı midem..
Bi de acayip horlamaya başlamışım benimkisi öyle diyo :uyku: Sanırım kilodan ötürü :D

hayırlara çıksın inşallah,

leader, mide yanmasına gaviscon ya da rennie iyi geliyor, rahatlatıyor hemen.

Günaydın kızlar :heyo:

Leadercım bu kadar çok yanma varsa bence bi doktora mı gitsen acaba? Mide asidi yemek borusuna çıkıyo çünkü... Kusarsan aç karna daha çok asit salgılanabilir belki... Bilemedim yaaa :(

Babuşum, rüyan hayrolsun bebeğim...

Nazo ne diyo bu kızlar? :D

hayırdır inşallahhhhh kız 2-3 gündür dallas gibi dizi çekiyonuz rüyanızda haaa:D
o değişlde gün içinde konuştuklarımız nasılda bilinçaltına yerleşiyor demi bluşcum

geçmiş olsun canım.hemen bi rennie atıver ağzına.

hayırdır insallah diyelim hayırlara cıksın.zaman azaldıkça doğum senaryoları baslar hepimizin kafasında artık.

hosbuldum canım..sorma sorma tuğbişim modeme cöttürüverdim.aceleden yetişemedim lavoboya.tüm sitenin internet bağlantılarını etkilemiş o derece sen düşün gerisini.hatlar 2 günde anca kurudu zaar

Sağolun kızlar hayırlara çıkar inşallah...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Maşallah simuş kilosu süper...Boyu da öyle...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayy canım maşallah boyu-kg çok iyi rabbim nazardan korusun..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kız gökçe, dün sınavda kopya çektiğimi gördüm dedim ya, kopyayı çekmek istediğim kuzenimin babaannesi vefat etmiş he...
Tırstım kendimden.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın azo..senin bu kuku olayların ne olacak hiç bilemiyrum:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Yavrum bende de felaket bir terleme furyası başladı. Horluyorum mu bilmem... Çünkü zaten tilki uykusu gibi ağrılardan her 30 dk da bir ayakta olduğum için ondan emin değilim ama leş gibi ter kokuyorum :( :(

günaydın cnm bizde sana sarılıyoruzzz kocumann

tatlım doktorda biliyo yemek borumun kezzap dökmüş gibi yandığını söyledim olur diyo hamilelikte ama kendimce bu sizin anlattığınızdan daha vahimm gibi duruyo neyse bakalım şikayetlerimle sizide sıkmıyım 7-8 haftadr böyleyimmm yemek yemek bile istemiyorum o derece

Aaaa öyle şey olur mu bizi sıkmak ne demek... Aşkolsun ben hiç öyle düşünmem... Yediklerine dikkat etsen... Mesela ekmeğini değiştir; tam tahıllı ekmek ya da tam buğday ekmeği ye, mayalı hamurdan yapılmış şeyler, salça içeren yemekler, çikolata falan yeme... Haşlanmış et, haşlanmış sebze falan denesen bi...

zimur atıyo anam. donumu değiştirecem dedi orası tamam, ama ondan önce d akşam feci kavga var evde dedi. kocamı yiyecem dedi.

aha dedik kesin donuna işedi bu. kocası da alay etti o sinirle adamı kesti bodrum katına attı. 2 gündür de polisten kaçıyo diye düşündüydüktü.

ahahahhahaa Allah korusun kıııııız. Nazo datlu, ballu, yapmaz öyle şeyler :D Bak kendi de diyo modeme işemiş. Demek ki modemi daha yukarı bi yere koyması lazım:D

Sen naaapıyon bakiim, eymisin?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kız gökçe, dün sınavda kopya çektiğimi gördüm dedim ya, kopyayı çekmek istediğim kuzenimin babaannesi vefat etmiş he...
Tırstım kendimden.

ne dıyosun kız??? :sok:sok

du bakalım bende bizim odadaki sesi bas sistemi yutmuş gibi çıkan kızdan kopya çekiyodum rüyamda. belki onun da sesi tümden kısılır da kurtulurum. ahahahaha tövbe tövbe.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azo..senin bu kuku olayların ne olacak hiç bilemiyrum:)

Ya aynen, yakında çatur çutur sesler de gelmeye başlar :D

azom bende kendi sesime uyanıyorum ya kilodan o kilodan. :acep:

Demi, gamyoncu gibi olduk ondan nefes alamıyoz geceleri.

Yavrum bende de felaket bir terleme furyası başladı. Horluyorum mu bilmem... Çünkü zaten tilki uykusu gibi ağrılardan her 30 dk da bir ayakta olduğum için ondan emin değilim ama leş gibi ter kokuyorum :( :(
?

Ben de çok terliyorum, sabah saçlarımın yarısı Allah'a diğer yarısı peygambere bakıyor, tövbe ya..Her biri bir yerde :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

oyyy kıyamam sanaaa aynı şeyleri yaşıyoruz azom şimdi kızlara diyorum öldürüyo bu boğaz yanması beni horlama kısmına gelince oda doğru kg aldıkça horultular artıyo zira eşimde diyo hatun sana asonor satayım :D git eczaneye sat dedim horluyon fena diyo
Sağolun kızlar hayırlara çıkar inşallah...

cnm benim rüyan hayırlı ben sana diyorum güven bana en çabuk sen pırtlatcan rahat rahat ohh stres yapma bilinç altına işletmişin bacımm

SİMURCUMcnm benim bebeğine maşallah kgda boyuda mükemmel kocuman olmuş 3,5 rahat doğar fazlasıda olur

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gözünaydın canım, maşallah kilosu çok iyi :)

Maşallah simuş kilosu süper...Boyu da öyle...

ayy canım maşallah boyu-kg çok iyi rabbim nazardan korusun..

Sağolun kızlar, Allah razı olsun... :utan:

azom bende kendi sesime uyanıyorum ya kilodan o kilodan. :acep:

Ben onu bunu bilmem... Bu hamilelik bana kilolu insanların ve şeker hastalarının hayatlarının aslında ne kadar zor olduğunu öğretti. Cidden yemek istediğin birşeyi sağlığın elvermediği için yiyememek, aslında her gün duş almana rağmen terim terim terlemek, koşmak istemene rağmen aksayarak yürümeye çalışmak vs vs... Cidden zor... Allah yardım etsin...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
oyyy kıyamam sanaaa aynı şeyleri yaşıyoruz azom şimdi kızlara diyorum öldürüyo bu boğaz yanması beni horlama kısmına gelince oda doğru kg aldıkça horultular artıyo zira eşimde diyo hatun sana asonor satayım :D git eczaneye sat dedim horluyon fena diyo

Kız ben inanmazdım hayatta horladığıma, ama benimkisi telefona kaydetmiş gece gece ispatlamak için, işi gücü yok :D Kendi kulaklarımla duyunca koptum tabi resmen can çekişiyom kız :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
teşekkür ederim teyzesini beğenmesine sevindim :lilav: ohhh eşin dışardan sölesin valla hep uykum var hep uykum varrr

günaydınnnn cnmmm

midem yanıyoooo :böö: çok fenaaa

benim hergün akşam saat 19 gibi başlıyo yanmaya hep aynı saat ağzıma garip garip acı sular geliyo :böö:

bi bakın helee zilliler sizii hastayım desem merak etmezlerdi.işedik ya altımızaa merak konusu olduk..öle bi işedimki net bağlantılarım gitti toptan.ancak kurudu bugüne:evet::evet:

:evet: :evet: hoşgeldinnn

Tuhaf bi rüya gördüm bugün de. Güya 34+4teymişim ve hastanedeyim.Sezeryana girecekmişim.Doktorum da böyle usame bin ladin tipinde sakallı ve şalvarlı bi tip.Ama çok iyi doktormuş.Ama ne sancım var ne bişeyim.Hazırlıyorlar beni.Hemşire de liseden kırk yıl görmesem ismini bile hatırlamayacağım bi sınıf arkadaşımmış güya.Kız da gerçek hayatta doktor he :)
Neyse doktorum diyor ki tuvalete filan git lavmanını yap, zaten ishal gibi hemen boşalacak o merak etme (dün konuştuk ya burda :beyazbayrak:)
Ben de diyorum ki, ama daha 34+4üm niye alıyoruz ki bebeği sancım yok sıkıntım yok,belki normal doğurcaktım bekleseydik ya.Doktor da olsun alalım bir an önce zaten o olmuştur, kalanını beklemeye gerek yok, biran önce elinde olsun diyor.
(Sanki o pişti yeter fırından alalım der gibi, tövbe estagfurullah :sok)
İyi madem filan diyorum anneme telefon etcem filan derken uyandım :uyku::uyku::uyku:
Bi yandan da doğurayım da gidip kızlara yazayım, ben hepinizden önce doğurdum diyeyim bi ballandıra ballandıra anlatayım diyorum rüya içinde:dill:

doğurana kadar kimbilir ne rüyalar görcez :D
avatarın süper bu arada sen mi yaptın

günaydın hatun kısmısı.

hepinize tek tek; sarılıyor, kucaklıyor, öpüyorum...

aa geçen akşam benim de sağımdan soluma dönerken çatt diye bi ses geldi
anam dedim ayrıldı galiba ödüm patladı :D

oyy maşallah kiloya gellll
tosun olcak seninki de galiba kızz
benimki erkek o kadar yoktu kilosu 32+0da
hem senin 32+0da rapor alman gerekmiyor muydu canım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
maşallah maşallah ne güzel gelişimi.:rose: darısı doğuma artık:heyo:

geçmiş olsun dünürüm..yapılabilecekleride yapmıssın.sabır az kaldı :heyo: bu arada horlama için çift yastık kullanmayı denedin mi bence kilodan değil yani benim burun tıkalı oluyor gece uyandığımda bende çift yastıkla daha rahat uyuyorum.dene bakalım bi.

size de efem...

aboooo senaristt olsana sen.herifi kesip bodruma attım hemii.:eek:yna4 kız benim ki kayserili cin biberi uyanık aksama misafirle eve geldi papara yememek için kaynattı konuyu yani zuzum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar