2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
haber vermem mi kuzum haber alır almaz veririm.

unutmam benn :dill: aman allah verede sudan cıkartmayı unutmasak..düşünsene acık kuku kaldı ölee..yazıkk.ot falan derken gümbürtüye gitmeyek :D kızlar beni kovalarmısınız lütfen evi süpürmem lazım..kovalayın benii gitt deyin bana:lululu:

canım ben geçen kardeşimin doğumunu anlatmıştım.. o çok kolay doğurdu normal doğum yaptı hemde.. eşi umreden getirmişti o çiçekten..yani Allahın izniyle kesinlikle faydası oluyr bana da bi arkadaş verecek umreden yeni geldi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım ben geçen kardeşimin doğumunu anlatmıştım.. o çok kolay doğurdu normal doğum yaptı hemde.. eşi umreden getirmişti o çiçekten..yani Allahın izniyle kesinlikle faydası oluyr bana da bi arkadaş verecek umreden yeni geldi..

Çok şanslısın yaaa :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bu arada az önce komsumla konustum dayanamadım aradım.abla bu ara ümre yapacak olan varmı dedim.ümreler subat basında baslıyomus ya :( üzüldüm be kendi adıma.artık buralardan bulmaya bakıcaz.bide eşi somaliye yardım götürenlerin basında bazen boslukları oluyormus günübirlik umre yapıyorlarmıs kısmet olursa getirtiriz dedi.bakalım artık kıstemize :acep:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Zaaa :D Agresif, depresyonda ya da mutsuz olabilirsin ama hala esprilisin :D

nerdesin sen kız? niye konuşmuyonnnnnn :ajan:

hayatım üşengeçlik var sanrım dimi banada bazen oluyo hiçbişi yazasım gelmiyo ama bu sende 3 gündür devam ediyo şaşırtıcı

Depresyonda mısın kız Hayatım? Ondan mı yazmıyon, gel karış aramıza hepimiz depresyondayız.

kızz nerelerdesin sen.bende seni sorcaktım.noldu sana kim naptıı bakim.sesin soluğun cıkmıyor.

evet depresyondayım galiba sıkılıyorum nefesim daralıyo korkuyorum tırsıyorum az kaldı hiçbişeye karar veremiyom normal yapamazsam nasıl sezeryan olcam bu çocuk nası çıkcak benim içimden :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:dill:
Fatma anamızın eli otunu araştırıyoruz laylam ya, doğum kolay oluyormuş onu sancın geldiğinde suya koyduğunda :) Ama gel gör ki sadece mekke ve medine de var sanırım :acep:
bacım diyorum yerini bir sürü aktara sordum hepsi fatih çarşambada vardır abla dediler harbiden türkiyede bir burda var galiba gerisi arabistan torpaklarında kim gitcek ki bu ara umreye onlar gelene kadar doğururuz biz aneaaam herife diyim derhal baksınn hayatım bi çıksada bi baksa oralarda oturuyo bacım kız sevap işlersin heeee
kızz nerelerdesin sen.bende seni sorcaktım.noldu sana kim naptıı bakim.sesin soluğun cıkmıyor.
yok o 3 gündür uzaktan bakıyo bize küsmüş sanırım

bende onu soracaktım anlamadım ne çiçeği ne böceği diye nasıl bişey acaba merak ettim

fatma anamızın eli otu kız böcük değill bebeği ağrısız pırtlatmak için

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bu arada az önce komsumla konustum dayanamadım aradım.abla bu ara ümre yapacak olan varmı dedim.ümreler subat basında baslıyomus ya :( üzüldüm be kendi adıma.artık buralardan bulmaya bakıcaz.bide eşi somaliye yardım götürenlerin basında bazen boslukları oluyormus günübirlik umre yapıyorlarmıs kısmet olursa getirtiriz dedi.bakalım artık kıstemize :acep:

Ayy şansa gel Şubat sonu doğurcak olsam demek buluncaktı :D Naip kısmet,inşallah vardır nasibimizde bi yerden gelir..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet depresyondayım galiba sıkılıyorum nefesim daralıyo korkuyorum tırsıyorum az kaldı hiçbişeye karar veremiyom normal yapamazsam nasıl sezeryan olcam bu çocuk nası çıkcak benim içimden :(

ohhh kuzum bu kızçe bana kızmış şimdi buldumm özür dilerim bacım sezoş olcan dedim die mi kızdın baga bak şimdi evden çıkıyosun fatih çarşamba semtine uğruyosun ve ne kadar aktar varsa soruyosun fatma anamızın eli otu varmı diyosun varsa hemen kendiciğine alıyosun kolay yoldan pırtlatıyosun şahin oğlanı korkma bacımm hepimizde aynı dert varr sonrada diyosun ki arkidişler o otu buldum şu kadar kaymeymiş bizde sana sipariş veriyoz :D nasıl ama??

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Boş laf olacak belki canım ama ne kadar korkup sıkarsan kendini o kadar zor oluyormuş..Bi de senin önünde miss gibi doğum yapmış bir örnek ablan var...Yaşamış geçirmiş biri. maşallah ne güzel doğurmuş..Sen neden doğuramayasın ki dimi?
Normal yapamadık beceremedik diyelim alıyorlar sezeryana, orda da senin yapacağın birşey yok malum..
Bi de şunu düşün 14-15 yaşında çocuklar doğuda doğum yapıyorlar, hem de ne şartlarda.Yani elbet çıkıyor ordan, çok dayanılmaz birşey olsa nazo ikinciyi yapmazdı bak :D

canımsın walla ben de bi sorayım arkadaşta fazla var mı falan diye.. sevabına bir ikinize göndersem kar kardır..

Ayy canım ya, keşke olsa valla.
Ben de eşime sordurtcam işyerinde araştırsın, öyle boş boş durmasın :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ay ay ay, benden bi tane daha varmış, çok şükür :iyyyy:

normal doğum yapacaklar içün o zaman değilmi rahim açılması falan olacağına göre

eft, normal doğum için, ben hiç oralı olmadığıma göre normali silmişim bile kafamdan.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

normal doğum yapacaklar içün o zaman değilmi rahim açılması falan olacağına göre

hıhı evet laylam normal doğum için

nazommm o saman ben bulamassam yarın öbürgün derim sana getirtsinler aslıya yarar bu otta beni kurtarmayabilir belki:acep: 15inden sonra bekleyecem benim oğlanı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar