2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Sağol kuzum eklerim resim ama canınız çekmesin sonra :D Bu akşam çekerim, zaten mantıyı açarken eşim çekti resmimi :p

Nazo hoşgeldin dünürüm...

Bu arada kızlar bunu almak istiyom ben ya çok yakışıklı değil mi :D Ama 3-6 ay..Ne edeyim? Nisanda giydirilir mi nasılsa ince?
Fiyatı 36tl.

hosbulduk kuzum..anamm tam herif olur bunu giyincee.all all cok güzel.nisan da mayısda giyer.gecen sene hazirana kadar hava ısınmadıki.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bblaucum akşam 4 tane yapabildim. benim sıpa rahat durmadı. uzanmak zorunda kaldım.

hayvan figürleri ve görmeyenler için kapı süsümüz ... :utan:

bunları sen mi yaptın kız? vay anasına arkadaş alayı marifetli bunların ya. hep kendinize yapıyonuz hiç beceriksiz olan anne adaylarını düşündüğünüz yok ama.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

sanada günaydın tubiş kız kaç günlük haber yenimi duydun hemde kadın ticaretinden :sok

valla yeni okudum zuzum ne bilim böle ağzım açık kaldım yaaa varmıdırki o işin içinde bi iş bilemedim o kadar fetva veren adan bu işi nasıl yapar akıl alcak gibi değil neyse çıkar kokusu nasılsa
kızlar bu arada bugün çok seksiyim
zira 333 oldum :lululu:
buna eminim :lilav:
acıktım deli gibi...
beni ye beni yeeee
bblaucum akşam 4 tane yapabildim. benim sıpa rahat durmadı. uzanmak zorunda kaldım.

çok güsel olmuş cnm eline koluna sağlıkk :utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Niye ağlıyonuz kızlar siz ya.
Hafta sonu arkadaşıma gittim 15 haftalık hamile, bişeye çok güldü, gülerken katıldı sandım bi baktım ağlamaya bağladı, sonra da gitti kustu :acep:

ciddimisn ya senin halini merak ettim ben asıl .. hamdolsun o kadar erken baslamdı bizimkiler..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Niye ağlıyonuz kızlar siz ya.
Hafta sonu arkadaşıma gittim 15 haftalık hamile, bişeye çok güldü, gülerken katıldı sandım bi baktım ağlamaya bağladı, sonra da gitti kustu :acep:

bilmiyorum ya bi üzüntüm var ama ne ben de bilmiyorum

ben de geçen kustum ya.. bulantın oluyor mu hala..

bulantım yok
ben normalde de ağlayınca kusarım

oha sen yapmış olamazsın bu ne be

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar