babul bu erkekler çatlak anacım elektronik manyağı bunlar benim adamda esas mesleği elektronik teknikeri dayanamıyo varya gecen fotograf makinesi bakalım dedik 2 saat ayakta ağaç oldum aşık adam kendini kaybediyo diyorum evlendiğimizden beri bu kadar uzun süre beni incelememişsindir :kahkaha:
Evet aynen öyle kuşum. Benim eşim de sürekli bişeylerle uğraşır, tamir filan eder.
Bayılır elektronik aletlere. Bazen de elinde patlar tabi o ayrı mesele
Neyse kuşlar, size doyum olmaz ben kaçayım.
Öperim hepinizi iyi akşamlar.
babul bu erkekler çatlak anacım elektronik manyağı bunlar benim adamda esas mesleği elektronik teknikeri dayanamıyo varya gecen fotograf makinesi bakalım dedik 2 saat ayakta ağaç oldum aşık adam kendini kaybediyo diyorum evlendiğimizden beri bu kadar uzun süre beni incelememişsindir :kahkaha:
kocim gelmedi ama bu arada eve çıkayım da orda bekliyim bare bye byeee herkeşe
Neyse ki az kaldı Allahın izniyle simuşum.Az daha sabretsek tamamdır inşallah. Eğer gestasyonel diyabetse, 6 hafta içinde düşüyomuş şeker, doğumdan sonra.
Ama kalıcı olma ihtimali de var biliyosun.
ayy benim kocam yaptırdı dün 45 dk plates yumurta gibi yuvarlandım halıda sonra kızdı bana ciddi ol lütfen dedi tamam hocam pekala dedim
ama nasıl rahatlamışım anlatamam yaaa ilk defa kesintisiz uyudum dün gece çişim bile gelmedi düşün
Yazık banaHem doktorda pişikoloşik baskı görüyom hem buraya geliyom sen bana 90 kilo gitcen diyon
![]()
Yazık bana gamyon çarpsın bana
azeyam, bblu, leader, gökçe, tansel tamam dedi hediye işine.. Diğer arkadaşalrın fikri ne olur bi düşünsünler.. Sonra dediğin gibi içimizden birine kura çektirelim o eşleştirsin.. Süper olur..
Azocum topiğimizi sen açtın kurayıda san çektirebiliriz.. Bana uyar..
Hahaynısı bana da oluyor
Nereye elimi koysam ittiriyor, gıcık oluyom ben de sen misin inat ben mi diyerekten yine koyuyorum
![]()
Bu arada benim işyerimin kapısına çık evi görürsünYani ikisinin mesafesi yürüyerek 3 dakika
Yarın akşam geldiğimde geçmişi okur bakarım, katılmak isteyenlerin isimlerini toplayıp yeni bir çekiliş topiği açarım kızlar...Orda listemiz olur katılcakları yazarız..
En son da kura çekeriz bi yolunu bulup.
günaydınlar... hayırlı cumalar...
hayırlı cumalr bebeikim günaydınlargünaydınlar... hayırlı cumalar...
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
Bi haftayı daha yedik.
hayırlı cumalr bebeikim günaydınlar
günaydın babuşşş hayırlı cumalar...ah o koca haftayı sizler yediniz bize tatil yok :aglayan: yarında sabah 8,5 akşam 7 burdayım benle beraber 2-3 kişi daha varız azoş aslı bize tatil yokkk kıymetini bilinnn bizim yerimizede dinlenin emi
günaydın hanımlarrr.hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah...
bizde tam tersi yazın cumartesileri yatış kışın çalışma modunda pufff ne zormuşşş böle hamile hamile çekilmiyo pazar gelsin istemiyorum temizlik çamaşır bilmemne valla ne zorrr yaaa 4 şubat gelsinde izne çıkayım artıkın yoyuldummBen de hafta sonları çok çalıştım kuşum, gerek eski iş yerimde gerek burda. Bu yaz bıraktık cumartesi çalışmayı
Anlarım halinizden...
günaydın hanımlarrr.hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun inşallah...