2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ayy şansa gel Şubat sonu doğurcak olsam demek buluncaktı :D Naip kısmet,inşallah vardır nasibimizde bi yerden gelir..

annemin alt komşusunun eşi diyanette çalışıyor.
umreye de gitti geldiği bildiğim kadarıyla.
işin ilginç tarafı kızı hamile aramızda 15 gün var, bizden 2 hafta önde.
onlarda kesin vardır, akşam bi arayayım annemi de bi sorsun kadına.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
az önce gelen geceliği, pijamaları eşime gösteriyordum da birşey farkettim. ince alcam derken abartmışım az, içim belli oluyor sanki. iç çamaşırım kabak gibi ortada :deli:

eşim ve annem manyak mısın sen, millet doğurma doğurtma derdinde kim bakcak bizden başka sana dediler ama içim rahat etmedi. etsin mi? siz de bu iki naziyle aynı fikirdemisiniz?

o ot ne ya? tırsarım ben onu kullanırsam. ama bakayım bir aktarda var mı

benimkide görünüyoo her beyazda oldugu gibi. iki gecelikte görünüyo.görümceme didimm cok frapan oldu bu.. kitchım görünüyo. görünsnn nolcekk lohusaya kimse kadın gibi bakıp kınamaz merak etme didi. seni atesler bascak zatii ddi.. bi süre sonra memeni görmelerini bile takmıcaksın saat bası acmaktan didi. cok rahatsız olursan sabahlıgını alıverirsinn didi.. annem de öle diyo:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kardeşime sordum Umreden gelen tanıdığımız var mı diye napcan dedi, söyledim, kolyesini tak dedi o da...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet depresyondayım galiba sıkılıyorum nefesim daralıyo korkuyorum tırsıyorum az kaldı hiçbişeye karar veremiyom normal yapamazsam nasıl sezeryan olcam bu çocuk nası çıkcak benim içimden :(

Hayatım bugün hepimiz bi tuhafız, gebeliğin son ayı ne zor geçiyormuş anladım..
Canım bende kendimi kimsenin içinde kalmamış bebek diyerek teselli ediyorum:)
İnşallah sağlıcakla doğururuz ne diyeyim..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Dün ben de takmıştım kafaya doğum meselesini..
Eşime korktuğumu ve çaktırmamaya çalıştığımı söyledim, "keşke sen anne olsaydın, ne güzel sadece bekliyorsun şu an, tüm iş bana düşüyor "dedim..
"keşke ben anne olsaydım evet" dedi..
"İçinde bir melek var, Allah bu canı senin taşımanı istemiş, sen doğurduğunda tüm günahların silinecek, sen de melek gibi tertemiz olacaksın, bir insan başka ne ister ki" dedi...Ağladım tabisi :D Ama iyi geldi bu cümle, paylaşayım dedim belki gaza gelirsiniz :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
evet depresyondayım galiba sıkılıyorum nefesim daralıyo korkuyorum tırsıyorum az kaldı hiçbişeye karar veremiyom normal yapamazsam nasıl sezeryan olcam bu çocuk nası çıkcak benim içimden :(

kıııııııııııız, asıl bu çocuk benden nasıl çıkcak? 3 kilo olur gibi cumartesiye

anneannem dayımı 4.5-5 kilo arası birşey doğurmuş demiştim ya, yanlış hatırlıyormuşum. tam 5.5 kiloymuş. hemi de normalll :durbun: ertesi gün kucağına alıp yol yürümüş bi de. biz de hayırlısıyla kolaylıkla doğurucaz...
no panic babe

gel senle keçe yapalım güzelleşelim yavyuum. depresyon falan kalmaz :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

biz senin depresif haline alısık değiliz ama.bak bizim meshur halanın bi lafı vardır azcık da kaba ama idare edin bizbizeyiz :D nasıl girdiyse bebek oraya öle cıkar der.korkma demek ister :D karar verme işine gelince doğduktan sonrada hersey o kadar kolay halediliyorki sıkma canını.benim irem 2 ailenin inadını yüzünden 1 hafta komidinin üstünde yattı o hastane cıkısı için alınan puset gibi seyler varya onların içinde.ama sonra herbişeysi oldu.sıkma canını hiçbişeye..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Tatlım hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz.
Ama azoş haklı kendimizi sıkmak bi işe yaramayacak, bak binlerce kadın doğuruyo, aynı yoldan geçiyo, biz de başarıcaz bi şekilde...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eşime korktuğumu ve çaktırmamaya çalıştığımı söyledim, "keşke sen anne olsaydın, ne güzel sadece bekliyorsun şu an, tüm iş bana düşüyor "dedim..
"İçinde bir melek var, Allah bu canı senin taşımanı istemiş, sen doğurduğunda tüm günahların silinecek, sen de melek gibi tertemiz olacaksın, bir insan başka ne ister ki" dedi...Ağladım tabisi :D Ama iyi geldi bu cümle, paylaşayım dedim belki gaza gelirsiniz :)

Ne güzel demiş eşin...
İçimizde bir yavrucak varya çok güzel..
Eşimde dün beni severken benim güzel kangurum diyor.. Onlarda yavrularını keselerinde taşırya..:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

aynı dert bende de var cnmm.. ama kimle konussam daha içerde kalan görülmemişş diyolar.. :Dhastahaneye gidince bakk cesit cesitt kadın varr.. te allam diyom bazenn bu da becerip dogurduysa bende dogururumm heralde. benim dr sıra bklerken biz biri geliyo gidiyo bi cırpı yarım saatte dogurtup geliyo sonra muayeneye devam:D alla allaaaa diyom ne cabukk dogurttu hiç sorun yok. onun içinn düsünmemeye calıs kötü senaryolar

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
benimkide görünüyoo her beyazda oldugu gibi. iki gecelikte görünüyo.görümceme didimm cok frapan oldu bu.. kitchım görünüyo. görünsnn nolcekk lohusaya kimse kadın gibi bakıp kınamaz merak etme didi. seni atesler bascak zatii ddi.. bi süre sonra memeni görmelerini bile takmıcaksın saat bası acmaktan didi. cok rahatsız olursan sabahlıgını alıverirsinn didi.. annem de öle diyo:huhuu:

herkes benim gardiyanlarla hem fikir o zaman :deli:
o zaman gecelik işi tamam.

ya bir de 2 pijamam var ama bir de kapri takım götürsem komik olmaz dimi? sanki o pijamalar beni sıkar, terletir, bunaltır... ateşler beni şimdiden basıyor çünkü. karnım hep açık çatlağımı itinayla şortun lastiğiyle kapatıyorum ama :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

kızz ben onu cok düsündümm.. dogru mu acaba günahlarn silindigi. ? hadis kime ait acaba acıp okumak lazım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
herkes benim gardiyanlarla hem fikir o zaman :deli:
o zaman gecelik işi tamam.

ya bir de 2 pijamam var ama bir de kapri takım götürsem komik olmaz dimi? sanki o pijamalar beni sıkar, terletir, bunaltır... ateşler beni şimdiden basıyor çünkü. karnım hep açık çatlağımı itinayla şortun lastiğiyle kapatıyorum ama :D

kapri komik durur sanki bacım ya :D Bilmiyom kendimi gözümde canlandırdım pek hoşlanmadım :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Boş laf olacak belki canım ama ne kadar korkup sıkarsan kendini o kadar zor oluyormuş..Bi de senin önünde miss gibi doğum yapmış bir örnek ablan var...Yaşamış geçirmiş biri. maşallah ne güzel doğurmuş..Sen neden doğuramayasın ki dimi?
Normal yapamadık beceremedik diyelim alıyorlar sezeryana, orda da senin yapacağın birşey yok malum..
Bi de şunu düşün 14-15 yaşında çocuklar doğuda doğum yapıyorlar, hem de ne şartlarda.Yani elbet çıkıyor ordan, çok dayanılmaz birşey olsa nazo ikinciyi yapmazdı bak :D

Ayy canım ya, keşke olsa valla.
Ben de eşime sordurtcam işyerinde araştırsın, öyle boş boş durmasın :D

ay ay ay, benden bi tane daha varmış, çok şükür :iyyyy:

eft, normal doğum için, ben hiç oralı olmadığıma göre normali silmişim bile kafamdan.

Hayatım bugün hepimiz bi tuhafız, gebeliğin son ayı ne zor geçiyormuş anladım..
Canım bende kendimi kimsenin içinde kalmamış bebek diyerek teselli ediyorum:)
İnşallah sağlıcakla doğururuz ne diyeyim..

kıııııııııııız, asıl bu çocuk benden nasıl çıkcak? 3 kilo olur gibi cumartesiye

anneannem dayımı 4.5-5 kilo arası birşey doğurmuş demiştim ya, yanlış hatırlıyormuşum. tam 5.5 kiloymuş. hemi de normalll :durbun: ertesi gün kucağına alıp yol yürümüş bi de. biz de hayırlısıyla kolaylıkla doğurucaz...
no panic babe

gel senle keçe yapalım güzelleşelim yavyuum. depresyon falan kalmaz :D

biz senin depresif haline alısık değiliz ama.bak bizim meshur halanın bi lafı vardır azcık da kaba ama idare edin bizbizeyiz :D nasıl girdiyse bebek oraya öle cıkar der.korkma demek ister :D karar verme işine gelince doğduktan sonrada hersey o kadar kolay halediliyorki sıkma canını.benim irem 2 ailenin inadını yüzünden 1 hafta komidinin üstünde yattı o hastane cıkısı için alınan puset gibi seyler varya onların içinde.ama sonra herbişeysi oldu.sıkma canını hiçbişeye..

evet genel olarak girdiyse mecbur çıkacak tabii ama çok streslendim
evet insanlar gizli saklı tuvaletlerde doğuruyor
tuğba ben gıçımın ağrısından bakkala bile gidemiyom fatih'e imkansız gidemem
o zaman şunu okuyalım bari rahatlarız

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hıhı evet laylam normal doğum için

nazommm o saman ben bulamassam yarın öbürgün derim sana getirtsinler aslıya yarar bu otta beni kurtarmayabilir belki:acep: 15inden sonra bekleyecem benim oğlanı
tamam tatlım subat sonu doğuracaklara belki yetiştiririz.zaten benim annemlerde yazıldı eğer ilk cıkarsa o zaten getirir.yollarız doğurmayanlara..

anamm duygulandımm..ne iyi demiş eşin..aferin ona.azoşş bu ifadeyi görünce sen geldin aklımaa bi bakk kostur kosturr acelecii hürremm.:bebecik

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazooom ne haber kııı (unuttunmu beni herşeyimi)sana sezen aksuda gönderme yaptım

balımmm unuturmuyum seniii.özledim yavrimmm..öpsene benii yavrim...görmedim kız bi yandan da rospik temizliği yapıyom yalandan evi süpürdüm halıların altına doğru şimdik de toz alıyom o da tam rospik işi.yalap şalap bez nereye denk gelirse..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar