2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr öperim sizi.benim bebeler kudurdu :D biri karnımda yine sığmıyor yada kordonuyla çin çan oynuyor zilli.çekirge gibi her yerimden bi darbe indiriyor.büyük cadıda çarpım tablosu ezberliyo ben carpıldım yeminle..öğleden sonra görüşürük insallah..mucuksss

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sen üsülme o dalap 3 aya kalmaz tıklım tıkış dolarrr pijamaların çok güsel kibarr tam anne pijaması benimkide genç kız pijaması gibi hem sevdim hem sevmedim aman neyse almış bulundum idare etcez artık
tişekkür ederiz teyzecikk bakalım mbilyayla nasıl olcek gelince ekliycem daha gelmesine 1ay var doğurmassınız göreceğinz inşallah tanselim

Pijama konusunda inan istediğimi bulamadım.. Amann alıyım artık dedim..
Dünde dagiden gecelik aldım..Normal gecelik gibi alsam boyum uzun çok kısa kalıyor.. Bende mecburen dizaltı bir model aldım..Çok içime sinmedi ama aldım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Babuşum senin de teyzoşun da taçları çok janjanlı olmuş ellerinize sağlık :) Geçmiş olsun bu arada..

Ooooo Çoookkk havalı :) Süper olmuş canım eşinin ellerine sağlık...Sen de dinlenememişsin haftasonu :(

Tanselim çok çok güzel olmuş, halı eksiğin kalmış sanırım? Sen de yerleştirmişsin :D Bu arada çekmecedeki kahverengi pijamaya bayıldım :) Senin ciciler ayrı bir güzel zaten, güle güle giymek nasip olsun inşallah.

Teşşekür ederim azocum..
Halım eksik onuda beğendim bi almak kaldı:)
Yerleştirdim odayı içime sindi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aslında doktorunun dediği doğru herşeye hazırlıklı olmak lazım:iyyyy:
Ama zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah...
Cumartesi gecesi hep sancım vardı.. Gece eşimi uyandırdım kalk ben doğuruyorum galba diye:)
Eşim diyor bu doğum sancısı değil..
Ben tabiki ikna olmadım.. Bi yandan ağlıyorum bi yandan 2 kg bebek yaşarmı diyorum..
Bi yandan eşime kızıyorum beni niye hastaneye götürmüyorsun diye..
Neyse beni ikna etti, bi magnezyum içtim öyle dalmışım uykuya..
Ayy çok kötü bir geceydi..

İnşallah Tanselcim zamanında gelir bebeklerimiz.
Ama bazen ben de aman erken mi doğuruyorum diye paniklemiyo değilim.
Ama bebeklerimiz kendini kurtardı; 2 kg bebek yaşar,Allahın izniyle.
En iyi örneği benim, 1800 gram doğmuşum :D
Hatta bebeğim zayıf diye üzülünce ben, annem eşime diyor ki “Kendi de 1 kilo 800 gram doğru, dağ gibi oldu, çocuğunu beğenmiyor.”
Eşimle birlikte dalgaya vurup moral vermeye çalışıyorlar, aslını inkar ediyosun, geldiğin yeri unutuyosun diye. :)
Ben de annem tam haftasını bilmiyo ama tariflerinden çıkardığımız kadarıyla 32.haftada doğmuşum.
1800 gram ve iki karıştın tam diyor annem, 42-43 santim kadar yani.
Üstelik de tıbbi imkanların kısıtlı olduğu seneler…
Doktor bile yaşamaz, üzülme çok gençsin Allah yine verir evlat demiş.
Ama buradayım :D
Rahmetli anneannem annemin doktorunu her gördüğünde “Yaşamaz dedin bak nasıl kız oldu benim yavrum” diye takılırdı :)
Şimdi 1600 gramın üzeri bebekleri normal kabul ediyolarmış, olay o kadar ilerledi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bblauuuuu taclarınızıı cok begendimm balımmm.. siz ne kadann beceriklisinizz ölee yahuu.. güzel günlerde takınn teyzeye de yapmıslarr bide kıyamamm keske benimkinin de bi teyzesi olaydı:mendil:ama bişi dicemm senin tacınınn kenarındaki papatya canlı mı yapay mı anlamadım da sanki o ikisini alsan daha havalı olcakk.. benimm fikrim tabee kızma sakınn:ayk:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Fiyatlar iyiydi canım, böyle yaklaşık 30x30 santimlik plakalar şeklinde satıyorlardı keçeleri.Belki daha büyükleri de vardı,tam bakmadım.1 TL idi o plakanın tanesi.
Ayrıca kesilmiş figürleri de paketli satıyorlardı.
Ama kalın keçeler, kalınlık açısından iyi düşün kapı süsü için daha incesine ihtiyacın olabilir, onu satıcıya bi danış mutlaka.
çok sağol babuş çok ihtiyacım olcak o boncukçu hanının adı aklındamı??? f,yatlar bedavaymış ben aslıcanada hediye yapcam istiyorum ki el emeğiyle bişiler yapayım oğluma ama becerebilermiyim acep sen o yazıyı ne ile yazdın tacına?
Lidoş bu arada söylicem söylicem araya bişiler karıştı, eşin maşallah ne becerikliymiş.Usta gibi boyamış, simlemiş.
Kalıbını da kendi yapmış bak, maşallah ya
Benim eşime versen rezil emişti muhtemelen :D

amannn olsun cnm önemli değil eşim bunları okusa kabarırda kabarır artık valla öle bacım yaptısağolsun badanacılar çok mal oluyo kusura bakmasınlar bişi tarif ediyosun hödük hödük bakıyolar adamın suratına bu işte aradan çıktı kış ortasında badana pek akıl kari değil ama çok şükür bitti o telaşta bana diyo bulutları sen basmak istermisin yok dedim yüzüme gözüme bulaştırırım şimdi sen yap ama ilk deneme çok komikti süngeri boyaya batırdı ardından duvara yapıştırdı bulutlar şakır şakır akıyo :D hemen bir benzle sildik duvarı gazeteye bass ilk önce dedim sonra duvara bas bidaha akmadı şükür sim üflüyodum bulutların üzerine onu bile beceremedim çok yakından püskürtmüşüm simler kalıp gibi yapıştı bulutların üstüne :kahkaha: benim el sanatlarım iyidir sulu şeyleri çizimleri becerememde bakalım keçeleri bulayımda bi güsel kapı süsü yapayım

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydınn kızlarrrrrr
cumartesi evden cıkar cıkmaz önce kuaföre gittim.. insan moduna bi geri dönüşş yaptım.. :D sonra carsıya indimm. 2 emzirme sütyeni (süngeerlisi yok heralde bunların anladım), 1 emzirme atleti, 1 tane de hamile külodu aldım evdekinin aynısından. acayip rahat. hastahane cantasına bu ikisini de koyayım dicem ama yenisini siyah almısım nedense:acep: sonra baktım pijama takımı bulamıyorum tesadüf biyere giripp sebamed in sampuanıyla pişik önleyici kremin aldım. nakitte % 30 indirim diyodu..sampuan 500 ml kremde 200 ml. ikisi 41 tl tuttu.. acaba kazık mı yedim dicem ama yedim mi acaba? bide sampuan diye aldıgım seyin üstünde banyo köpügü yazıyo:D niye sampuan yazmıyoo yanlıs mı aldım onu da yahuu:acep:

tanselcimmm pijamalarınızda odanız da cokk güzel olmuss cnmm emeginize saglıkk.. allah güzel günlerddekullanmayı nasip etsin insallah

Teşekkür ederim ecrincim..
Sende aldıklarını güle güle kullan..
Emzirme sütyeninin bende süngerliisini görmedim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
İnşallah Tanselcim zamanında gelir bebeklerimiz.
Ama bazen ben de aman erken mi doğuruyorum diye paniklemiyo değilim.
Ama bebeklerimiz kendini kurtardı; 2 kg bebek yaşar,Allahın izniyle.
En iyi örneği benim, 1800 gram doğmuşum :D
Hatta bebeğim zayıf diye üzülünce ben, annem eşime diyor ki “Kendi de 1 kilo 800 gram doğru, dağ gibi oldu, çocuğunu beğenmiyor.”
Eşimle birlikte dalgaya vurup moral vermeye çalışıyorlar, aslını inkar ediyosun, geldiğin yeri unutuyosun diye. :)
Ben de annem tam haftasını bilmiyo ama tariflerinden çıkardığımız kadarıyla 32.haftada doğmuşum.
1800 gram ve iki karıştın tam diyor annem, 42-43 santim kadar yani.
Üstelik de tıbbi imkanların kısıtlı olduğu seneler…
Doktor bile yaşamaz, üzülme çok gençsin Allah yine verir evlat demiş.
Ama buradayım :D
Rahmetli anneannem annemin doktorunu her gördüğünde “Yaşamaz dedin bak nasıl kız oldu benim yavrum” diye takılırdı :)
Şimdi 1600 gramın üzeri bebekleri normal kabul ediyolarmış, olay o kadar ilerledi.

Değişik bir ruh halindeyiz canım..
Bizmde bu telaşlarımız normal galiba...
Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr öperim sizi.benim bebeler kudurdu :D biri karnımda yine sığmıyor yada kordonuyla çin çan oynuyor zilli.çekirge gibi her yerimden bi darbe indiriyor.büyük cadıda çarpım tablosu ezberliyo ben carpıldım yeminle..öğleden sonra görüşürük insallah..mucuksss
görüşürüz nazom senin kızlarla işin var yavruşcan kolay gele iremi öppp yerime
Pijama konusunda inan istediğimi bulamadım.. Amann alıyım artık dedim..
Dünde dagiden gecelik aldım..Normal gecelik gibi alsam boyum uzun çok kısa kalıyor.. Bende mecburen dizaltı bir model aldım..Çok içime sinmedi ama aldım..
bence gayet güseller gecelik konusundada kıs pek rahat değil benim aldığımda diz altı ayağa kalkınca insan rahatsız olar kanımca
Babuşum senin de teyzoşun da taçları çok janjanlı olmuş ellerinize sağlık :) Geçmiş olsun bu arada..

Ooooo Çoookkk havalı :) Süper olmuş canım eşinin ellerine sağlık...Sen de dinlenememişsin haftasonu :(

Tanselim çok çok güzel olmuş, halı eksiğin kalmış sanırım? Sen de yerleştirmişsin :D Bu arada çekmecedeki kahverengi pijamaya bayıldım :) Senin ciciler ayrı bir güzel zaten, güle güle giymek nasip olsun inşallah.
azomm sağolasınn bacımmm beğenmene sevindim pilim bitikk çok yoruldum gökçeden haberin varmı?

uyuma müyendisim ağzım yırtılcak esnemekten

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın canım..
Senin bebiş ters duruyordu demi.. Döndümü?
Benimkide tersti dönmüş şükürler olsun..

oh ne güzel hadi gecmis olsun..evet benimki ters duruyodu 27.haftada gitmistim en son doktora simdi bilmiyorum insallah donmustur bu ay aralıgın 2o sinde gidicez 32 haftalık olmus olcak o zaman sanırım insallah artık donmus olur ne diyim

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, ne hikmetse alıntı yapamıyorum :acep:

tavsiyeleriniz için teşekkürler, yarına randevu aldım dişçiden, bakalım ne diyecek, şu an aslında ağrım yok ama dolgunun altına giderse yediklerim diye telaşım, bişey olmaz derse rahatlayacam. bakalım ne diyecek.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oh ne güzel hadi gecmis olsun..evet benimki ters duruyodu 27.haftada gitmistim en son doktora simdi bilmiyorum insallah donmustur bu ay aralıgın 2o sinde gidicez 32 haftalık olmus olcak o zaman sanırım insallah artık donmus olur ne diyim

cnmm ilk gebeliktee son gün bile dönermişş bebek. 32 daha erken zati dr ların dedigine göre 36 dan sonra beklicekmişsinn dönmesinii. benimkide hala ters:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Canım ne kadar güzel olmuş, iyi günlerde kullanın…
Patik de şahane, kapı süsü de.Samimi söylüyorum hazır zannettim, süper yapmışsın ya maşallah

Ben daha çatlamadım ama kendimden bekliyorum canım.Dediğim gibi çatlaklarım var. Bacak içlerimde kırmızı kırmızıydı, kol ve göğüslerde de sedef rengi oldular, son aşamadalar yani.
Ama ilginçtir, daha önce bacak içimde var olanlar da hamilelikle birlikte kayboldular, hormonlardan mı ki?

sağol tatlım. can sıkıntısı. insan ne yapacağını şaşırıyor. çalışmaya programlıymışım da haberim yokmuş :deli:

benim de göğsümdeki tüyler kayboldu öyle. bir sevinmiştim ki..... ama dediğim gibi çatlaklar ve damar belirginleşmesi var bacak ve bel bölgesinde. karın da süper oldu. annem de çatlamış. kırmızılıklar geçcek dimi dedim. yooo ne münasebet, kalıcı onlar didi yaaa :deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cnmm ilk gebeliktee son gün bile dönermişş bebek. 32 daha erken zati dr ların dedigine göre 36 dan sonra beklicekmişsinn dönmesinii. benimkide hala ters:D

ya oyle de bende takmicaktım kafama boyle dusunuyodum onceden iste en son doktora gittigimizde daha ters dedikten sonra, eger dönmezse..diye bi basladı anlatmaya cakıldım kaldım orda moralim bozuldu ondan ben bu kadar taktım dondumu donmedimi diye :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
günaydın herkese
umarım herkes iyidir zira ben bi acayip psikolojideyim..kabus bir c.tesi geçirdim.. pazarım iyi derken gecesi mahvetti beni ya..
sizinle paylaşıp canınızı sıkmayayım..herkese kolay gelsin..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
12 kayıtlı üye 70 misafir:alsana::alsana::alsana::alsana::zopa::zopa::zopa::sinir::sinir::sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın bebikomm
kızlar, ne hikmetse alıntı yapamıyorum :acep:

tavsiyeleriniz için teşekkürler, yarına randevu aldım dişçiden, bakalım ne diyecek, şu an aslında ağrım yok ama dolgunun altına giderse yediklerim diye telaşım, bişey olmaz derse rahatlayacam. bakalım ne diyecek.

iyi yapmışın cnm derhal git ihmal etme bencede dediğin gibi gerekli şeylere söyliycektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar