2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tuhaf bi rüya gördüm bugün de. Güya 34+4teymişim ve hastanedeyim.Sezeryana girecekmişim.Doktorum da böyle usame bin ladin tipinde sakallı ve şalvarlı bi tip.Ama çok iyi doktormuş.Ama ne sancım var ne bişeyim.Hazırlıyorlar beni.Hemşire de liseden kırk yıl görmesem ismini bile hatırlamayacağım bi sınıf arkadaşımmış güya.Kız da gerçek hayatta doktor he :)
Neyse doktorum diyor ki tuvalete filan git lavmanını yap, zaten ishal gibi hemen boşalacak o merak etme (dün konuştuk ya burda :beyazbayrak:)
Ben de diyorum ki, ama daha 34+4üm niye alıyoruz ki bebeği sancım yok sıkıntım yok,belki normal doğurcaktım bekleseydik ya.Doktor da olsun alalım bir an önce zaten o olmuştur, kalanını beklemeye gerek yok, biran önce elinde olsun diyor.
(Sanki o pişti yeter fırından alalım der gibi, tövbe estagfurullah :sok)
İyi madem filan diyorum anneme telefon etcem filan derken uyandım :uyku::uyku::uyku:
Bi yandan da doğurayım da gidip kızlara yazayım, ben hepinizden önce doğurdum diyeyim bi ballandıra ballandıra anlatayım diyorum rüya içinde:dill:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:heyo::heyo:
tuğbuşim ne oldu miğdene yaaaa süt içsen ılık belki faydası dokunurdu kıyamam sana ben:(
bluşum günaydınnnnnnnnnnn:)
nazommm canım benim 2 gündür yoksun yaaavvv hakkat bi çişe gittin kayboldun:):)
calwdown cum canım neden konuşmuyon hayırdır??günaydın sanadaaaaa...
başka kim vardı göremedim unuttuysam pardonnnn efemmmmmm:cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar