canım ben aventin biberonunu ve emziğini aldım..
Aventin yeni doğan için gaz önleyici diyor( pek inanmıyorum) biberonunu aldım.
2 tanede damaksız emziğini aldım...
aman aslı bırak dikizlesin dursunn kazman gözdermiştir onu çatlamıştır meraktan okumazsa olmaz zaar burdada şikaet etcekler bizi yanlış bir cümle bekliyolarooooooooooo kimler gelmiş zeynepvırgul gelmiş teşrif etmiş nedense şimdiye kadar tek kelime etmedi etmediği gibide şimdiye kadar hiç bir topiktede yorum yapmamış allah allah diğer mahalleden dikizemi geldiniz anammm hoşgeldinizzzz
merhaba,
avent'in biberonları koliği gerçekten önlüyor. bu aslında klinik olarak kanıtlanmış. soyle ki:
avent biberonda havayı bebegin midesine degil biberona yollayan bir valf var. bu sayfada "nasıl calisir" baslikli bir demo varorada gostermisler:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dolayısı ile avent biberonun koligi azalttigina inanabilirsiniz. bence avent biberonun kolik azaltmak disinda bir diger artısı da cok kolay temizlenmesi.
ayrıca bebek memeyi emerken nasıl cekiyorsa bu biberondan da oyle cekiyor. bu sayede meme-biberon karisikligi yasamiyor.
emzik konusunda da sunu soyleyebilirim. aslında emzigi bebek kendisi seciyor. bebegin bu konuda resmen bir tercihi var. ama avent emzigin artıları sunlar. silikondan, dolayısı ile sterilizasyona cok daha uygun. kalkanlarında hava deligi var, bu sayede bebegin agiz bolgesini nemli bırakıp tahris etmiyor. kapaklı. bu sayede aman yere dustu derdi yok.
gece icin de kolay bulunabilen fossforlu emzik yapmıslar. bebeginiz emzik alan bir bebekse bence 1 tane de ondan edinmekte fayda var. boylece gece emzigi dusunce isigi yakmadan emzigi bulabilirsiniz. o da rahatca uyumaya devam eder.
umarım yardımcı olabilmisimdir.
aman aslı bırak dikizlesin dursunn kazman gözdermiştir onu çatlamıştır meraktan okumazsa olmaz zaar burdada şikaet etcekler bizi yanlış bir cümle bekliyolar
sitede link vermek yasak her ne olursa olsun bilginize teşekkür ederiz gerekiyorsa resim ekleyin
arkadaş kimsin nesin necisinnn bi tanıt aramıza katıl katılmıyosanda sebebini yazzz işkillendirme bizi :sinir: zeynep vurgul alooo sana diyozzzz nerden geldin necisin hamilemisin değilmisin yeni üyesin o belli üyeliği aldığına göre bir derdin olmalı
amannn bacım bırak yaa dediğin gibi deymezben çıkıyorum canım iyi tatiller çook öptümmm çokk
Günaydın canlar.
Maşallah yine 25 misafir, meraklılar pazar mesaisinde herhalde
Dün yazamadım kızlar, doktor randevumuz vardı.Hamdolsun herşey yolunda gitti.Doktorumuz bu sefer biraz keyifsizdi sanırım, her zamankinden biraz daha kısa sürdü görüşmemiz.Ama boy boy fotoğraflarını verdi kızımın...
Kızım bu son 2 haftada biraz az kilo almış.Önce ölçtüğünde 1885 gram gibi çıkardı kilosunu, sonra ben ama az diilmiiiiiii diye dudak bükünce birkaç kez daha ölçtü, 2038 çıkardıBiraz şike karıştı işin içine yani
Yine de herşeyi normal dedi, hamdü senalar olsun.
Boyu da 45 cm kadar, biraz fazlası var işte.
Bu bebek 3 kiloyu geçer, 3.5 kiloyu aşmaz, gayet mütenasip ölçülerde dedi.Biraz daha protein ağırlıklı beslenelim dedi.
Ben de toplamda 6 kg almışım, benim kilo alışımı da uygun buldu.
İki hafta sonrasına randevu verdi, galiba artık 2 hafta bir görüşmeye başlıyoruz. Ve bi dahaki kontrole geldiğinde NST sonuçlarında bekliyorum dedi,NST'ye girmeye başlıyoruz bakalım hayırlısıyla...
İşte benden haberler bunlar kızlar.
He bu arada bebeğin saçları çıkmış bana onları gösterdi, ayrıca süt gibi bembeyaz tenli senin gibi dedi.İnanılmaz sana benziyo,yanaklar, çene burun senden dedi.Hatta kafasını plasentayla rahim duvarı arasına sıkıştırmış, şimdi eve gidince iki yastık al kafanın iki yanına koy kafanı sıkıştır git aynaya bak.İşte karnındaki aynen bu dedi
Eşimin suratı görmenizi isterdim, doğunca bana benzer o benzer daha diyo yazık, bozuldumu naptı biraz
Ne mutlu sana bblaucum..
Benim bebişiminde kilosu çok yok3 kiloyu geçsin başka bişe istemiyorum..
Yoksa ufacık bebeğe ben nasıl bakarım bilmiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun..
Ben en son doktora gittiğimde sordum babaya mı benzior anneyemi diye ama ded ikinizi daha yeni görüyorum yorumda bulunamayacağım ama güzel yüzlü bir bebek olacak dedi hayırlısı bakalım..
Dün eşimle dışarı çıktık oğlumuza karyolalı beşiklerden aldık birde salıncak aldık umarım memnun kalırımda pişman olmam..
Eve daha gelmedi gelsin kurumu yapılsın sizlerlede paylaşırım fotolarını..
Benim kızım da baştandır hep kilo olarak düşük Limonum.Bir ara biraz toparlamıştı ama yine bu kontrolde zayıf çıktı.Boyu da uzun.İyice ince yani.Artık Rabbim sağlığını versin de kilolu olmasın napalım.Protein ağırlıklı beslenelim bakalım...
Ben et yiyemiyorum ondan mı acaba, senin etle aran nasıl?
Cicilerinizi de Rabbim sağlıklı, keyifli günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Fotoğraf bekliyoruz.
Bir Bayramda bol bol et yedim cnm.. Normalde öyle çok fazla et tüketen bir insan değilim.. Sadece haftada bir balık tüketiyordum o kadar tavuğuda sevmeyen biriyim.. İnternetten bakındım ne iyi geliyor diye bol bol pekmez için denmiş günde bir iki kaçık şurup gibi içiyorum ama teyzem onunda faydası olmayacağını söyledi çünkü kendi hamileyken içtiği pekmezin haddi hesabı yokmuş ama bebeği 2500 kilo doğmuş hep kendine yaramış yani.. Annem diyor bana sen fazla birşey yemiyorsun ablan ne bulsa yerdi diyorAma bende ablama göre fazla kilo aldım yani yesem bana yarıyor anam ne yapam bilemedim.. Neyse sağlıklı olsunda demekten başka bir şey gelmiyor elden..
Bu arada görümcenede bir şey yapma kuzu.. Misafir umduğunu değil buldğunu yermiş.. Beraber birşeyler yapıp yersiniz..
merhaba kızlar,
kötü haber bir; karnımda çatlaklar oluşmaya başladı. kötü haber iki; kuaför "senin karnın aşağıda baya, yakında doğurursun, bir dahaki ay görüşemeyebiliriz seninle" dedi. moralim bozuk, hava kapalı, öfff ki ne öfffff :böö:
bblau gözünaydın. senin kızına kocamn bir maşallah kilosu da az değil gibi. sağlıklı olsun da, asıl kiloları doğunca alsın
merhaba kızlar,
kötü haber bir; karnımda çatlaklar oluşmaya başladı. kötü haber iki; kuaför "senin karnın aşağıda baya, yakında doğurursun, bir dahaki ay görüşemeyebiliriz seninle" dedi. moralim bozuk, hava kapalı, öfff ki ne öfffff :böö:
bblau gözünaydın. senin kızına kocamn bir maşallah kilosu da az değil gibi. sağlıklı olsun da, asıl kiloları doğunca alsın
Canım günaydın....Krem kullanıyor muydun çatlak için?
Benim daha olmadı çatlak ama bir ara düzenli yağlanıyordum filan sonra üşendim bir saldım pir saldım, ne krem ne yağ bişey sürmüyorum...Az ve çok yavaş kilo aldım ona güveniyorum ama vücudum çatlamaya müsait.Daha önce aldığım\verdiğim kilolardan belimde, göğüslerimde ve kol içlerimde ince de olsa çatlaklar var.
Karnın aşağıda olmasına da hiç takılma, benim de aşağıda baktım da topikte konuşulunca, ama doktor hiçbir erken doğum riskin yok şu an için dedi.Rahim ağzı kapalıydı.
Ama tabi hamilelikte her an herşey değişebilir.Ben çalışabilir aldım bir haftadan fazla oldu demiştim ya, sen yine de iş yerinde işlerini bugun işi bırakabilecek gibi organize et dedi bana.Nolur nolmaz, genellemeler gebelikte geçerli değil bence.