2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babul bu erkekler çatlak anacım elektronik manyağı bunlar benim adamda esas mesleği elektronik teknikeri dayanamıyo varya gecen fotograf makinesi bakalım dedik 2 saat ayakta ağaç oldum aşık adam kendini kaybediyo diyorum evlendiğimizden beri bu kadar uzun süre beni incelememişsindir :kahkaha:

Evet aynen öyle kuşum. Benim eşim de sürekli bişeylerle uğraşır, tamir filan eder.
Bayılır elektronik aletlere. Bazen de elinde patlar tabi o ayrı mesele :D

Neyse kuşlar, size doyum olmaz ben kaçayım.
Öperim hepinizi iyi akşamlar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Evet aynen öyle kuşum. Benim eşim de sürekli bişeylerle uğraşır, tamir filan eder.
Bayılır elektronik aletlere. Bazen de elinde patlar tabi o ayrı mesele :D

Neyse kuşlar, size doyum olmaz ben kaçayım.
Öperim hepinizi iyi akşamlar.

ben çok şanslıyım bu konuda herşeyi tamirr ediyo elinde patlamıyo bişi masrafsız sorunsuz tamir edilir her türlü aletiniz :kahkaha: öptüm balım kendine ii bak biz bir araya gelsek herüfler fena anlaşır yane

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
babul bu erkekler çatlak anacım elektronik manyağı bunlar benim adamda esas mesleği elektronik teknikeri dayanamıyo varya gecen fotograf makinesi bakalım dedik 2 saat ayakta ağaç oldum aşık adam kendini kaybediyo diyorum evlendiğimizden beri bu kadar uzun süre beni incelememişsindir :kahkaha:

benimki de beni incelemiştir güzelim adım gibi eminim..emre de araba delisi..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Neyse ki az kaldı Allahın izniyle simuşum.Az daha sabretsek tamamdır inşallah. Eğer gestasyonel diyabetse, 6 hafta içinde düşüyomuş şeker, doğumdan sonra.
Ama kalıcı olma ihtimali de var biliyosun.

Ay olmasın kalıcı falan yaaa ben tatlı börek ne bulursam yumulcam normal hayatıma dönünce inşallah... Hepsinde gözüm kalıyo şimdi yazık bize yaaaa....

ayy benim kocam yaptırdı dün 45 dk plates yumurta gibi yuvarlandım halıda sonra kızdı bana ciddi ol lütfen dedi tamam hocam pekala dedim:D
ama nasıl rahatlamışım anlatamam yaaa ilk defa kesintisiz uyudum dün gece çişim bile gelmedi düşün:D:D

Anaaa ne güzeeeel, pilates yaptırtan koca :D Benimkine bi sırtımı tut, üfele azcık falan diyom da adamın tuttuğu yer elinde kalıyo, sonra 2 gün sırtım acıyo. Daha da karar verdim yaptırmıcam :D

Yazık bana :( Hem doktorda pişikoloşik baskı görüyom hem buraya geliyom sen bana 90 kilo gitcen diyon :(
Yazık bana gamyon çarpsın bana :(

Tübeee tübeeeeee Allah göstermeye delüüüü...

Ay geçmişi okumaya devam edecem ama gene çıkmam lazım, sofrayı hazırlıcam. Artıkın daha geç saatlerde bakınayım. :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
azeyam, bblu, leader, gökçe, tansel tamam dedi hediye işine.. Diğer arkadaşalrın fikri ne olur bi düşünsünler.. Sonra dediğin gibi içimizden birine kura çektirelim o eşleştirsin.. Süper olur..

Azocum topiğimizi sen açtın kurayıda san çektirebiliriz.. Bana uyar..

Bana da uyar Tanselcim, çok da mutlu olurum...

Hahhaha aynısı bana da oluyor :D Nereye elimi koysam ittiriyor, gıcık oluyom ben de sen misin inat ben mi diyerekten yine koyuyorum :D
Bu arada benim işyerimin kapısına çık evi görürsün :D Yani ikisinin mesafesi yürüyerek 3 dakika :D

Aaaaa benimki beni hiç tınlamıyor valla. Bak bunalıma girecem ama benim kızım niden ama niden beni hiç sallamıyo, kendi başına hareket ediyo alalallalalallaaaa

Yarın akşam geldiğimde geçmişi okur bakarım, katılmak isteyenlerin isimlerini toplayıp yeni bir çekiliş topiği açarım kızlar...Orda listemiz olur katılcakları yazarız..
En son da kura çekeriz bi yolunu bulup.

Azoşum bence biz biraz daha bekleyelim. Mesele pikecan, sshumo, Dunyam80 ve ismini hatırlayamadığım pek sık girmeyen bazı arkadaşlar var. Bence herkesi bekleyelim ondan sonra çekiliş yapalım. Kimse alınmaz böylece... Ama tabi bu benim fikrim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınlar... hayırlı cumalar...
hayırlı cumalr bebeikim günaydınlar
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
Bi haftayı daha yedik.

günaydın babuşşş hayırlı cumalar...ah o koca haftayı sizler yediniz bize tatil yok :aglayan: yarında sabah 8,5 akşam 7 burdayım benle beraber 2-3 kişi daha varız azoş aslı bize tatil yokkk kıymetini bilinnn bizim yerimizede dinlenin emi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayırlı cumalr bebeikim günaydınlar

günaydın babuşşş hayırlı cumalar...ah o koca haftayı sizler yediniz bize tatil yok :aglayan: yarında sabah 8,5 akşam 7 burdayım benle beraber 2-3 kişi daha varız azoş aslı bize tatil yokkk kıymetini bilinnn bizim yerimizede dinlenin emi

Ben de hafta sonları çok çalıştım kuşum, gerek eski iş yerimde gerek burda. Bu yaz bıraktık cumartesi çalışmayı :D
Anlarım halinizden...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bebek dinleme telsizi alacaklar için de e-bebekte indirim varmış, philips avent 129’dan 89’a düşmüş.
Ben almayacağım odalarım birbirine yakın ama, alacaklara iyi bir indirim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de hafta sonları çok çalıştım kuşum, gerek eski iş yerimde gerek burda. Bu yaz bıraktık cumartesi çalışmayı :D
Anlarım halinizden...
bizde tam tersi yazın cumartesileri yatış kışın çalışma modunda pufff ne zormuşşş böle hamile hamile çekilmiyo pazar gelsin istemiyorum temizlik çamaşır bilmemne valla ne zorrr yaaa 4 şubat gelsinde izne çıkayım artıkın yoyuldumm
günaydın hanımlarrr.hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah...

günaydın şekerim sanada hayırlı cumalar rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy dün akşam ayak parmağıma kramp girmiş gece ben bağırıyorum eşim bağırıyor korku filmlerindeki gibiydi yaaaa çığlık attık 15-20 sn boyunca falan çok komikti:cokkomik::cokkomik:sonra adam kendine geldide masaj yapabildi yazık yaaa onunda psikolojini bozduğuma inanıyorum artık deli gibi oldu sapasağlam aldığım herifimD:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar