valla belli olmuyo kaçta çıktığım. biraz diğer personelin durumuna da bağlı.
bazen 6bile olmadan bazen 6bucuk, bazen daha geç....
anladım,sabret ya cıkcan sonucta onu dusun ipini koparmıs gibi kosarsın eve artık ne güzel
valla belli olmuyo kaçta çıktığım. biraz diğer personelin durumuna da bağlı.
bazen 6bile olmadan bazen 6bucuk, bazen daha geç....
bu arada benim bi sıkıntım var ya bi kac gundur ishalim bencok huzursuz oldum artık en kısa zamanda gidicem bi tahlil yaptırayım bari demi..nerden cıktı simdi bu ne güzel kabızlıkla ugrasıyodum hep..
anladım,sabret ya cıkcan sonucta onu dusun ipini koparmıs gibi kosarsın eve artık ne güzel
Bu arada bol su iç canım...su kaybeder insan ishalde.
Ah bi de ev yakın olsa
Pek koşulası değil ama...Neyse
hı hı,evet içiyorum bende ister istemez daha fazla susuyorum zaten ama niye oldu ki simdi bu onu anlamadım inşallah ciddi bisey degildir su an herseyi kafaya takma potansiyeline sahibim cunku yani..
neyse kızlar size doyum olmaz kaçiim ben...
![]()
senin göbek diyom ağlıyodur kesin
nohuta niye salça kavuruyon ki
çarpamıyom kısmetse doğumda hehe
tamer kim la nerede toktor
cünkü kocişimm nohutu beyaz sevmiyo cnm. bana kalsa ben aynı suyuyla yerimmsalcası bişisizz:lilav:
teşekkür ederim teyzesini beğenmesine sevindim :lilav: ohhh eşin dışardan sölesin valla hep uykum var hep uykum varrrşahin seni öpüyomuş diyo çok güzel kız
ohh benim yemeem yok ama oturuyorum yapmaya da niyetim yok
çok içli dışlı deiliz gelmez pek
günaydınnnnnnnnnnnnn kimse yok ama olsun
kolay gelsin bacımmm
kızlar nazo nerde işediğinden beri :acep:
hakkat ha kendi çişinde boğuldu mu kız nazo?
Günaydın millet.
Ehehe nazo gelmiş, çişi bitti galiba
günaydın babuş,günaydın kızlarr sende mi kuzum ya.hadi o hayatım ve gökçe zillisinden beklenirde sen de misen demi
bitti çişim donlarımıda yıkadım kuruttum geldim..
günaydın babuşş nazo gelmiş evet hoşgeldin nazooGünaydın millet.
Ehehe nazo gelmiş, çişi bitti galiba
günaydın babuş,günaydın kızlarr sende mi kuzum ya.hadi o hayatım ve gökçe zillisinden beklenirde sen de misen demi
bitti çişim donlarımıda yıkadım kuruttum geldim..