2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tanseeeeeeeeeel, Leadeeeeeeeer süper olmuuuuuuuuuuuş, bayıldıııım bayıldııım. Kız Leader Maşallah senin adam ne yetenekli bacım. Ben benim adama bazen gıcık oluyom. Bırak oda boyamayı, bi elektrik düğmesini takıp çıkaramaz. Onu bile ben yapıyom :D

valla bende çok memnunum eşimin becerikli yanından eline her iş yakışır o gin 3 saat uğraştı ufacık odayla ama deydi adam odadan bi çıktı koptum gülmekten yerlerdeyim yüzü gözü simmm içinde hayatım umarım bunlar çıkar dedim yoksa eczanelere madara olcan :D oğlum için değer diyo valla bildiğin büyük süngere bulut çizip yarıdan kalıp yapmış onuda beyaz boyayla yapmış evde vileda püskülünüde bantlamş mavi boyaya batırıp duvarı tırlıklı şekil verip simlemiş şaştım valla sağolsun güsel oldu mobilyada gelsin daha güsel olcek inşallah

TANSELCAN
odana bayıldım süper olmuş güle güle büyüt bebeğini bu şirin yerde emeklerine sağlık cnm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Malum... Misafirimiz çok, besmelesiz olmaz. :) Bir de perde ve halı olmadığı için daha tam çıkamadı oda ortaya, onları da siz hayal edin :D

Ay simuşum çok güzelll...Sağlıkla kullanmak nasip etsin Rabbim maşallah maşallah
Bu mobilyaya ne diyorlar bilmiyorum isim olarak ama ben çok severim bu tarzı.Bebek odası olduğunu bilmiyordum bu tarzda,ne hoşmuş...
Duvar rengi zaten süper :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Tanseeeeeeeeeel, Leadeeeeeeeer süper olmuuuuuuuuuuuş, bayıldıııım bayıldııım. Kız Leader Maşallah senin adam ne yetenekli bacım. Ben benim adama bazen gıcık oluyom. Bırak oda boyamayı, bi elektrik düğmesini takıp çıkaramaz. Onu bile ben yapıyom :D

simur canım ben senin odanı görmüştüm ama sanırım o gün yazamadan cıktım.cok güzeldi yeşiller..ellerinize sağlık.güzell bol uykulu günlerde yatsın tostiş..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Evet Kızlar nihayet yüklüyorum..
IMG_3036.JPG

IMG_3038.JPG

IMG_3041.jpg

IMG_3042.jpg

IMG_3043.jpg

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım günaydın.Teşekkürler :D
Ben de bozulurdum eşim tarafına benzese sanırım :D Allahın bildiğini kuldan saklamıyım.Eşime benze değil de ablalarına, annesine filan benzesin istemezdim galiba…
Neyse Allahın gücüne gider, bişey demiyim.Benimkisi beğenmemezlik değil, kendi kızgınlılarım yüzünden zaten…
Biz sima olarak kardeşimle çok benzeriz, kardeşim benden yapılıdır ama. Bebeğim de aynen kardeşim gibi, uzun, yüzü bana benziyo, zaten kardeşim işte o :D

Ben senin odanı görmedim sanırım, hemen şimdi bakıyorum dur hele.

İşte benim de demek istediğim tam olarak buydu, ağzına sağlık Babuşum... Tabii ki Allahım en iyisini bilir, onun verdiğine ancak şükredebiliriz ama eşimin sadece 1 ablasını çok seviyorum, diğer ikisini eh işte; herkes gibi, normal, iyi de değil kötü de değil. Amaaaan ne bileyim bebişim, siz anladınız beni :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o iş yalan olarrr aslıcannn havuzlu hana bi inersem keçe bakcam bulabilirsem oda du bakalım önümüzdeki aya gidecem kesin aslım bize daha var çok şükürrr bakalım bulursam sanada yapcam asyama benden hedeye olcekk :D lohusa tacını hazır almayı planlıyorum

Havuzlu handa keçe görmedim ama o civarda bi boncukcular hanı var lidoşum, böyle takı malzemeleri filan satıyolar, arada ufak bi yer.Sorsan söylerler.
Oranın 2. Katında var bi dükkan, envai çeşit keçe var orda.
Görümcem de Kadıköyden almış,Evkurun arka sokağından.

olmuş işte..cok güzell olmus hemde..
babuşş adanınkine sadece ada yaz.yada sıla ada..böcüklü çiçekli falan olsun..
leaderr kuzumm odanın duvarlarını kendiniz mi boyadınız öle bulutlar falan.anamm cok güzel olmusss.. ellerinize sağlık kızlarr hepsi birbirinden güzel.

Tamam o zaman,Sıla Ada yapayım Ona da :D

yaa kızlar gökçe 3 gündür yok yaaa nerde acaba???*bilen varmı merak ettim

Cuma apar topar çıktı o, canım sıkıldı, moralsizim dedi, hafta sonu da girmedi.
Gelir belki birazdan, bi msn.e bakayım hele, gelmiş mi.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
valla bende çok memnunum eşimin becerikli yanından eline her iş yakışır o gin 3 saat uğraştı ufacık odayla ama deydi adam odadan bi çıktı koptum gülmekten yerlerdeyim yüzü gözü simmm içinde hayatım umarım bunlar çıkar dedim yoksa eczanelere madara olcan :D oğlum için değer diyo valla bildiğin büyük süngere bulut çizip yarıdan kalıp yapmış onuda beyaz boyayla yapmış evde vileda püskülünüde bantlamş mavi boyaya batırıp duvarı tırlıklı şekil verip simlemiş şaştım valla sağolsun güsel oldu mobilyada gelsin daha güsel olcek inşallah

TANSELCAN
odana bayıldım süper olmuş güle güle büyüt bebeğini bu şirin yerde emeklerine sağlık cnm

canummm.az öncede yazdım görmedin sanırım duvarlara bayıldım.kız masallah kocana da.ellerine sağlık adamın ne güzel yapmış.güle güle büyütün o odada eymen paşayı.yerim onu ben.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Havuzlu handa keçe görmedim ama o civarda bi boncukcular hanı var lidoşum, böyle takı malzemeleri filan satıyolar, arada ufak bi yer.Sorsan söylerler.
Oranın 2. Katında var bi dükkan, envai çeşit keçe var orda.
Görümcem de Kadıköyden almış,Evkurun arka sokağından.

Tamam o zaman,Sıla Ada yapayım Ona da :D

Cuma apar topar çıktı o, canım sıkıldı, moralsizim dedi, hafta sonu da girmedi.
Gelir belki birazdan, bi msn.e bakayım hele, gelmiş mi.

evet canım cuma izin aldı gitti geçmişede baktım yoktu doğru diyorsun bende ciddi manada merak ettim msn de yok canım açmadı bugün

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hamileliğin son ayı çok zevksizmiş..
Ödem var, midem bulanıyor ne bileyim keyifsiz ya...:acep::acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Çok güzel tanselcim aydınlık,ferah, çok hoş olmuş.Maşallah subhanallah,Allah sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin
Çok beğendim.
Herkes artık yavaştan hazırlıklarını topluyor kızlar, hepiniz de çok zevklisiniz maşallah.Her oda, her kıyafet birbirinden güzel, birbirinden zevkli....
Allahım içinde bebeklerimizi de görmek nasip etsin hayırlısıyla.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Maşallah maşallah Ben öğrenciyken bi kere boya badana yapmıştım da tavanı bile boyamıştım duvarın rengine çok becerikliyimdir ahahahahhahahaha

Ay simuşum çok güzelll...Sağlıkla kullanmak nasip etsin Rabbim maşallah maşallah
Bu mobilyaya ne diyorlar bilmiyorum isim olarak ama ben çok severim bu tarzı.Bebek odası olduğunu bilmiyordum bu tarzda,ne hoşmuş...
Duvar rengi zaten süper :)

Sağol Babuşum, Allah razı olsun, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Ben de bilmiyordum bu tarzda çocuk odası olduğunu, gezerken gezerken gördüm. Galiba İstanbulda da bayisi varmış bu firmanın; modoko diye bi yer varsa eğer istanbulda, orda imiş: Haidi firmanın ismi. Boya yok bunlarda, sprey var sadece bildiğim kadarıyla, koruma amaçlı.

simur canım ben senin odanı görmüştüm ama sanırım o gün yazamadan cıktım.cok güzeldi yeşiller..ellerinize sağlık.güzell bol uykulu günlerde yatsın tostiş..

Sağolasın Nazom, Allah razı olsun senden de e tabi daha güzelleri de senin olsun :huhuu: Yeşil yaparak umarım iyi yapmışızdır, zira kızlara yönelik herşey pembe olduğu için şuan aksesuar bulmakta zorlanıyorum :D

Süper olmuş süpeeer, güle güle uyusun büyüsün, sağlıklı mutlu günler geçirsin yavrunuz inşallah içinde sizlerle birlikte. Bu arada yatağın başucundaki lamba fikrine bayıldııım :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İşte benim de demek istediğim tam olarak buydu, ağzına sağlık Babuşum... Tabii ki Allahım en iyisini bilir, onun verdiğine ancak şükredebiliriz ama eşimin sadece 1 ablasını çok seviyorum, diğer ikisini eh işte; herkes gibi, normal, iyi de değil kötü de değil. Amaaaan ne bileyim bebişim, siz anladınız beni :D

Ben seni anladım simuşum,tam aynı noktadayız

Pijamalar çok güzeeeeeellllllllllllllll.Hele beyaza ve terliklere bittim, maşallah maşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hamileliğin son ayı çok zevksizmiş..
Ödem var, midem bulanıyor ne bileyim keyifsiz ya...:acep::acep:

ya hadi sizi anlıyorum en az aramızda 4-5 hafta var bende çok ağırlaştım yaaa ve 1 haftadan beri miğde yanmanın yanı sıra bulantı bendede başladı neden oluyordur acaba?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sağol Babuşum, Allah razı olsun, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Ben de bilmiyordum bu tarzda çocuk odası olduğunu, gezerken gezerken gördüm. Galiba İstanbulda da bayisi varmış bu firmanın; modoko diye bi yer varsa eğer istanbulda, orda imiş: Haidi firmanın ismi. Boya yok bunlarda, sprey var sadece bildiğim kadarıyla, koruma amaçlı.

Var canım Modoko, hatta benim eve yürüme mesafesinde
Güzel günlerde kullanın inşallah
Eğer bi gidersem yakından bakıcam bu mobilyaya...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar