2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylacım benim ailemde şehirdışında annemde 20 günden fazla kalamaz. Öğretmen olunca fazla rapor alamazm.
Ben kendi kendime yetmeliyim.. Temizlik için her hafta gelen ablam var o gelecek yine belki haftada 2 gü gelir..
Bide bi komşum var 55 yaşalrında yanlız yaşıyor..Onunla görüştüm hergün 3 saat gelip yemek işimi halledecek, misafir ağırlamada yardımcı olcak..

temizlik yemek işini halletdiysen işin daha kolay sende bebişinle ilgilenirsin rahat edersin geçen bir yazı okudum bebek olduktan sonra çok uykusuz kalıyorsunya bebek uyudukça sende uyuyacakmışsınki vücut dinlensin ev işleriyle bir süre uğraşmayın diyor debresyon sebebinin en büyük etkisi uykusuzlukmuş

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Yazık bana :( Hem doktorda pişikoloşik baskı görüyom hem buraya geliyom sen bana 90 kilo gitcen diyon :(
Yazık bana gamyon çarpsın bana :(

hii kıyaman. çarpmasın gamyon mamyon. zati gamyon seni görse 40 yıllık kamyonum böyle damper gormedım der.

şu an yerdeyim ahahahahahahah. bı sn. ahahahahaha

Ehehehe aynen :D
Ama azoşumun hedefi yüksek, beni geçerse şaşmam :D

yazık kız içerlıyo sonra yazma öyle şeyler. (ama aramızda kalsın ahahahahaha bak demın beyaz leblebı dıyosu şimdik akşama tatlı yapıcam dıyo. obez kız bu)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aman kız 20 günden ne olacak.. Yanımda annemi istiyom.. Kocayı dışarı atmıyoz kız.. Yan odada olcak.. Hem adam sabah işe gidecek onuda düşünmek gerek..

20 günü bırak 1 hafta kokusu olmdan uyuyamam ben yan odada değil kız koynumda olsun banane yaparken beraber yaptık işe gitsede çeksinben kocayı yan odaya koysam kıskançlığından çatlar :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hii kıyaman. çarpmasın gamyon mamyon. zati gamyon seni görse 40 yıllık kamyonum böyle damper gormedım der.

yazık kız içerlıyo sonra yazma öyle şeyler. (ama aramızda kalsın ahahahahaha bak demın beyaz leblebı dıyosu şimdik akşama tatlı yapıcam dıyo. obez kız bu)

Kız ben hedefi yüksek dedim sen damper deyip azoşcuumu rencide etmişin.
Çok yalaka gördüm kendimi.
Nihahahahahaha :kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

temizlik yemek işini halletdiysen işin daha kolay sende bebişinle ilgilenirsin rahat edersin geçen bir yazı okudum bebek olduktan sonra çok uykusuz kalıyorsunya bebek uyudukça sende uyuyacakmışsınki vücut dinlensin ev işleriyle bir süre uğraşmayın diyor debresyon sebebinin en büyük etkisi uykusuzlukmuş

vallahi ev işini çok sallamayacağım.. Olduğu kadar olsun önemli olna ben ve bebişim.. Uykusuzluğa Allahtan dayanıklıyımdır.. Günde 6 saat yeter bana.. Ama dinlenmek lazım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Allah iyiliğini versin, çocuk içimde hoplamaktan sarfoş oldu...
Ufak çaplı kriz geçirdim gülme krizi :D Ay canım da yanıyor gülerken...
Yalnız leblebiyi bitirdim ben, akşama dizi izlerken ne yesem diye düşünürken aklıma geldi pasta..Ne alakası var ki obezlikle :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kura çekme işini yapcaz mı bi saniye, arada işlerime bakarkene kaçırdım ben orayı.
Nasıl çekilir peki netten kura :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bak beyaz leblemi alam mı diye sorduğumu görmüşte, bilerek cevap yazmamış, nasıl bir çekememezliktir bu yaaa:eller:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
20 günü bırak 1 hafta kokusu olmdan uyuyamam ben yan odada değil kız koynumda olsun banane yaparken beraber yaptık işe gitsede çeksinben kocayı yan odaya koysam kıskançlığından çatlar :D

Allahım hiç ayırmasın canımm..
Sen kaç yıllık evlisin? Benim evlilikte 5,5 yıl bitiyor.. İşimden dolayı 5 ay yurdışında kaldığım olmuştu..Yani evlilikte bazen flört gibi olmakta iyidir..Yurtdışındayken birbirimizi ne özlemiştik, msnden konuşuyorduk felan güzel di yani..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Allah iyiliğini versin, çocuk içimde hoplamaktan sarfoş oldu...
Ufak çaplı kriz geçirdim gülme krizi :D Ay canım da yanıyor gülerken...
Yalnız leblebiyi bitirdim ben, akşama dizi izlerken ne yesem diye düşünürken aklıma geldi pasta..Ne alakası var ki obezlikle :acep:

televizyon izlerkende patlamış mısır ye bu aralar favorim şuan bile canım çekti

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kura çekme işini yapcaz mı bi saniye, arada işlerime bakarkene kaçırdım ben orayı.
Nasıl çekilir peki netten kura :)

İvit ama ben her an çıkabilirim, bütün kızlar katılcak olanlar sölesin, aramızdan birine çektiririz kurayı, o da artık gerçekten çeker mi yoksa kafasına göre eşleştirir mi ona kalmış :D

çok alemsin ama olmadı yine :) çünküm ben 1.57 ve şu an 73 üm.

Anaaa o zaman aynıyız nerdeyse :D Tek değilmişim şükürler olsun :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar