2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay yavrum benzer bi sıkıntı bende de var, ama valla ben yolarım hiç acımam!! Benim alt katta 2 moruk var dedim ya, şimdiden kaygıya düşmüşler ben doğurcam diye. Gelip geçip kadın bana ne zaman doğum diye soruyo. Dedim "Ocak sonu Şubat başı inşallah teyze." Diyo ki; "olsun olsun, naaaplııım katlanıcaz artık!" Lafa bak. E bi zahmet!! Biz eşimle bu eve taşınmadan önce eşimin ailesi burda oturuyormuş. Eşimin ailesi de kalabalık ve çok çocuk var. Her gün yukarı çıkıyolarmış yeter artık gürültüden bıktık diye. Valla bana da yapsın bunu bak diyom ki çocuğuma, "zıpla kızım zıpla" oooh tey tey tey :D :D

:cokkomik: ya kontrat diye uyduruk bisey yapmıs zaten kendi el yazısıyla ama oraya da yazmıs ha bizde sonradan farkettik bunlar ikide bir gelmeye baslayınca, soyle yazmıs, kiracı evde toplantı yada gün gibi seyler yapamaz gürültü cıkaramaz..yazmıslar ulan sananeeeeee simdi dogum olcak diye bi suru insan gelcek benim evime cogu da yatılı gelcek ne bok yicek acaba valla kazara bi cıkarsa yukarı evdekiler var ya haslar yemin ederim o karıyı yapsınlar oh karısmicam hic beyinsiz sonradan görme hayvanlar..tobe tobeee öf aman..salla gitsin ayh günüm berbat basladı bu karı yuzunden sabahın 8 inde gelmis kapıya okuz..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay yavrum benzer bi sıkıntı bende de var, ama valla ben yolarım hiç acımam!! Benim alt katta 2 moruk var dedim ya, şimdiden kaygıya düşmüşler ben doğurcam diye. Gelip geçip kadın bana ne zaman doğum diye soruyo. Dedim "Ocak sonu Şubat başı inşallah teyze." Diyo ki; "olsun olsun, naaaplııım katlanıcaz artık!" Lafa bak. E bi zahmet!! Biz eşimle bu eve taşınmadan önce eşimin ailesi burda oturuyormuş. Eşimin ailesi de kalabalık ve çok çocuk var. Her gün yukarı çıkıyolarmış yeter artık gürültüden bıktık diye. Valla bana da yapsın bunu bak diyom ki çocuğuma, "zıpla kızım zıpla" oooh tey tey tey :D :D

Anaaaa katlanacakmıymış, ay zahmet olmuş...Nasıl insanlar bunlar ya.Siz anlatınca aklıma geldi, sizin olaylara benzemiyor ama kıl oldum anlatacam :D
Bizim bakkalın karısı var, hiç birbirimize gelmiş gitmişliğimiz yoktur..Öyle gördükçe selamlaşırız..O da yeni doğum yaptı sayılır..
Karşılaştık dedi ki "bebeği yıkamaya gelicem sana" dedi..Şaştım kaldım, hayatta istemem ilk anacımla ben yıkamak istiyorum bebemi eşimin evde olduğu bi anda...
Buna ne oluyor ya dedim kendi kendime sanki ben onun bebesini yıkamaya gittim.
Birşey demedim "he, he" dedim..Ama gelirse yeni yıkadık, derim yıkattırmam üstüme iyilik sağlık :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yavruş, ben ikinciyi daha çok beğendim nedense...

Evet, biraz sıkıntılı oluyor boya badana işi, dikkat et kendine, kimyasal soluma. Ama bitince süper oluyo :D Marshall da çok güzel mavi renkler var. Deniz gibi, su gibi. Açık renk boya. Ya da benim gibi 2 duvarı ya da tek duvarı mavi, diğerlerini krem-beyaz arası boya. ;)

Hhhhh çok şirin yaaa, aşerdim ben bu sahneyi :evet:

Bebikom, senin yerinde olsam önce insan gibi söylerim bakın kirayı zamanında ödüyorum, size sıkıntı çıkarmıyorum. Bu şekilde emrivaki yapamazsınız bana de. Anlamadı mı, ben olsam cırlarım. Ver derim mahkemeye. Kontratın varsa tabi... Uğraşsın dursun. Bence hiiiiiiç sallama güzelim, bi pok yiyemez...

Evet evet bence de böyle olsun, böylece kimse kimseye karşı mahçup oldum hissi taşımaz... Çok mantıklı...

Saolun canlar, Allahım inşallah hepimize ve bebek bekleyen tüm anne adaylarına bebeklerini sağlıkla doğurmayı ve özenle hazırladıkları odalarında güle güle büyütmeyi nasip etsin. Amin...

şekerimi beğenmene çok sevindim sanırım sorun bende herkes beğendiğine göre yoksa ben üzülmeyeyim die demiyorsunuzdur inşallah

badana rengi çok tatlı bi mavi cnm duvar şu anda istanbul beji die bi renk beyaza döndürmek zor olur die direk tüm odayı buz mavisi tonlarında bi renge boyıycaz cnm sim aldık gidip gümüş simli yapcez boyayı mükemmel olacak inşallah solumak zorunda kalcam malesef cnm gidebilceğim bi yer yok
renk bu çiğ bişeysi unuttum şimdi katologtan buldum
di-HM3B.jpg

odan hayırlı olsun rabbim cümlemize güsel günler nasip etsin o odalarda inşallah dediğin çok mantıklı küçük sepet ilk zamanlar şart oluyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
öylemiymiş doğrudur o saman ama harbi beygirleri içeri sokmuşlar sankim resmen tezek kokuyo yaaa böğğğğ inene kadar dağıldım resmen :D bornova hattını kullanmadım ama dediğin gibidir bencede 2 atlet 2 don 2 sütyen yeterli ömür boyu giymiycez ya 2-3 ay maximum sevemedim hiçbirini normal hayatıma geri dönerim 3 aya kadar inşallah:lilav:

2 don yetmez bence:D ama 2 atlet 2 sütyenn yeterr.. zaten ucuzz deiller degişmelik olsun yeter.
Dikişlere gelir konusunu düşündüm de, beli sıkı değil benimkilerin uçuş uçuş yok gibi, bi de gecelikte giysem gelcek dikişe, pijama da giysem gelecek..Sıkı olmadıktan sonra acıtmaz sanırım.Bi de dikiş o kadan aşağıda mı oluyor ki?

ben öle ucus ucuss bulamıyorum her zaman. normalde hep daginin 5 li paketleri oluyo ya bikini onlardan alıyorum. tas gibi cıkıyo valla yıka yıka giyy görüntüde güzell. onun dısında bişi almaya kalktın mı dert benim için:utan: dikişin de koordinatlarını bilemiyorum cnm valla ya.. kasıta anneminki tam mesela. görümceminde öle olmalı ki bikiniden görünmüyo hiç

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Anaaaa katlanacakmıymış, ay zahmet olmuş...Nasıl insanlar bunlar ya.Siz anlatınca aklıma geldi, sizin olaylara benzemiyor ama kıl oldum anlatacam :D
Bizim bakkalın karısı var, hiç birbirimize gelmiş gitmişliğimiz yoktur..Öyle gördükçe selamlaşırız..O da yeni doğum yaptı sayılır..
Karşılaştık dedi ki "bebeği yıkamaya gelicem sana" dedi..Şaştım kaldım, hayatta istemem ilk anacımla ben yıkamak istiyorum bebemi eşimin evde olduğu bi anda...
Birşey demedim "he, he" dedim..Ama gelirse yeni yıkadık, derim yıkattırmam üstüme iyilik sağlık :D

aptala bak sen haha kendini ne sanıyosa artık ya ne gerizekalılar var ya

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaa bu arada benim ozellikle sol olmak uzere goguslerim nasıl sızlıyoo icten icten boyle kasınırmıs gibi yada hafif acıyomus gibi karısık bisey ooy oy sızım sızım dolanıyom walla bi kac gundur

O bende de var, sanırım normal, süt kanallarında bişeyler oluyo olabilir...

Aynen öyle Azom katlanacakmış mış mış. Peeeeeh!! Sizin bakkalın karısı da aşmış maşallah. Gıcık olurum böyle her poka maydonoz olmaya çalışan insanlara... Ben kapıya yazı yazıcam; 40 gün misafir kabul edilmemektedir diye :D :D

şekerimi beğenmene çok sevindim sanırım sorun bende herkes beğendiğine göre yoksa ben üzülmeyeyim die demiyorsunuzdur inşallah

badana rengi çok tatlı bi mavi cnm duvar şu anda istanbul beji die bi renk beyaza döndürmek zor olur die direk tüm odayı buz mavisi tonlarında bi renge boyıycaz cnm sim aldık gidip gümüş simli yapcez boyayı mükemmel olacak inşallah solumak zorunda kalcam malesef cnm gidebilceğim bi yer yok
renk bu çiğ bişeysi unuttum şimdi katologtan buldum
di-HM3B.jpg

odan hayırlı olsun rabbim cümlemize güsel günler nasip etsin o odalarda inşallah dediğin çok mantıklı küçük sepet ilk zamanlar şart oluyo

Yok kız valla sen mutlu ol diye demiyom, ben daha çok beğendim ikinciyi. Bu arada anlatmak istediğim renkler de tam da koyduğun renkler. Ne kadar iç açıcı dimi yaaa... Valla oğlum olsa kesin bu renge boyardım...

Durun size boş da olsa mobilyaları koyayım kafamız dağılsın az :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay ben kaynanam yıkarım dedi diye bunalıma irdim bakkalın karısını düsünemiyorum:D ben herseyi kendim yapmak istiyorum:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay ben kaynanam yıkarım dedi diye bunalıma irdim bakkalın karısını düsünemiyorum:D ben herseyi kendim yapmak istiyorum:huhuu:

Hahahah :D Ben de herşeyini kendim yapmak istiyorum..Ben bebişimle konuşa konuşa yıkamak istiyorum onu..Böylece korkmaz daha minikken yıkanmaktan, hoşuna gidecek şekilde agucuk yaparak yumuşak bir ses tonu ile yıkamak istiyorum :D Gelcek bakkalın karısı çabık çabık yıkıcak ne anladım o işten ben, bebem kadını görse tırsar zaten :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:cokkomik: ya kontrat diye uyduruk bisey yapmıs zaten kendi el yazısıyla ama oraya da yazmıs ha bizde sonradan farkettik bunlar ikide bir gelmeye baslayınca, soyle yazmıs, kiracı evde toplantı yada gün gibi seyler yapamaz gürültü cıkaramaz..yazmıslar ulan sananeeeeee simdi dogum olcak diye bi suru insan gelcek benim evime cogu da yatılı gelcek ne bok yicek acaba valla kazara bi cıkarsa yukarı evdekiler var ya haslar yemin ederim o karıyı yapsınlar oh karısmicam hic beyinsiz sonradan görme hayvanlar..tobe tobeee öf aman..salla gitsin ayh günüm berbat basladı bu karı yuzunden sabahın 8 inde gelmis kapıya okuz..
yavrum takma gelir yolarız o ev sahibesini manyak şeyy hafta sonu 8de kapıya mı dayanılır
mal kadın sanane elin bebeğinden kendi işine baksana sen
yaaaa nasıl uykum var çalışamıyorum bile çıldırcam yaaaa
oyy kuzum pıs pıs pıss eeee eee eee eeee hadi bakim gel sallıyım seni annem :ninni: alıştırma olur hem banada :utan:
leader mavi çok tatlıııı :utan:
demi azomm bende bayıldımm eşim başlamış az evvel arayım dedim işimden meşgul etmessen yapacam diyo tamam dedim bende
O bende de var, sanırım normal, süt kanallarında bişeyler oluyo olabilir...

Aynen öyle Azom katlanacakmış mış mış. Peeeeeh!! Sizin bakkalın karısı da aşmış maşallah. Gıcık olurum böyle her poka maydonoz olmaya çalışan insanlara... Ben kapıya yazı yazıcam; 40 gün misafir kabul edilmemektedir diye :D :D

Yok kız valla sen mutlu ol diye demiyom, ben daha çok beğendim ikinciyi. Bu arada anlatmak istediğim renkler de tam da koyduğun renkler. Ne kadar iç açıcı dimi yaaa... Valla oğlum olsa kesin bu renge boyardım...

Durun size boş da olsa mobilyaları koyayım kafamız dağılsın az :)

sevindim o saman yehuuuu süper bi renk tonuu boyasında bakalım bizi 3 -4 m2 odada nasıl durcak
aaa tabi ya koysana çekmediğin kabahat çok merak ettim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hahahah :D Ben de herşeyini kendim yapmak istiyorum..Ben bebişimle konuşa konuşa yıkamak istiyorum onu..Böylece korkmaz daha minikken yıkanmaktan, hoşuna gidecek şekilde agucuk yaparak yumuşak bir ses tonu ile yıkamak istiyorum :D Gelcek bakkalın karısı çabık çabık yıkıcak ne anladım o işten ben, bebem kadını görse tırsar zaten :cokkomik:

:D:D ayyy öle valla.. kız benn ispanyaydı galiba bi hastane izledimm. hemsire bebegi temizliyoo. hiç bizimkiler gibi tas kova deel. önce yattıgı yerde sildi cocugu bi güzelce.. sonra aldı sampuanı kafaya sürdüü aynı yattıgı yerde kafa köpürdü yaa.. aynen aldıı kafayı yukarda tutupp su dolu kvete yatırdı bebeyi. aglayan cocuk suya girince sustuu dikkatimden kacmadıı.:D vücudu durulamıss oldu zati eliyle oksayaraktan cocuk zati suda. sonra yavasca kafayı yüzü su üstünde kalcak sekilde suya soktuu. duruladıı. anamm didimm bitti. cıkardıı kuruladıı ak pakk oldu bebe:D
:cokkomik: aynen benimkide dunden hazır yıkamaya of ya ulan bbek bizimmi yoksa bunlara mı doguruyoz anlamıyom ha hayret bişey

vlla nihayetinde biriicik oglunun cocuguu hak vermiyorum degil ama benimde biricik bebem. özel anlar bunlar ne bileyim. allah tan yas itibariyle kayınvalidem bakamıycagını belirtti. ama yıkarım diye pırtladı nedense:D annemle yıkarım ilk 2 sini falan sonra menn yıkarımm hepp:utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:D:D ayyy öle valla.. kız benn ispanyaydı galiba bi hastane izledimm. hemsire bebegi temizliyoo. hiç bizimkiler gibi tas kova deel. önce yattıgı yerde sildi cocugu bi güzelce.. sonra aldı sampuanı kafaya sürdüü aynı yattıgı yerde kafa köpürdü yaa.. aynen aldıı kafayı yukarda tutupp su dolu kvete yatırdı bebeyi. aglayan cocuk suya girince sustuu dikkatimden kacmadıı.:D vücudu durulamıss oldu zati eliyle oksayaraktan cocuk zati suda. sonra yavasca kafayı yüzü su üstünde kalcak sekilde suya soktuu. duruladıı. anamm didimm bitti. cıkardıı kuruladıı ak pakk oldu bebe:D

vlla nihayetinde biriicik oglunun cocuguu hak vermiyorum degil ama benimde biricik bebem. özel anlar bunlar ne bileyim. allah tan yas itibariyle kayınvalidem bakamıycagını belirtti. ama yıkarım diye pırtladı nedense:D annemle yıkarım ilk 2 sini falan sonra menn yıkarımm hepp:utan::utan:

benim kayınvalidem müthiş bebek yikar ben 15-20 gün onun yıkamasını isterim sabun gibi elimden kaymasın korkarım ben o dua okuya okuya yıkar eltimin bebeği nasıl güsel yıkamıştı bebek çıtını çıkarmadı :utan: o günleri bi görelim hem bende izlerken öğrenmiş olarım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar