2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ooooo başka birşey istesen olurmuş yani :D
Ay sorma mantıyı ya dün 1 adet misafirim geldi habersiz, 9da gitti.
Bende koyuldum mantıyı yapmaya..Saat 11de anca bitti işim :D Ama güzel oldu tipi felan, inşallah yicem bu akşam buyur gel :D

adengokce+, asliyrt+, bblau+, calmdown, layla55+, leader+, tansel+

Günaydınlar kızlar
günaydın aferin kız sana eline sağlık
İvit bebeeemmm, dün leader sağolsun mantı dedi benimde dibim düştü ev mantısına :D Yapıverdim bende.Boğaz uğruna dinlenmeyi feda ettim yani akşam :D
benim yüüzmden hep :eek:ys: ama kötü niyetle dememiştim yıvrum eşinede marifetlerini gösterttin mi?
Oh afiyet olsun laylam...ben evlendiğimden beri ilk kez yaptım ev mantısı..Bekarken çok yapardım :)

eline sağlık hani resimmm görelim not vercem :p

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Böyel bişey okudum, güzelmiş...
111.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
oyyyy 65 kilomla nasıl parmak ucunda durayım kız ben. zati göbeğim öne doğru tartacak diye ödüm kopuyo :)))

bu akşamdan tezi yok kendime bacak oyuntusu göğsümün altından başlayan leopar desenli bi mayo alayım ben dur. ancak öyle banu alkan havasına girebilirim diye düşünuyorum...

ceren ismini severim. cerenler havalı olur hep. ama gökçeler de hep güzeldir bak dikkat et. bence ada sıla boş iş bunlar tek hakikat gökçe isminde babuş düşün derim.

nıye kız? hipermetrop musun sen?

Ceren ismini ben de severim de başkalarında seviyorum :D
Gökçe bence de güzeldi, mutabakat sağlayamadık yevrım.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın..

ya haböyle bi kızım olsun milyar dolar borcum olsun yaa. tipini yediğime bak... içim açılıyor yeminle şu kızı gördüm mü.

sen de haklısın aslında.

2.ye inşallah böle bi kızın olur kuzum o zaman.ne tatlı olurlar bi oğlan bi kız.
gökçee ben de sana tam sey dicektim o resminin yanında 3 ün 1 ini al fener yazıyo ya.ne ki o 3 ün 1 i.bi çizsene bacım kuku resmin gibi.ben görsel olmadan anlamıyom.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın aferin kız sana eline sağlık

benim yüüzmden hep :eek:ys: ama kötü niyetle dememiştim yıvrum eşinede marifetlerini gösterttin mi?

eline sağlık hani resimmm görelim not vercem :p

Sağol kuzum eklerim resim ama canınız çekmesin sonra :D Bu akşam çekerim, zaten mantıyı açarken eşim çekti resmimi :p

Nazo hoşgeldin dünürüm...

Bu arada kızlar bunu almak istiyom ben ya çok yakışıklı değil mi :D Ama 3-6 ay..Ne edeyim? Nisanda giydirilir mi nasılsa ince?
Fiyatı 36tl.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    10 KB · Görüntüleme: 45

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
mucukss canumm...

ohh kolay gelsin.yarında bana gelecek uyuyakalmazsa :uyku: bende bugün sitelerde dolanıcam öğleden sonra bi bakim mobilyalara dedim.

benide kocam cumartesi götürecek sitelere önce hazır mobilyalara bakıyım dedim tabii işi çıkmazsa bu halletmek istiyorum şu oda işini

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sağol kuzum eklerim resim ama canınız çekmesin sonra :D Bu akşam çekerim, zaten mantıyı açarken eşim çekti resmimi :p

Bu arada kızlar bunu almak istiyom ben ya çok yakışıklı değil mi :D Ama 3-6 ay..Ne edeyim? Nisanda giydirilir mi nasılsa ince?
Fiyatı 36tl.

Bence nisanda giydirilir azoş, çok güzelmiş nerden buldun bunu?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Fiyatı 36tl.

çok güzelmiş komser kolombo tarzında nerden buldun bunu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Fiyatı 36tl.
yok kız çekmez senin marifetlerini bi görelim bakalımm
oğlanı koca adam yapcek sıpa çok yakışır bence al nisan ve ekim gibi zamanlarda giydirirsin azooo fiyat uygunmuş:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Fiyatı 36tl.
ben bunu beğendim azocan.. ama nisanda bebklerimiz çok küçük olcakmış gibi geliyor bana.. ben mi hesaptan anlamıyorum acep..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar