ZaaaAgresif, depresyonda ya da mutsuz olabilirsin ama hala esprilisin
haber vermem mi kuzum haber alır almaz veririm.
unutmam benn :dill: aman allah verede sudan cıkartmayı unutmasak..düşünsene acık kuku kaldı ölee..yazıkk.ot falan derken gümbürtüye gitmeyekkızlar beni kovalarmısınız lütfen evi süpürmem lazım..kovalayın benii gitt deyin bana:lululu:
ne yaptınız hatunlar yine uyuya kalmışım iyice mal gibi bişey oldum
yazmak bi ömür sürer, beğenmek 1 dakikaa çünkü
bende onu soracaktım anlamadım ne çiçeği ne böceği diye nasıl bişey acaba merak ettimFatma anamızın eli otunu araştırıyoruz laylam ya, doğum kolay oluyormuş onu sancın geldiğinde suya koyduğundaAma gel gör ki sadece mekke ve medine de var sanırım :acep:
canım ben geçen kardeşimin doğumunu anlatmıştım.. o çok kolay doğurdu normal doğum yaptı hemde.. eşi umreden getirmişti o çiçekten..yani Allahın izniyle kesinlikle faydası oluyr bana da bi arkadaş verecek umreden yeni geldi..
bende onu soracaktım anlamadım ne çiçeği ne böceği diye nasıl bişey acaba merak ettim
ZaaaAgresif, depresyonda ya da mutsuz olabilirsin ama hala esprilisin
nerdesin sen kız? niye konuşmuyonnnnnn
hayatım üşengeçlik var sanrım dimi banada bazen oluyo hiçbişi yazasım gelmiyo ama bu sende 3 gündür devam ediyo şaşırtıcı
Depresyonda mısın kız Hayatım? Ondan mı yazmıyon, gel karış aramıza hepimiz depresyondayız.
kızz nerelerdesin sen.bende seni sorcaktım.noldu sana kim naptıı bakim.sesin soluğun cıkmıyor.
Çok şanslısın yaaa
bacım diyorum yerini bir sürü aktara sordum hepsi fatih çarşambada vardır abla dediler harbiden türkiyede bir burda var galiba gerisi arabistan torpaklarında kim gitcek ki bu ara umreye onlar gelene kadar doğururuz biz aneaaam herife diyim derhal baksınn hayatım bi çıksada bi baksa oralarda oturuyo bacım kız sevap işlersin heeeeFatma anamızın eli otunu araştırıyoruz laylam ya, doğum kolay oluyormuş onu sancın geldiğinde suya koyduğundaAma gel gör ki sadece mekke ve medine de var sanırım :acep:
yok o 3 gündür uzaktan bakıyo bize küsmüş sanırımkızz nerelerdesin sen.bende seni sorcaktım.noldu sana kim naptıı bakim.sesin soluğun cıkmıyor.
bende onu soracaktım anlamadım ne çiçeği ne böceği diye nasıl bişey acaba merak ettim
kızlar bu arada az önce komsumla konustum dayanamadım aradım.abla bu ara ümre yapacak olan varmı dedim.ümreler subat basında baslıyomus yaüzüldüm be kendi adıma.artık buralardan bulmaya bakıcaz.bide eşi somaliye yardım götürenlerin basında bazen boslukları oluyormus günübirlik umre yapıyorlarmıs kısmet olursa getirtiriz dedi.bakalım artık kıstemize :acep:
Valla aramızda tipine ulaşabilen yok henüzBulamadık nette resmini..
Ama calmdown da varmış, ekler misin calmdown müsait bir zamanında acaba?
:dill:
fatma anamızın eli otu kız böcük değill bebeği ağrısız pırtlatmak için
evet depresyondayım galiba sıkılıyorum nefesim daralıyo korkuyorum tırsıyorum az kaldı hiçbişeye karar veremiyom normal yapamazsam nasıl sezeryan olcam bu çocuk nası çıkcak benim içimden
evet depresyondayım galiba sıkılıyorum nefesim daralıyo korkuyorum tırsıyorum az kaldı hiçbişeye karar veremiyom normal yapamazsam nasıl sezeryan olcam bu çocuk nası çıkcak benim içimden
canımsın walla ben de bi sorayım arkadaşta fazla var mı falan diye.. sevabına bir ikinize göndersem kar kardır..
normal doğum yapacaklar içün o zaman değilmi rahim açılması falan olacağına göre
normal doğum yapacaklar içün o zaman değilmi rahim açılması falan olacağına göre