2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.

Geçici sıkıntıdır.

Rüyada bir ise girmeniz veya okuldan diploma almaniz için bir sinava girdiginizi görmek, geçirdiginiz heyecanli günlerin tesirinden henüz kurtulamadiginiza, biraz gezip eglenmeye,basinizi dinlemeye ihtiyaciniz olduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada sinav olmak, sikinti, zahmet ve endiseye isaret eder. Tum sorularin cevaplandigi bir sinav basari ve mutluluga, bazen de imtihan sevinçli haber almaya isaret eder.

hayırlara gıtsın... de ben kopya çekiyodum bildiğin.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyy rüyaya bak inşallahta öle olur azooom pırtlatırsın bi hamlede
normal doğumda bir sarkıklıklar hafften kalırmış saten inşallah öle olur bacım
mannak bana çıkarsa mükemmel olar buluşunca elimle veririm hedeyasini :D oleyyy sevindim dünyama sorabildin mi azoom

Aminnnnn canım...Dünyam'a sormayı unuttum açıkcası :D Ama katılacağını sanmıyorum, malum eşi hastane olaylarına felan da sıcak bakmıyordu, buna da sıcak bakar gibi gelmedi açıkcası.Sence?

Günaydın Azoş…Senin rüya gündüz düşüncelerinin devamı olmuş hayırlara çıksın inşallah :D

Amin babuş seninki de hayırlara çıksın inşallah :)

bilinçaltına bak yaaaaa... gecen ben senı ruyamda gırdıgimde de sıfır bedendın sen. fıstık gıbıydın ama kocan manyaktı. ahahahahaha

Kız ben sıfır beden olursam kocam tabi manyak olur :D:D

Allah hayır etsin canım

kızlar bugün bi garip vuruyo ya sanki çıkcak gibi korkuyom :iyyyy: :iyyyy: :ayk: :ayk:

Amin kuşummm...Aman çıkmasın dursun yerinde, sabah sporu yapıyordur o :D

ben artık saçımı boyatmak istiyorum, beyazlarım çoook uzadılar, hem son aya geldik, evdekiler şiddetle karşı çıkıyorlar ama emzirirken de boyatmazlar bunlar bana, napcam ben?

Ben de çok istiyorum ama doğumdan sonra boyatıcam havam değişsin diye :) Şimdi koca karınla saçımı boyatmak içimden gelmiyor.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yağmurdan kaçan doluya tutuulur lafını duydun mu dünür sen kukun sarkmasın die sezeryan olcan göbeğin sarkcak bu seferde naberr ??? görünen bölgemi görünmeyen bölgemi ???

göbekk normaldede sarkabilirr zatenn bebemm.. normalin kac katı büyüdü esnedi derin. onla onun alakası yok ki. hı normal dogumda daha hızlı günlük hayata döndüklerinden kilo verme durumu 1_2 ay öne geliyodur en fazla. karın kaslarımızz esnedii zati iyice:D dikişten korkuyorumm ayyy nası dikiş yapıyolarr acep hastahanede bunu da yazayımm kagıda unutuyorum sonra

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tatlım ilk 3 aydan sonra yasak degil ki. zaten artık boyalar bitkisel. röfle perma gibi işlemler yasak. bencee dogumm öncesi boyat hem morall olur hemm fotograflarrda daha sık cıkarsın;)

Röfle de yapılabilir bence, çünkü normal boya gibi saç derisine değmiyor, bir parça geriden yapıyorlar hep röfleyi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kuku sarkması 3. veya 4. doğumdan sonra olmaz mı?
İlkinde sanmıyorum olsun..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
göbekk normaldede sarkabilirr zatenn bebemm.. normalin kac katı büyüdü esnedi derin. onla onun alakası yok ki. hı normal dogumda daha hızlı günlük hayata döndüklerinden kilo verme durumu 1_2 ay öne geliyodur en fazla. karın kaslarımızz esnedii zati iyice:D dikişten korkuyorumm ayyy nası dikiş yapıyolarr acep hastahanede bunu da yazayımm kagıda unutuyorum sonra

canım artık dikiş yokmuş galiba yapıştırma

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aminnnnn canım...Dünyam'a sormayı unuttum açıkcası :D Ama katılacağını sanmıyorum, malum eşi hastane olaylarına felan da sıcak bakmıyordu, buna da sıcak bakar gibi gelmedi açıkcası.Sence?

Ben de çok istiyorum ama doğumdan sonra boyatıcam havam değişsin diye :) Şimdi koca karınla saçımı boyatmak içimden gelmiyor.

ben bi sorayım mı netten mailine bakar belkim belli olmazz dediğin gibide olabilir farklıda olabilir

boyatmayı ben 1 sene önce bıraktım upuzun saçlarım vardı mükemmel şimdi besleme saçı gibin kısa bicimsz rezalet bişi kızıldı saçım tutum kumrala dönmek istedim ünlü bi kuaför azabına uğradım yandı saçlarım koptu hep süpürge teli gibi oldular kısacık kestirmek zorunda kaldım bu halimi eşim hiç sevmiyo töbeler olsun kafamda 100 taneden fazla tel beyazlamadıkça boyatmam ama bendede beyaz mevcut yane kendi saç rengimi seviyorum uzasa bide ne kada riyi olcek rapunzel gbi :lilav:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
tatlım ilk 3 aydan sonra yasak degil ki. zaten artık boyalar bitkisel. röfle perma gibi işlemler yasak. bencee dogumm öncesi boyat hem morall olur hemm fotograflarrda daha sık cıkarsın;)

ya işte dr da boyatabilirsin diyo ama boyattırmıyolar bana :(
eft, moral olması açısından çok lazım gerçekten :)

ben iki kere boyattım canım bitkisel
aybaşında kısmet olursa eğer 3.yü boyatcam

hmm, 3. kez haa, -alkis

doğumdan sonra da süte geçer diyecekler, bak ben sana diyeyim. ben doğumdan önce boyatmak istiyorum.

peki boyalarınızı alıp mı gittiniz, yoksa kuaförlerdeki bitkiselleri mi tercih ettiniz? :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sor sen Tubişim o zaman mailden...Ayıp olmasın ayırmış gibi olmayalım.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben sana dedim mi eşleri almıyorlarmış doğuma diye, sordum ben. şimdi sonda olayına taktım, uyuşturduktan sonra mı takıyorlar acaba, lütfen öyle olsun :uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

dünyam çok katılmak ister katılamaz ve üzülür. hassas bi kız o. söylemeyınce de üzülür ama. :( iki ucu boklu değnek dıyebılırz bu duruma.

kocan ahahahahahahaha atlayıp zıplıyodu falan. sahildeydik azom. senin vucut taş saçlar sapsarı upuuzun örülmüş yandan öne sarkmış böyle. üstünde bikini... bronz ten... ama bi ortapedi lafı dönüp dolaşıyordu aramızda.

daha doğrusu kocanın ayagı mı incinmişti bi ortapediste göstersek falan dıyosuk. o da naz yapıyodu ayy ayy acıyo durun ellemeyınd iye. (ama ruyanın başında atlayan zıplayan da oydu) senin suratta 5 karıştı ama.

doğumdan sonra saçımı pilatin yaptıracam.. çok özledim sarı saçı...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sor sen Tubişim o zaman mailden...Ayıp olmasın ayırmış gibi olmayalım.
yazdım mail görürse cvplar cumaya kadar görmessede artık ne diyim
dünyam çok katılmak ister katılamaz ve üzülür. hassas bi kız o. söylemeyınce de üzülür ama. :( iki ucu boklu değnek dıyebılırz bu duruma.

kocan ahahahahahahaha atlayıp zıplıyodu falan. sahildeydik azom. senin vucut taş saçlar sapsarı upuuzun örülmüş yandan öne sarkmış böyle. üstünde bikini... bronz ten... ama bi ortapedi lafı dönüp dolaşıyordu aramızda.

daha doğrusu kocanın ayagı mı incinmişti bi ortapediste göstersek falan dıyosuk. o da naz yapıyodu ayy ayy acıyo durun ellemeyınd iye. (ama ruyanın başında atlayan zıplayan da oydu) senin suratta 5 karıştı ama.

doğumdan sonra saçımı pilatin yaptıracam.. çok özledim sarı saçı...

evet canım çok hassas ve kırılgan kıyamıyorum hiç ona aslında kim bilir nne problemleri var giremiyo internete bile allah yardımcısı olsun:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar