2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
azoss benimkii postrestant olsa olur mu?? hatta bende öyle göndereym.. cünkü ben kapı acmıyorum kimseye yada bi anda evden cıkmam gerekiyo falan?? sorun olmaz heralde dimi

ben de beğendim bunu, çünkü kapı açmam ben de genelde.

ben ve sıladayım diye bi arkadas beraberligi paylastık:D -kop aslında baska bi birinci vardı ama bugün diskalifiye olmus:acep:

tebrikler :)

yaa ben 2 gündür lavoboya giriyorumm.. güzelcede kuruluyorum sonra. ama camasırım su gibi ıslanıyo.. sızıntı mı yapıyo acaba farkında degil miyim ??

benim de bacaklarımdan akıyor bazen damla, kurulanmama rağmen anlamıyorum.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hastane çıkışlarını yıkadıktan sonra tekrar kutusuna koyaraktan hastaneye götürecek olan var mı? yoksa valize poşetleyip mi koyacaksınız? ben öylece koyamıyorum valize ya, sanki kirlenecekmiş gibime geliyor yine...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hastane çıkışlarını yıkadıktan sonra tekrar kutusuna koyaraktan hastaneye götürecek olan var mı? yoksa valize poşetleyip mi koyacaksınız? ben öylece koyamıyorum valize ya, sanki kirlenecekmiş gibime geliyor yine...

kutusuna koyarsın çantaya nası sığdırcan hem kutusuyla koymanın bi manası yok bence
temiz bi havlunun içine sar sen de içine sinmiyosa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Kutuda kirlenirmiş gibi hissettim bende şimdi okuyunca..
Çantada niye kirlensin ki ağzı kapalı..Ama için rahat etmiyorsa bir tülbente sar istersen.
Ben battaniyesinin üstüne koydum çantada, ekstra poşetlemedim..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben de beğendim bunu, çünkü kapı açmam ben de genelde.

tebrikler :)

benim de bacaklarımdan akıyor bazen damla, kurulanmama rağmen anlamıyorum.

saol cnmm:lilav: ayy valla sinirimm bozulduu. süreklii ıslakk 2 gündür. bildigin su gibi. kurulaya kurulaya bi hal oluyom kalkmadan.. sona bi bakıyom yne ıslak.. camasır mı dayanır buna:sok

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kutuda kirlenirmiş gibi hissettim bende şimdi okuyunca..
Çantada niye kirlensin ki ağzı kapalı..Ama için rahat etmiyorsa bir tülbente sar istersen.
Ben battaniyesinin üstüne koydum çantada, ekstra poşetlemedim..

Ben de böyle tülbent gibi, ince bohça gibi bişeye sardım.İçime sinmedi düzden koymak...

bence kimin çıktığını bilseydik ya. belki ben hile yapıp özelden soracaktım neye ihtiyacın var kız diye... halla halla..

Ya herkes yazcak bi yere benim şuyum yok diye.Yada herkes kafasına göre takılcak...
Ama bence yazılabilir ya, mesela bu limit dahilinde bi sürü şey var.

Hastane çıkışı, pijama, badi setleri, tulumlar, ikili takımlar, biberon, emzikler, emzirme atleti/sutyeni, terlik filan...
Bunlar geldi aklıma.Hiç olmazsa karşı tarafın varsa bir eksiği onu şeederdik.He ben kendi zevkimden hariç bişi istemem diyene kafamıza göre tabe.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Çok duygusala bağlandım..Doğum fotolarına baktım az önce, anneyle ilk karşılaşma fotolarında salya sümük..Allahtan yoğun değil bugün burası, çaktırmadan ağlazdım az, ay içim bi garip oldu...:mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar