2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım zorunlu değil biliyorumsağlık açıdan değil.. çalışasım mı yok nedir..
KIZLAR ben bugün kendimi hiç sevmedim.. bi sıkıcı gibiyim.. sohbete dahil olayım diyorum kendi yazdıklarım bana bile sıkıcı geliyor oysa eğlenceliydim değil mi-kop
çekilişten de çekilsem mi ne diyorum

Kuzum sen iyice bi depresifleşmişin bugün...
Bi silkelen bi kendine gel, bi sarsıl :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:) ben de sıkıldım, ben zaten sezeryan düşünüyorum, ikisinden de korkuyorum ama normal korkum daha fazla... o yüzden 38 diye düşünüyorum hep, sonra da ya beklemezse diye korkuyorum :iyyyy:

60 kişi doğurmuş ya :D Daha Aralık'ın ortasına anca geldik :D
Ya ben 40a kadar sıkılırım inşallah 37den sonra gelir..

Sıkılmak değil de öyle heyecanla beklemek de zor he, yürek pır pır, eli böğründe, sürekli kendini dinleyerek...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bebek kıyafetlerini yıkamak için faaliyete geçtim :)

yalnız bi takım sorularım olacak, bu zıbın setlerinin desenleri falan var ya, onlar içerden dikişli oluyolar, şimdi bu zıbınların içine bişey daha mı giydirecez, çıtçıtlı badilerden mi giydircez atlet niyetine??? :acep:

Şimdi tam anlamadım..Zıbın seti dediğin beyaz minik japon kimanosu gibi olanlar mı? Yoksa hastane çıkışı mı? Eğer ilk dediğimse onu en alta giydircez.

canım zorunlu değil biliyorumsağlık açıdan değil.. çalışasım mı yok nedir..
KIZLAR ben bugün kendimi hiç sevmedim.. bi sıkıcı gibiyim.. sohbete dahil olayım diyorum kendi yazdıklarım bana bile sıkıcı geliyor oysa eğlenceliydim değil mi-kop
çekilişten de çekilsem mi ne diyorum

Sıkıcı değilsin o nerden çıktı :D
Çekiliş meselesine gelince sen bilirsin tabisi, ama karar netleştirince söyle karışıklık olmasın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hönkkk :D lütfen arkadaşım. çocuuu zor durdurduk zaten. çağırmayalım şimdi böyle ilk sıralara koyarak :deli: cumartesi kontrolüm var. bir daha alttan muayene edermiki acaba :acep:
cnm benim nedendir bilmiyorum ama hep içimden 38.haftalarda sancın tutcak gibi geliyodu ilk söyledinde telaşlandırmamak için demedim ama hissiyatım bu yönde
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla normal doğururum :)
Benim normal doğuracağıma senden başka inanan yok yalnız lidoşum :D

ben inanıyourm bacım hemde o kadar kolay doğurcan ki buna niyeyse çok inanıyorum
bu arada kızlar NORMAL doğuracaklar size söyleyeyim istanbul FATİH çarşambada aktarlarında satılıyor bu bitki sadece Fatma anamızın eli diye bişi bunu sancınız tuttuğunuzda suya atıyosunuz doğumunuzu kolaylaştırıyor o bitki açıldıkça rahimde aynı şekilde açılıyormuş bunu idda eden anneler ver evde doğum yapan çok anneden duydum 4 çocuğunuda bu şekilde doğrmuş acı çekmeden allah tarafından birşey diye düşünüyorum şimdiden temin ederseniz epey işinize yaracak die düşünüyorum hayır dua edersiniz bana

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Göbeği düşmeden önce sanırım çıtçıtlı değil de kimono gibi olanları giydiriyormuşuz içine...
Ben de şeyi düşündüm, uzun kollu çıtçıtlı badiler var ya, onları direkt mi giydircez yani onlar atletmi, yoksa üst kıyafet mi?
Altına bi de kısasını mı giydircez, nasıl olcak?

Oda sıcaklığına bağlı sanırım..En alta atlet giydircez, üstüne uzun kollu çıtçıtlı body, üstüne hırkası ya da yeleği.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Annem mesaj atmış şimdi, vantuzlu bişey aldım diyor.Küvetin içine yapıştırıyormuşsun, üzerine bebe konulup yıkanıyormuş.İçi silikon doluymuş.Fileden düşebilir diye bunu almış.
Kadın düzenli olarak bebe mağazalarını teftiş edip ne yenilik var ne yok diye mi bakıyor, nerden biliyor herşeyi :acep:
Ben bilmiyorum valla anam kadar he.:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu arada kızlar NORMAL doğuracaklar size söyleyeyim istanbul FATİH çarşambada aktarlarında satılıyor bu bitki sadece Fatma anamızın eli diye bişi bunu sancınız tuttuğunuzda suya atıyosunuz doğumunuzu kolaylaştırıyor o bitki açıldıkça rahimde aynı şekilde açılıyormuş bunu idda eden anneler ver evde doğum yapan çok anneden duydum 4 çocuğunuda bu şekilde doğrmuş acı çekmeden allah tarafından birşey diye düşünüyorum şimdiden temin ederseniz epey işinize yaracak die düşünüyorum hayır dua edersiniz bana

Kız ben onu duydum hakikaten doğru, o çiçek suda açtıkça senin de kukun açılıyormuş acı duymadan...
Ama benim için hayal onu bulmak..Keşke o da nette satılsaydı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Annem mesaj atmış şimdi, vantuzlu bişey aldım diyor.Küvetin içine yapıştırıyormuşsun, üzerine bebe konulup yıkanıyormuş.İçi silikon doluymuş.Fileden düşebilir diye bunu almış.
Kadın düzenli olarak bebe mağazalarını teftiş edip ne yenilik var ne yok diye mi bakıyor, nerden biliyor herşeyi :acep:

Helal olsun :D Merak ettim ben de duymadım öyle birşey :D
Şey mi acaba bu filenin top top olanı suya girince şişeni..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Helal olsun :D Merak ettim ben de duymadım öyle birşey :D
Şey mi acaba bu filenin top top olanı suya girince şişeni..

Benim de aklıma şey geldi, hani banyolara böyle ayak filan şeklinde jel gibi koyarlar ya kaymasın diye, öyle bişey mi ki?
Bakalım getirince görücez.Ana gralışa herşeyi biliyo valla

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
cnm benim nedendir bilmiyorum ama hep içimden 38.haftalarda sancın tutcak gibi geliyodu ilk söyledinde telaşlandırmamak için demedim ama hissiyatım bu yönde

ben inanıyourm bacım hemde o kadar kolay doğurcan ki buna niyeyse çok inanıyorum

anam o neymiş ölee ilk defa duydum nerden bulcaz bunu şimdi.fatma anamızın eli diye mi arıcaz aktarlarda?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla alkışlıyorum anneni ayakta helal olsun kız kadına geziyo torunu için bakalım benimki neyle gelcek pek umudum yok ama sağolsun babam son güne kadar bekletiyo kadını alırsın sevgicim ne gerek var şimdiden kalabalık yapmaya ev hanımı benimkide bekliyo garibim adam para versede torunuma bişiler alsam die :D

Kız ben onu duydum hakikaten doğru, o çiçek suda açtıkça senin de kukun açılıyormuş acı duymadan...
Ama benim için hayal onu bulmak..Keşke o da nette satılsaydı :D

azooo gerçekten doğruymuş dur bacım çok istiyosan illede olsun die uzakta olanlar için eşime buldurtayım kargolayım sizlere çok kişiden duydum bunu yaaa 1 değil 2 değil yani demekki faydası var ki o bitkinin niyet edip suya atınca rabbim acı çektirtmeden doğumunu gerçekleştiriyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ben de sana inanıyorum kız lidoş, gaza geldim valla, cidden bak.Doğuracam en normelinden.
O bitkiden de alıcam, ama Fatih bana çok uzak,Anadolu yakasında bulaman mı ki.
Bulsam Azoşa da alıcam hem.Ben bi soruşturiiim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar