2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
maşallah de dilini ısır benim midemde sorun var buna eminim yok kaşık kadar yiyorum yoksa bende şişerdim bacımm

oyy maşallah 35 kg alanı bile duydum hamillikte çevremdeki herkes 17-18-20kg ile doğurdular düşünüyorum hayret ediyorum ama demekki bebek yedirtiyo bende bu durum ters tepti midemi şiş hissediyorum gitmiyo boğazımda düğümleniyo lokmalar canım çok şey istiyo ama buda bi gerçek pis boğazlığım var 1 2 lokma atıyorum ağzıma yetiyo

senin durumunda ayrı istisnai bi durum güselim korkma sezoş olmıycan sen içime öyle doğuyo nedense korkuyosun belki sezaryana yakın hissedebilirsin kendini ama çok rahat bir doğumun olcak gibime geliyo inşallah yanılmam kgyuda normal doğumla çabuk atarsın.

memişim ketom ben nasıl doğurcam içine ne doğuyor..cidden merak ettim hislerin kuvvetli mi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
alla alla bilmem 2 kişiden duyunca bi garip oldum bende. ama benımkı düştü yani. bundan 10 gun önce baya yukardaydı.

fatoşla kerim. fatmasuçun gülü ne? (eşim inatla dizinin adını böyle söylüyor)

koymuştum bundan 15 gun önce ama...

tabi bide soyle bi soylenti var,doguma son 1-2 ay kala inmeye baslıyomus zaten karın.. yani oyle duydum etraftan hep..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Konuyu toplam 75 üye okuyor. (9 kayıtlı üye ve 66 misafir)
simurganka01, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm+, calmdown+, leader+, lilacs+, _HaYaTiM_+
:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Meraba Annişkolar...
merhabalar cnm geçmiş olsun eşine hoşgeldin
öffffff.. :eek:ky::eek:ky:

konu ne? bende az konuşayım sizinle hadi.
konu kg almanın kişiden kişiye değiştiği çevremizdekilerin kg alışları biz neden aldık almadık muhabbeti gökçem
haftaya kesin iter kerimciğimi fatoş. kerim de ergen triplerine giriyo dellendırıyo beni. öff sıktı o dizi de bi sevişseler de rahatlasam.

eskıden gobegım mıdemın hemen ordan başlıyordu şimdi aşaalarda biraz. karnım eskisi gibi değil aşaya indi.

merhabalar efem.

akşam böle kalakaldım bakalım ne olcekkk haftaya:D

sen bi göbeği çekte koy bacım bi bakak görek

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınn kızlarr. o kadar kötü basladım ki güne izahı yok yani. cıktık hastahaneye gittik. radyoloji uzmanı degişmişş. aynı iri yarıı ama 5 karıs surat bi adam. beklerkenn esime sinirlendim. traslı degilimden basladı cesmeye gitmem lazımdı diye vs diye konusmaya devam etti. gerilmeye baslayınca ben sustu. zaten 4 boyutlu randevusu alırkende 2 ay sonra kendisi geliyor demişti ya. neyse kulak arkası ettim içeri girdik.. adam geldii allah ımm hiç mi gülmezz. klasik ölcümler dolasım kalp atımı bilmem ne onlara baktı. siyah beyaz. sormak istediginiz bisey var mı dedi yarım agızla. yok dedim biran önce renkliye dönsün diye. du bakalım yüzünü görcez mi sana bi güzellikk yapayım benzeri bi cümle kurdu tam hatırlamıyorum. ama haftası cok büyükk görünmezz dedi. yemin ederim 30 sn ye.. direk suratı actı. eli yüzündeydi. sert bi mizaca benziyo dimi dedi. sanki dedim.. hadi gecmiş olsun dedi tak kapattı. gecmiş olsun deyip diger odaya baska hastaya gitti. ayy sok oldum. o kadar sinirlendim o kadar gerildim. kendi dr umun yanına cıktımm sonucları gösterdim. alttaki dr degişmiş dedim. ya para bosa gitti hiçbişi görmedim dedim. 30 sn ye yüzüne baktı o da yandan dedim. önceki dr için evet o iyidi dedi. ban verdigi resme baktı. evet pek görünmemişş dedi kadında üzüldü yazık. en azından saglıgı gayet iyi 44 cm olmus kilosuda 1800 olmus dedi. sonra bana baktı ama biz bunları zaten görüyoduk sen bebegi görcektin dimi dedi. insanlar iste bazen böyle seyler yapıyo diye basladı ama benim üzgün oldugumu görünce devam edemedi o da. sikayet kutusuna yaz at bunu faydası olur dedi. zaten konuscak halim kalmadı 15 gün sonra görüsürüz deyip cıktım. arabada bütün yol agladım. esimde baska biyerden al fotografıda renkli cıksın ona göre bak dedi aklınca beni teselli etcek. bende dönüp ona sardım bu defa sen zaten istemiyodun.ben senin gercek düsünceni bile bile niye gidip baska yerden randevu alayım dedim.. eve cıkınca aradı ara al diye randevu.. ben yine tersleyince tamam askım alma dedi kapattı. ayyy hala aglıyorumm cok sinirimm bozuldu:mendil::mendil::mendil:

günaydın canım benim...bebeişini uzun görememk kötü olmuş cidden ama bu kadar yıpratma kendini canım önemli olan sağlıklı olması bak boyu kg hepsi iyiymiş diğerki sefere uzun uzun görürsün inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
memişim ketom ben nasıl doğurcam içine ne doğuyor..cidden merak ettim hislerin kuvvetli mi

cnm eski topikten dünyam80 ve aslıyrt var ilk zamanlarımızdı daha bizim kızlar hakkında bir yere not düşmüşüm ve paylaşmışım onlarla geçen onu buldum bi baktım vallahi hepimizi tutturmuşum :D hislerim kuvetlidir azcık saftaloşumdur ben kalp temizliği ordan ileri gelir
sen hımmm eğer korkupta son anda sezoş yapın beni demessen normal sancını beklersen normal doğurursun ama korkun bunun önüne geçerse sezoş olcan gibi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
merhabalar cnm geçmiş olsun eşine hoşgeldin

konu kg almanın kişiden kişiye değiştiği çevremizdekilerin kg alışları biz neden aldık almadık muhabbeti gökçem

akşam böle kalakaldım bakalım ne olcekkk haftaya:D

sen bi göbeği çekte koy bacım bi bakak görek

tşk ederiz lidoş..sagol

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
cnm eski topikten dünyam80 ve aslıyrt var ilk zamanlarımızdı daha bizim kızlar hakkında bir yere not düşmüşüm ve paylaşmışım onlarla geçen onu buldum bi baktım vallahi hepimizi tutturmuşum :D hislerim kuvetlidir azcık saftaloşumdur ben kalp temizliği ordan ileri gelir
sen hımmm eğer korkupta son anda sezoş yapın beni demessen normal sancını beklersen normal doğurursun ama korkun bunun önüne geçerse sezoş olcan gibi

ne tuttu benimle ilgili kızz tubiş neyi bildin kız olacağını tuttuğun notta tam ne yazıyordu:sok:sok

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
canımsın sen benim.. kız moralim yerine geldi..Allah söyletmiştir inş. cuma günü..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
SEVGİLİ DÜNÜRÜM
bozma moralini gözünü seveyim izmir bu konuda çok gelişmiş bir memleket değil malesef üstün körün geçiyolarr bazı şeyleri kendince önemsemiyolar ama keşke orda adamı azarlasaydın ben bebeğimi renkli görmeye geldim bana adam gibi yüzünü göster diyeydin salak doktor ben olsam yolmuştum herifi valla kuzum benim kurban olurum kaç para verdin o salağa gel buraya didelim beraber tekrardan 45 dk doya doya bakarsın bebene bende gelinime:lilav:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
alla alla bilmem 2 kişiden duyunca bi garip oldum bende. ama benımkı düştü yani. bundan 10 gun önce baya yukardaydı.

fatoşla kerim. fatmasuçun gülü ne? (eşim inatla dizinin adını böyle söylüyor)

koymuştum bundan 15 gun önce ama...

Bebişim ben iş yerindeyken bu siteye giremiyordum filtreye takılıyordum ondan kaçmıştır.. Birde ben dizi nerdeyse hiç izlemiyorum, bünyem kaldırmıyo...

Ya ben ya ben? :D

Ecrincim, keşke adama deseydin yüzünü göremedim tekrar bakabilir misiniz diye. Neyse o geçmiş madem, bence çok merak ediyorsan, görmeden için rahat etmeyecekse başka bir yerden yeniden randevu almayı dene.. Salakmıymış o adam da yaaa gıcık oldum...:sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne tuttu benimle ilgili kızz tubiş neyi bildin kız olacağını tuttuğun notta tam ne yazıyordu:sok:sok

kızların linkleri ve bebeklerin cinsiyetleri senin kız dünyamın erkek melek63 erkek yazmışım benim erkek sonra deryainci vardı onu yazmışım falan filan ama hepsi tutmuş yok böle bişi :D çok komikk

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızların linkleri ve bebeklerin cinsiyetleri senin kız dünyamın erkek melek63 erkek yazmışım benim erkek sonra deryainci vardı onu yazmışım falan filan ama hepsi tutmuş yok böle bişi :D çok komikk

hadi yaaaaa melek63 gene hamile bakalı bunda tutacakmı banada onun erkek gibi geliyor bacım:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şöyle güzel bi elbise giyesim var. altına da coton çorapla topuklu bot. saçıma da fön çektirip bi yerlere gıdesım var.

ama maalesef kıçımı kaldıramıyorum. değil topuklu bişi giymek spor ayakkabılarla işe gelmeye başlayacagım gunler yakındır. elbıselerımın her biri tişört kıvamına gelmiş.

fön mön hak getire. banyodan çıktığım gibi ıslak saçlarla takılıyorum. oje sürmeyeli aylar, makyaj yapmayalı takriben 5 ay olmuştur.

hiç hoşlanmıyorum kendimden ben artık. burnum şişti gibi sanki. gıdım çıkmış dün farkettim. ay sakın zayıflama bı daha böyle çok iyi olmuşsun diyenlerin suratına terlikle imzamı atmak istiyorum.

karnım feci kaşınıyor. yavrum alt kısmıma sağlam darbeler indiriyor. dün karnıma inanılmaz bi ağrı girdi ama geçti. tüm bu olumsuzlukların yanında çatlağım yok.

hayat çok garip be arkadaşlar. hamilelik falan.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam Bebikom, nerelerdeydin kaç gündür?

Kızlar bu çekiliş işini nasıl yapacağız? Yani herkesin ismi yazılıp kim kime denk gelirse diye öyle mi çekeceğiz? Yoksa kız-erkek eşleşmesi yapıp öyle mi çekeceğiz? Bir de hediyeler bebişlere mi olacak?

Bence kız erkek eşleşmesi yapalım derim ama tam sayı eşleşmez herhalde…
Senin önerin ne?
Hediye bebişlere olsun ama bence…

eşim rahatsızdı yaa yatıyodu evde onunla ilgilendim daha bugun gitti işe garibim..

Hoş geldin canım, eşine de geçmiş olsun.

maşallah de dilini ısır benim midemde sorun var buna eminim yok kaşık kadar yiyorum yoksa bende şişerdim bacımm

oyy maşallah 35 kg alanı bile duydum hamillikte çevremdeki herkes 17-18-20kg ile doğurdular düşünüyorum hayret ediyorum ama demekki bebek yedirtiyo bende bu durum ters tepti midemi şiş hissediyorum gitmiyo boğazımda düğümleniyo lokmalar canım çok şey istiyo ama buda bi gerçek pis boğazlığım var 1 2 lokma atıyorum ağzıma yetiyo

senin durumunda ayrı istisnai bi durum güselim korkma sezoş olmıycan sen içime öyle doğuyo nedense korkuyosun belki sezaryana yakın hissedebilirsin kendini ama çok rahat bir doğumun olcak gibime geliyo inşallah yanılmam kgyuda normal doğumla çabuk atarsın.

Benim annem kardeşime 48 kiloyla hamile kalıp 88 kiloyla doğuma gitti kız :D
Ama 3-4 ayda da kalan tüm kiloyu verdi. Ama nasıl yiyodu biliyon mu, kasalarla alıyoduk meyveyi, bi oturuşta 8-10 lahmacun yiyodu :)
Kıtlıktan çıkmış gibi.
Bi de Azoş gibiydi aynı, zerre kadar da umurunda değildi. Doktor uyarınca, amannn doktor bey can boğazdan gelir dediydi de, ama ordan da çıkıyo biliyosun dimi demişti doktor da :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lidoş kız ağzın bal yesin, normal doğurcan diyosun yani bana. Kız sevindirik oldum he, moral oldu valla.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şöyle güzel bi elbise giyesim var. altına da coton çorapla topuklu bot. saçıma da fön çektirip bi yerlere gıdesım var.

ama maalesef kıçımı kaldıramıyorum. değil topuklu bişi giymek spor ayakkabılarla işe gelmeye başlayacagım gunler yakındır. elbıselerımın her biri tişört kıvamına gelmiş.

fön mön hak getire. banyodan çıktığım gibi ıslak saçlarla takılıyorum. oje sürmeyeli aylar, makyaj yapmayalı takriben 5 ay olmuştur.

hiç hoşlanmıyorum kendimden ben artık. burnum şişti gibi sanki. gıdım çıkmış dün farkettim. ay sakın zayıflama bı daha böyle çok iyi olmuşsun diyenlerin suratına terlikle imzamı atmak istiyorum.

karnım feci kaşınıyor. yavrum alt kısmıma sağlam darbeler indiriyor. dün karnıma inanılmaz bi ağrı girdi ama geçti. tüm bu olumsuzlukların yanında çatlağım yok.

hayat çok garip be arkadaşlar. hamilelik falan.

hayal değil gökçe yapabilirsin hamilelik dahada güzellik kattı inan sana bana bize hepimize valla bak kendimi kandırmıyorum ohhh süper makyaja ihtiyaç kalmadan yaşayabiliyoruz demekki ojemi bende sürmüyorum artık hergün kocamla münasebet içinde olduğum günlerde bile sabahın köründe kalkıp tazelerdim oysa ojeciklerimi ama şimdi oda yok genede sürmüyorum amannn boşver ben kendimi böylede seviyorumm..koca göbekli bir kadınım işte boşver salla gitsin.sonra doğurduktan sonra hepsinin acısı çıkartacaz yeminle bak sonrada diyecekler ki arkamızdan ayy ne kadara bakımlı ve güzel anne sanki o hiç doğurmamış gibi o çocuğuu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar